Jeftini DL diskovi?

Manje te košta da vidiš da li su loši diskovi :slight_smile: Idi do prodavnice, uzmi Verbatime, ubaci ih i vidi. Ako je isto, onda je najverovatnije do rezača,

Ali sigurno je do diskova.
Ja imam launch 116D rezač i još uvek mi radi, ali koristio sam samo Verbatime za rezanje i nikad mi nije nijedan disk pukao.

Stvarno steta sto nece i ove godine biti Akcije u Tempu kada je 25 Dl-a Verbatima kostalo 1449.
Sva sreca pa sam tada kupio 4 paketa koje i dan danas koristim.

Kupio sam komp pre skoro 2 godine pa je toliko i rezac star…ali verovatno je do diskova Maxell su krs :smiley:

Probaj sa Verbatimom, neće ništa da te košta (osim diskova, naravno).

Manje od novog rezača, to je sigurno.

160 din jedan disk prazan…a mogu da kupim u gradu igricu za 200 din sa omotom i kutijom…a maxell placam 100 din…vise se isplati da kupujem igrice onda ili da naletim na jeftino pakovanje Verbatim diskova od 25 komada…

Ja kupujem maxell diskove u metrou,800 dinara(ili 700) pakovanje od deset komada,sto je po meni,dosta jeftino a dobro,dosad nisam imao nikakvih problema sa njima…:da:

1 Maxell DVD je kod mene 80, Princo 60, a Verbatim DL 100.

kod mene Princo 55 din ali ne znam da li njih da kupujem i da rezem igre? sta mi vi preporucujete

meni skoro svaki DL princo puko na Pioneeru 216 cini mi se, zaboravio sam koji je tacno model, ima god dana…Verbatim i samo Verbatim! 100 din nije mnogo za tako kvalitetan disk! :smiley:

Ovde kod mene na Vidikovcu u Trznom Centru su Maxell -80 din ,a a Verbatim -110 din.!!!

1x110 je manje nego 2x80 :wink: (kad ti pukne maxell)

Ja sam rezao dosta filmova na princo i nikada ni jedan disk nije pukao, e sada trebalo bi da je isto i kod rezanja za box

Rezao si filmove na DL diskove?

Inace, ako si vec tako siguran da ce ti Princo posluziti za XBox, ne znam sto si nas pitao sta mi mislimo.

Ako neces nama da verujes, kupi Princo DL diskove, rezi XBox igre.
Ja se iskreno nadam da neces imati ni jedan problem i da ces uzivati u igranju, ali nazalost daleko je realnija mogucnost da ce ti diskovi pucati prilikom rezanja ili ih XBox jednostavno nece videti.

Još gora varijanta jeste da mu igru nareže, i da mu radi u Xboxu. I posle mesec dana kada hoće ponovo da je zaigra da ne može da je pokrene.

Jel si siguran 110 za verbatim? to je jeftinije nego kod doma omladine,isplati se na veliko,jos mi je i blizu sto je jos jedan +

Sigurno idem tamo svake nedelje.Ali ako ne znas gde je prodavnica ima da se setas ceo dan po trznjaku.

pa i ja rezem filmove na princo, 50 kom za 750din…jer cu da ih narezem i ubacim jos jednom-dvaput u dvdrom u narednih 10 god…a za igrice moras uzimati sto bolje diskove jer ce non stop da se vrte… :stuck_out_tongue:

Znate mozda neku radnju na Banovom Brdu gde su diskovi Verbatim 100 dinara…ili u gradu…svi kazu kod mene ima za 100…pa gde se vi nalazite tj kupujete :smiley: