aman covece, jel ti nije vec receno da zoves njih pa ih pitas sve sto te zanima u vezi njihove konkretne radnje ?
i kakve to veze ima sa temom o jeftinim DL diskovima ?
slucajno znam da u virtual shopu mozes da kupis i flesovan i ne flesovan xbox, flesovan je nekih 4 hiljade skuplji. ali zovi ! pitaj ! nemoj masiti temu! koristi zdrav razum!
Da akiris kod majica, stalno zujim po najlonu, uvek naletim na nesto zanimljivo, a i da obnovim nedeljnu zalihu fimova:-) Da mozda neradis tamo nedeljom ili samo imamo istog dobavljaca zaliha:-)
Ja zivim u kragujevcu i jedan dl maxel disk kosta 217 din a verbatim 260 ja sam probao maxel i rade mi super tako da kupujem njih zato sto su jeftiniji i zato sto ovi u blizini moje kuce nemaju verbatim pa me mrzi da svaki dan idem do rode.Nego me zanima dal ovde na forumu ima neko iz kg-a ko zna gde mogu da se nadju malo jefrinije.
Probajte i Ridata DL(Ritek),bolji su od Maxell-a i ostalih istog cenovnog ranga.Cena im je 70,00 bila kada sam uzimao pre 15-ak dana a po testovima koje sam sam radio na kompu nezaostaju puno za Verbatim Printabile a gotovo su isti sa obicnim Verb.DL.Sto je najbitnije u konzoli se cuju kao i Verb. bez ikakvog mucenja lasera i instalacija igre u ocekivanim okvirima.Moja preporuka jer jos nisam nasao kod nas bolji odnos cena\kvalitet.
pa to mu onda dodje 60 dinara po dual layer disku, nesto mi je to suvise jefitino… ajde da si reko da je ona buteljka od 10 kom pa da kazem to je to ali ovako mi nesto cudno ali ako je stavrno 25 kom po toj ceni onda si ubo extra akciju…
E ovako…cuo sam da mngi koriste maxell dvd+r dl i ja ih kupujem posto samo te imam u najblizoj radnji…ali meni nesto mnogo puca rezanje…narezao sam 3 cd-a dok sam bacio 4…koristim ImgBurner lepo podesen i imam Pioneer DVR -166D rezac…
Verovatno ti je rezač u pitanju.
I da li si siguran da je rezač Pioneer 166D ?
Nikad nisam čuo za njega, pa ako možeš na Internetu da ga nađeš, možda bih mogao da ti malo bolje pomognem.
Maxell nije kao što je bio, pa i do pre pola godine. Više mi puca nego pre, dok Princo (da!) ne puca skoro nikad, a kod Verbatima to je nemoguće.
Da ne misliš možda na 116D?