Ako si na Banovom Brdu ides 23 ka Vidikovcu i sidjes kod meka tj. kod velikog trznog centra.Popni se na prvi sprat i videces imaju dve radnje sa tehnikom i pc opremom kao i sa diskovima udji u manju jer je u vecoj sve skupo.Tu imas Verbatim 110 i maxell za 80.Veruj prvo sam uzimao verbatim sada uazimam maxell isti su.Evo jedan maxell na kom mi je Fable II radi vec 9 meseci svaki dan je pikam barem sat vremena.Toliko od mene.
P.S. Na Banovom Brdu je skupo (pogotovo u pozeskoj).
Extra meni jos brze da dodjem do Vidikovca posto sam iz Zeleznika…placao sam ovde kod mene Maxell po 120 din ali su mi pukla 2 diska dok sam narezao 4…
Donese mi drug KODAK (alo brate kodak!!!) DVD+R DL da mu narezem Gears of War 2. Krenemo narezivati (imamo 3 komada) : 1 CD - krene igra i onda izbaci da nemoze ocitati 2 CD pukne pri rezanju 3 CD isto kao s prvim AKO NEKO NALETI NA KODAK - SAMO SE OKRENITE !!!
sad uzmem i 4-ti cd - TDK (koje sam prije koristio i nikad nikakvih problema) i pojavi mi se error pri verification cd-a! Ne da sam popizdio nego… Ubacim u konzolu, radi ali kad instaliram na 54% stane, ne moze da ocita AAAAA… Da mi nije sta do rezaca ili sam samo baksuz? Mozda i do .iso - a? ko ce ga znati
Koji rezac imas?ako je neki stariji ATA rezac nije ni cudo sto puca.
Ja recimo uzimam maxell za 90din i rezem kod drugara na pioneer 112d bez problema .
Na mom 111d je recimo svaki drugi pucao zato sto je mator i istrosen.
Auu kingu sto me obradova… Star je jedno 4, 5 godina znam znam matoro al radi…za sada sam samo u ovom slucaju imao problema a i to je zato sto sam prvo koristio KODAK pa tek onda TDK koje gotovo uvjek koristim. Moj rezac je : Sony DVD RW DW-G120A
Naravno,ne mislim na mesta kao “Vero” gde bi to kostalo 300 dinara po komadu :).
Nemojte da kazete da ne postujem pravila foruma,nasao sam drugi thread pod nazivom “Jefrini DL diskovi” (ili tako nesto) u kome je najvise ljudi preporucilo neku radnju u prolazu ispod doma omladine.Ja sam tu bio oko 13:30 ali sve sto sam vido su lanci i katanci :OO zato nisam siguran dali to vise ni radi (ili samo ne radi nedeljom).Jel zna neko neko drugo mesto u BG-u gde mogu da kupim takve diskove?
Imaju ispod doma omladine, ja kupujem kod njih ali u lokalu sa desne strane kad siđeš. Poslednji put sam uzimao čak i Ridata diskove (80 kinti komad) i odlično mi rade sve igra koje sam narezao. Strpi se do sutra
Za moje bosance, ove diskove možete kupiti u IMTEC-u po cijeni od 10 km (cca 5e) za 5 kom, odnosno 16,5 km (cca 8 e) za 10 kom. Probao sam rezati na njih, sve radi kao podmazano…
Ima u Alfa Mediji (Beograd, Balkanska 42) OMEGA DVD+DL 10 komada (plus 1 besplatno) za 600 RSD !!
Cena je extra, ali nikad nisam rezao na Omega diskovima… pretrazio sam Forum i vidim da ih par ljudi koristi i da su OK u principu. Nije Verbatim, ali niko ih nije ocrnio!
Trazio sam da kupim 1 da probam, al nema, tako da cu najverovatnije zabosti ovih 10+1 pa javljam utiske!
Ako neko ima dodatne informacije da su diskovi dobri ili losi, nek javi pre nego sto kupim
E pa vreme je da ih ja ocrnim!
Narezem drugu igru, ubacim je u Xbox da vidim da li radi, dam mu je, i odemo do njega - disk je ostao u istom polozaju u kome sam ga ostavio kada smo posli - ubacimo u njegov xbox i nece da radi. Ima isti fles i sve kao ja, narezem mu na Verbatim, ono oce. A jedna omega je imala i rupu sa donje strane - ladno - ima podaci, ima ima ima, error!
I ja imam losa iskustva sa Omega DL(pucali mi na 30 i neki procenat u toku rezanja) diskovima sada uzimam Maxel ili Verbatim(printabilni) ima kod nas za 100dindzi…