Jeftini DL diskovi?

Na budzi je je maxell 80-90, Verbatim ti je od 115 do 130. Ovo je kad sam ja gledao pre jedno pola godine.

Bio sam pre 3 dana, cene su ove koje sam napisao, obisao sam 15-tak standova sa diskovima, najjeftinije sto sam nasao bilo je 130 din:(

Nasao sam povoljno dl-ove, nemaju verbatim ali imaju sledece -

maxell - 76 din/kom

omega - 65 din/kom ( za omegu sam pitao kakvi su, rekli su mi da su bolji od maxella, a jeftiniji su jer su im oni uvoznici, nisam ga jos uvek testirao )

Radnja se nalazi na dnu balkanske, 50-tak metara pre raskrsnice sa Nemanjinom, Alfamedia group se zovu, pa kome odgovara, neka izvoli :wink:

hoces mi verovati ako ti kazem da je yugo bolji od mercedesa? tako je isto ta omega bolja od maxell-a, da si ih pitao kakav je princo pa rekli bi ti da je bolji samo da prodaju… bolje se mani tih prica sto ti prodavci govore jer bi ti isti prodavci zajebali rodjenog oca samo da ostvare profit…

sve ovo ti govorim jer znam ljude u novom sadu koji rade naveliko sa diskovima i znam koji je disk ok a koji je skart a samo su na trzistu zbog povoljne cene…

ali tvoj izbor, ako neverujes meni uzmi tu omegu narezi je i slusaj kako ti se muci laser da procita podatke sa istog a onda taj isti disk ostavi jedno 6 meseci u kutijici pa posle tog perioda pokusaj da ga ponovo ucitas ali se to nece dogoditi…

Ako vam trebaju jeftini DL diskovi mozete naci u Civiji-pc (sabac) za 95 din (maxell) ja jeftinije od toga nisam nasao!

Nisam ja rekao ni da su dobri ni losi, samo gde i po kojoj ih ceni ima, uzeo sam dosta maxella i 2 kom ova cisto da isprobam.

Rezem razne diskove desetak godina unazad, znam da je princo djubre, a sto se obicnih dvd-ova tice, maxell mi se najbolje pokazao, svi diskovi rade jos uvek i smatrao sam ih boljim od obicnog verbatima. Sto se tice dl-ova, njih od skora rezem. Kazu ljudi da je verbatim najbolji, u svakom slucaju, cena mu je najjaca, a filmove i igre rezem na verbatim i maxell dl-ovima. Mislim da je 76 din po maxellu sasvim ok cena, verbatime nisu drzali.

vidis ja malo duze rezem dsikove nego ti ali dobro to nije svrha ovog posta, a sto se tice diskova stojim iza toga da je maxell za klasu ipak bolji od ovog danasnjeg verbatima koji se kod nas prodaje… meni je preko 100 igra narezano na verbatimu a od skoro ko i ti koristim maxell dl jer mi je nekako isplativiji a vise iz razloga jer kod tih ljudi sa kojima sam u saradnji neuvoze verbatim dl zbog jake nabavne cene pa dok jos oni stave svoju cenu nece niko da ih kupuje i samo im stoje diskovi dok jbg maxell je kod njih 130 dinara ali jbg to mu je cena ima i jeftinije na novom naselju ali dok ja iz centra odem do naselja pa dok platim dve karte za bus ovo mi ispada jeftinija varijanta… a princo sam koristio samo kada sam radio neke prezentacije za sajmove i tako nesto kada treba da se deli pa onda najjeftiniju varijantu kupim jer se u tom trenutku pogleda i posle svi bace jer vide sta ih zanima i onda im vise taj disk netreba…

mada moracu da kazem burazeru kada bude kretao iz panceva da svrati u bg u tu radnju da mi kupi 100 komada dl i onda sam miran narednih deset godina sto se tice igra za xbox 360 jer ja ipak nesnimam sve igre… u svakom slucaju hvala za info…

Da li zna neko gde u NS ima da se uzmu maxell DVD+R DL?

Imas u Merkatoru, tj bar je bilo prosle nedelje, 960 din pakovanje.

Mislim da sam nasao,ako je verovati po sajtu u Pozitivu ima za 90din.

U svim Novel prodavnicama (Novi Sad), Maxell je 90 din već duže vreme.

Novi sad>Sky media u jevrejskoj 150 din komad verbatiumov,a maxellovi su jeftiniji.Tu se snabdevam i super su diskovi,al opet disk ko disk

jel ima u virtualshopu i ako ima koliko kosta?

jeli mali jesi ti nekada cuo za telefon? ako jesi onda lepo okrenes njih i dobijes sve informacije koje te zanimaju a ne ovde da zajebavas narod sa glupim pitanjim…

molio bi administraciju da mu uskrati pisanje poruka dok se neopameti ili ga prosto i jednostavno banujte jer nevredi koliko mu je ninja skrenuo paznju pa ostali pa mu ja pisao on nista nefrema nego tera po svome… dajte ovakve likove iskljucite sa foruma niti nesto doprinose istome a samo nerviraju i zajebavaju sa glupim komentarima… hvala

edit: samo da potvrdim da su u sky media diskovi dosta povoljni osim verbatima koji je bas bezobrazno skup sa cenom od 150 dinara za komad dok je maxell 100 dinara a dok su obicni dvd diskovi dosta jeftiniji, ima ih od 15 dinara sky (provereno dobri diskovi, narezano do sada preko 500 kom, start od toga 0) pa do 23 dinara za verbatim. eto pa ako nekome zatrebaju jeftini diskovi pravac sky media u jevrejskoj ulici u novom sadu…

ja sam novi na forumu, i izvinite sto ja nekad postavljam glupa pitanja

na sva tvoja pitanja vec postoje odavno odgovori samo treba malo potraziti i nista vise a ako neznas onda lepo pitas gde bi mogo da pronadjes sve sto te zanima i onda napises u jednoj temi sve sto te zanima…

Ja stalno uzimam u Novom Sadu nedeljom na najlonu kod imaju uvek verbatim dvd+dl po 120 dindzi. Na vise daje tip i po 100, nalazi se pod nadkrivenim delom pijace 4-5 tezga sa desne strane cim udjete, a ima i prico njih daje po 60-70, sve zavisi koliko se cenjkate.

verbatima imate po 120 dinara preko puta izvrsnog veca gde staje autobus 4 koji ide prema limanu a radnja se zove moj micro ili tako nesto, krenete od autobuske stanice pre radnickoj ulici i na neki petnestak koraka od autobuske stanice videce te sa desne strane prodavnicu tu imate isto verbatima povoljno…

odmah do patika i The Exploited majica :smiley:

evo sta sve mene zanima: kako se zove prodavnica u podzemnom prolazu kod doma omladine gde imaju da se kupe dvd + r dl, ako kupim xbox 360 u virtual shopu da li ce mi oni flesovati ako kod njih kupim?