iXtreme Burner Max SCAN REZULTATI

pa puca ti na layerbreak-u, nista novo, jednostanvo nije to TDK vec im neko pravi…

Evo novih rezultata, ista podesavanja kao i prosli put osim sto je sada OPC on, brzina rezanja uspesno setovana na 4!

Date : 1/4/2012 6:50:56 PM
Model : 2-0-1-0 G:ATAPI iHAS524 B AL2A
Disc : DVD+R DL , MKM003 [Mitsubishi Chemical Corporation]
Speed : 4x
ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1
Scanned range : 0 - 3827471
Sampling count : 224196
Errors : 0
PI Max : 16
PI Average : 0.72
PI Total : 20204
PIF Max : 4
PIF Average : 0.04
PIF Total : 1210

Ja mislim da je ovo bolje. :smiley:

rale 626 ovo su savrseni rezultati sve u granici ! Ravnaj po ovim rezultatima ,ako se uklapas onda je extra :
PI MAX treba da bude 100 ili manje & PI prosek 5 ili manje
PIF MAX treba da bude 4 ili manje & PIF prosek 0.20 ili manje

Hvala na tutorijalu za rezanje!

ej pa ne valja ti disk i to debelo ne valja!!!

PI max ne sme vise od 100 pif je ok do 5

prso sam

posto vidim da imas crossflashovan drive, uzmi ubaci mu FW od 124 ili 324 modela pa probaj onda i pogasi sve zivo u pozadini!!!

Kasno je za to. Sve sam pogasio u pozadini, izbacio wallpaper, pogasio sve programe, sklonio senke sa ikonica, ma dzabe! Rezao je fantasnicno ranije, imam ovde rezultate i sve je bilo u granicama normale! Od kad sam podesio sve po onom tutorijalu, brojevi skacu ko ludi! Pa sam posle nesto vracao kako je bilo ranije, i rezultati su odmah bili bolji, ali plasim se nedovoljni.

Pogledaj, on do pola diska reze kao po loju! Sve same nule! Od pola krece katastrofa!

Evo ga jedan interesantan tekst na temu pi/po error skenova (neko je postavio na scenyx forumu):

http://club.myce.com/f76/interpreting-pi-po-error-scans-80545/

Takodje, negde sam procitao da je PIF vrednost vaznija (da bude manja od 5). - Ne mogu da se setim gde tx, ixtreme ili scenyx.

Moji rezultati su oko 190/4 (iHAS 324, Burner Max, Memorex diskovi - RITEK S04-66, 2.4x). Live radi bez problema, flaga nema (koliko su xval i onaj metod sa otkazivanjem update-a pouzdani).

Jos uvek nisam nasao potvrdu da je neko sa losim KProbe rezultatima popio ban (sto ne znaci da nije!).

Meni ne smeta da rizikujem, ali sve oko bana je i dalje u domenu nagadjanja.

Like a boss

deder napisi koja setovanja

U sustini to je default, ali restarovao sam OPC u onom EEPROM programu,i stavio onaj ELBY a ne STPI u Imgburn-u, potom sam iskljucio pc pa opet ukljucio i narezao.

Ovo se valjda ne racuna kao dupli post… Jel zna neko zbog cega imam razliku izmedju layerbreak-a? Prvih 50% su sjajni rezultati, dok kad predje pola krecu malo losiji? Ipak sam u ovom poslednjem testu znatno smanjio greske, i ako su rezultati na kraju ispali ‘‘boli glava’’ brine me ta razlika. :confused:

I meni drugi layerbreak pravi problem.

Posle par bacenih diskova nasao sam setovanje koje mi najvise odgovara: ElbyCDIO cekiran, Force HT on, Online HT on, OPC on, verify cekiran i brzina 4x. To mi daje solidne rezultate sem PIF average koji je uvek izmedju 0.20-0.25

Evo jos nekih mojih rezultata

Verbatim, Elby drive, OPC off, 2.4x, HT on, OHT on, net off, antivirus off. Samo sedeo i nadao se najboljem :slight_smile:

Ne svidja mi se malo taj siljak na kraju, pokusao sam na vise nacina al uvek je tu al ok vazno je da su sve brojke u granicama zadovoljavajuceg :slight_smile:

Verbatim, Elby drive, OPC on, HT on, OHT on, brzina 4x, igra: Saints Row 3

odlican je, crossflashovan asus, a?

Evo i ja sam opet pokusao sa OPC on i mnogo bolji rezultati nego ranije kad sam radio i bolji rezultati nego kad radim sa OPC off na 2.4x

Verbatim, Elby drive, OPC on, HT on, OHT on, 4x, antivirus off, internet off, crossflash-ovan asus

Evo i 1 mog. Verbatim, Elby drive, OPC on, HT on, OHT on, 4x, safe mode. Pif max je točno na granici i to na 2 mjesta.

@nixer Dobar burn.