Intergalactic: The Heretic Prophet Announcement Trailer

Kakvi su ovo dislajkovi, ne razumem?

Botine, kao na b92 ili blic-u :grin:

2 Likes

Grunuli redirect sa republike po zadatku :rofl:

:smile:

2 Likes

samo nek je dobra makljaza :rofl:

2 Likes

Ne znam je l se videli ovo, ali izgleda da Naughty Dog uporedno radi i na jos jednoj narativnoj igri koju ce isto najavti.

3 Likes

Pa, imali su uvek tim A i B.

1 Like

Što su isključili komentare :joy: Doduše na Playstation kanalu su ostali komentari koliko sam video. :joy:

1 Like

Jedan od primera zasto.
Sve sami inceli.

1 Like

Video sam snimak gde ovom liku žohar gmiže iz majice.

Inače ova riba ima vajb od Ripley iz Alien 3.

1 Like

Pink Sparkles mu je bivsa. Ako googlas, NSFW je :smiley:

Badass, da.
Čak ima i neku ne-konvencionalnu lepotu… stvarno ne znam kako je ljudima ružna.
U suštini, deluje kao lik koji ti može zadržati pažnju!

Inače zanimljiva stvar:

1. Druckmann je otkrio da okuplja tim pisaca koji će biti “strukturisan više kao TV serija” nego bilo koji prethodni projekat Naughty Doga.” -Wiki

2. Takodje, juče je pomenuo kontraverznu temu priče. Tekst na početku trejlera ima versku implikaciju “Patnje generacija moraju se izdržati da bismo postigli naš božanski cilj”, a rekao je da će se igra baviti temom propale-religije. Na Wiki-u, ta religija je Pop-kultura, a otud Porsche, Adidas svetleće patike i Sony radio. :athletic_shoe::racing_car::radio:

3. Druckmann je takodje rekao da ga fasciniraju igre koje “don’t hold your hand”. Možda možemo da očekujemo Souls open world momenat? :eyes:

4. I za kraj. Kada se QR kod sa njenog panoa skenira, dolazi se do datuma Jun 6. 2026.

4 Likes

LoL. Ko se sjetio da skenira kod. Fascinantno, koliko ljudi sve detaljno izanaliziraju. :grinning:

Ti kao vidis QR kod i ne skeniras ga?

Trebalo je ovo primjetit uopšte.

Seen in the top corner of a newspaper at 1:26, this tiny QR code reportedly reveals a string of numbers— most commonly 66260600410, but also allegedly 6626070041

Ovo je stretch da ovi brojevi daju taj datum.

Tako bar ljudi misle :man_shrugging:t2:
Could be anything.

Hmm, ajde da vidimo na koju vodenicu će terati narativ. Ako želi pristup Holivudu, sigurno neće ići kontra onoga što isti jedino odobrava. Najveći “problem” sa ovim stvarima je što su u pitanju metafore pa kad ukažeš da ovo previše podseća na realnu životnu situaciju ili događaj, autor bude u fazonu “ma šta pričate bre, vidite da je sve u izmišljenom svemiru sa robotima, molim vas ne lupetajte”.

1 Like

Nadajmo se da ne tera na vodenicu cionizma.
Generalno najveca stvar koja me plasi kod tog coveka (iako je “i za jednu i za drugu stranu”, kako on kaze).

2 Likes

Videćemo već, samo ti “both sides” ljudi su ono nit smrdi nit miriše.

15:7

Digital Foundry, blago receno, odusevljen Intergalactic trejlerom!
Pretpostavljaju da je u trejleru koriscen RayTracing na sve strane, jer nigde nisu mogli da pronadju nijednu gresku i manu :smile:
Odusevljeni su nacinom na kojem monitori u igri funkcionisu, a cak i po njima najtezi deo, Neon-red sword, se lepo odrazavao u barama.

Malo su skepticni kako ce sve ovo funkcionisati na obicnoj PS5 konzoli na 60fps… ali sve u svemu veruju ludoj optimizaciji Naughty Dog tima.

2 Likes