Intergalactic: The Heretic Prophet Announcement Trailer

4 Likes

Mene reanimiraju…

Ocekivao sam nesto androgeno, edgy, sa bolesnim facijalnim eksperesijama, ali nisam ocekivao ovoliko drugaciji mood/temu/feel igre! :clap:
Trent Reznor radi soundtrack! :metal:

Definitivno zele da se “reinventuju” necim novim, umesto da ostanu pri staroj stabilnoj formuli.

See you on the other side, Jordan!

p.s 60fps i ova grafika wuuut

5 Likes

Ovo nece pre 2027. Verovatno poslednja eklsuzuva na ps5.

I ja mislim da je ovo kasna 2027. ka 28.
Al neka… odavno nismo videli malo ozbiljniji ton konverzacije, sa fokusom na foto-realizam, u igrama kao u ovom trejleru.

Mada kapiram da neke ljude odbija kada igra sebe shvati previse ozbiljno.

Šta je ovde tačno invetivno? Product placement? Biće 3rd person action adventure - walking simulator 100%.

1 Like

Jbt sunac koliko si samo ostrašćen, nije više ni smešno :slight_smile:

2 Likes

Interesantno da piše Captured on ps5, ne na ps5 Pro. Nisam fan sci fi igara nikako, Returnal jedina koja mi se svidela. Grafika nije revolucionarna ali su animacije lica brutalne. Ima još dosta vremena dok ovo ne ugleda svetlost dana tako da neću još ništa da očekujem, više bih se radovao Unchartedu ali šta je tu je. Ovo će verovatno pred kraj generacija, pa remaster za ps6.
Vidim neku melee akciju, samo da ne kopiraju više onaj Souls like fazon i biće dobro.

Lol, pitao sam samo šta je invetivno :woman_shrugging:

Nekako ima Cowboy Bebop vajb. Retro futuristic, analog, pet shop boy, sve mi se svidja.

Ono sto mi se bas ne svidja je taj neki product placement Adidas, Porsche… bilo bi isto dobro i bez toga.

Inventivno za njih je to sto ce igra najverovatnije pratiti novu formulu.

Veliki skok se desio od njihovog Jak and Dextera na Uncharted. Postali su mnogo ozbiljniji gaming studio, sa ogromnim fokusom na narativ. Moze se reci da su se reinventovali trenutka kada su izbacili prvi Uncharted i od tada je formula ostala manje vise ista.
The Last of Us je isao istim sigurnim koracima uspeha.

The Last of Us i Uncharted imaju ton koji je generalnoj gaming publici vrlo zanimljiv, dok Sci-Fi ume da bude vrlo tezak za siru publiku.
Zanr naucne fantastike je kompleksan, nosi specificnu terminologij, teme i to su samo neke od stvari koje se ne rezonuju sa svakim igracem. E pa upravo taj rizik moze da bude prilika za Naughty Dog da pokaze svoju inovativnost.

Naughty Dog je pokazao sposobnost da predje iz veselog Jak and Dextera u ozbiljniji i mracniji narativ, Uncharted i The Last of Us.

Sci-Fi je logican sledeci korak vizuelnog spektakla, teskih moralnih odluka i kompleksnih likova.

Imam osecaj da je product placement sa razlogom tu. Ne treba njima toliki novac (u smislu pored Sony-a).
Sony, Adidas, Porsche… deluje kao edgy ostatak naseg sveta.

2 Likes

A pa dobro, inventivni u odnosu na sebe same, to ima smisla, mislio sam da ovde u trejleru treba da vidimo nešto što je invetivno u odnosu na gaming scenu.

1 Like

Zanimljivo da ovo kažeš jer ovo su naslovi koje viđam i to je izjava upravo Druckmanna, da se zapravo vraćaju korijenima.

Novi je setting i estetika možda, ali to ne mora značiti nužno da je i formula drugačija.

Upravo je to jedna od inspiracija.

1 Like

Zato i iskoristih “reinventovali” prvi put :smile:
Tema je totalno drugacija u odnosu na par poslednjih njihovih naslova (sa zadrzanim ozbiljnim tonom). Ostaje da vidimo koliko ce se vratiti svojim korenima.

Verujem da je Druckman to rekao u smislu da ce igra biti vise “igrastija”, sa mogucim fokusom na tight close-combat, u odnosu na The Last of Us. Ali, po pogledanom trejleru, taj Naughty Dog narativni pecat koji je iskovan Uncharted-om nikad nece nestati.

Pa da, koliko sam shvatio, biće igra više action-adventure. Malo su tessovsli one borbe sa mechovima, ja generalno iđađ dojađ da će biti više akcije.

S obzirom da ce ovo izadji krajem ove generacije, steta sto cemo gameplay ili bilo sta od njih videti tek za godinu dana :smirk:
Al dobro, nek kuvaju.

2 Likes

Nego šta možemo da uradimo da bismo doveli Playstation Region u Srbiju, pa da Medjugalaktički bude na srpskom? :grin:
Pošto će biti na hrvatskom.

Stvarno bi bio red da otvore PS Store i kod nas više.

Možda kad bi ušli u EU da bi dobili to. Mi u BiH bi trebali još više da kukamo. To da dobijemo BiH PS Store je jednako naučna fantastika kao i ovaj Intergalactic. :grinning:

1 Like

Ko ludi smo brz prodavnice za Srbiju :joy:

3 Likes

Da uvedu store kod nas pa da ovdje izvršimo masovni harakiri a gaming u Srbiji svedemo na statističku grešku.

Doduše vidim da bi i tad pojedinci ovdje tupili kako su to realne cijene i kako je to dobro za gaming generalno. :roll_eyes:

4 Likes

Da, nastavio bih da ‘tupim’.

Sto se tice cena, bile bi vise od US, ali manje od EU :slightly_smiling_face:
Ali ako to znaci da cemo dobiti prevod UI-a, titlova, sa svim specificnostima, samo napred!

Ja ne znam kako se ne osecate ‘najjadnije’ kad morate da izberete US Store za sve…
Gde je buducnost gaminga u Srbiji?! Gde je buducnost ove zemlje ako je sve US?

Nemojte biti toliko cheap-ass, molim vas.

3 Likes