Inside the next Xbox: Project Scorpio tech revealed

To ti je ono, ako ja tebe ne provociram što igraš JRPG i karte, nemoj ni ti mene u zdrav mozak što kasapim nekoga motornom u GoW :smiley:

1 Like

Pa nema sta neko nekog da provocira to su kvalitetne igre, samo sto nisu nesto sto se meni licno svidja,nema razloga za neko provociranje.

Nema ekskluziva ako posedujes ozbiljan pc na kojima te igre za xbox mozes da igras, u slucaju da nemas ima ekskluziva i to sasvim solidan broj.Kvalitet im vecini nije najsjajniji ali ima i dobrih.U svakom slucaju ps ih ne poseduje nista specijalno vise ako ne igras japanske igre.

Aman, ne kažem da moraju da budu japanske igre, i ne igram samo njih, ako bi neko trebao to da zna, onda si to ti, sa kojim sam igrao toliko igara da im se broj ne zna. Ja igram sve što me interesuje. Trenutno nadoknađujem propušteno pošto sam toliko godina igrao samo na Xboxu. A čega nema na Xboxu? Yeah…

Meni smeta što nema EKSKLUZIVA, bilo kakavih, ne samo japanskih, za Xbox, van nekih indie igara, Halo, Gears i Forze zbog kojih bi kupio Xbox One. Nema raznovrsnost koja je bila prisutna na početku 360 ere, ni taj neki wow faktor kao kad sam video Gears ili Kameo prvi put, ali, to sam sve rekao toliko puta da mi se smučilo da ponavljam, ali većina vas to tumači kao da hoću samo japanske igre na Xboxu ili da iz nekog razloga mrzim Xbox. Da li bi bilo dobro da ima više japanskih igara na XO? Da, makar malo da se razbije monotonija. Da li mora da ih ima XO da bi ga kupio? Jok.

Gde su igre poput Kameo? Alan Wake? Fable? Viva Pinata? Nema ih na vidiku. Znaš šta ima? Gears, Halo, Forza. Volim sva tri serijala, ali treba i nešto drugo da se igra.

Sunset Overdrive je delovao kao korak u pravom smeru, ali nije dovoljno. Ryse je imao potencijala da bude interesantan nov serijal, sa nekim periodom koji nije više buđava bliska budućnost ili da nema neki shooter element, ali je ispao tako kako jeste. Quantum Break je došao i otišao, nije ostavio nekog traga, i morao sam da pogledam na google kako se beše zove.

Gde je ta raznovrsnost ustaljenih serijala koja je prisutna na PS4? Hack And Slash na PS4? Ima. RPG? Ima. Shooter? Ima. Driving? Ima. Platformer? Ima. Akcioni Rpg? Ima. Itd.

Ja sam rekao sve što sam hteo na tu temu, ko je razumeo, svaka mu čast, ko nije, jebiga.

Pazi ima igara samo sto su jednostavno vecina meh, znam da si igrao sve zivo kao i ja, ali mi deluje da su ti trenutna okupacija japanse igre mozda gresim.Quantum Break je manje vise novi Wake samo ni blizu tako dobar, imas Ryse koji je dobar, Recore, Sunset overdrive, ali da slazem se da nijedna od tih igara nema wow momenat.

Piratska igra koju radi Rare mi deluje predobro no videcemo a izlazi i Crackdown 3 koji znam da te zanima samo da i on ne bude meh.

Meni ih ni na ps4 nema toliko wow ove generacije osim Horizona i U4, ali zato sam potpuno faciniran kako je uradjen Ghost Reacon Wildlans.

A zasto ti nije smetalo kada PS4 skoro 2 godine nije imao ekskluzive? I zasto je tada bilo super da sony pokaze igru koja ce da se igra za 2+ godine? Isto kao i sto je svima do pre par dana smetalo 900p i manje, a onda preko noci ma to nije bitno, nema ekskluziva… Ako fps i rezolucija preko noci nisi bitni, mogu da prihvatim, ali da od jednom, iskoci argument oko ekskluziva i to posle katastrofalne sramote sa no man’s shit… Da je ta igra izasla za xbox, mislim da bi to bio skandal mileniuma… Medjutim, posto je PS4-PC, nije sony kriv, oni su jos mala firma pa nisu znali i mogli da reaguju na vreme… Ajde sada malo realno… Ako je ekskluziva bitna, zasto je se PS4 bolje prodavao od X1 u vremenu kada su ekskluzive izlazile za X1 a nije ih bilo(osim par inde igara) za PS4? Ako je ceo argument ekskluzive, onda mislim da je PS4 dokaz da ti ekskluzive nisu bitne za prodaju konzole…

3 Likes

Nisam rekao da su lose samo da mene ne zanimaju, pogotovu te japanske a pogotovu jrpg koji hronicno ne podnosim, a DriveClub bi sigurno igrao, svidja mi se mada budimo realni Forzu uvek biram kada su trke u pitanju ako moram da biram.Bloodborne ma ne zanima nisam igrao ni Darksouls ne mogu da se mlatim sa tim igrama smara me.Ninja Gaiden mi je oduzeo snagu za zivotom i bilo kojom igre gde se mnogo umire :smiley:. U svakom sluaju to su sve dobre igre ali nisu svacija interesna sfera to treba prihvatiti, isto kao sto nekome nije muka od girsa.
Iskreno da imam Diablo na one-u samo bi to igrao ali ne smem to sebi ponovo da dozvolim, pre nego bilo koju sony ekskluzivu :smiley:.

A ko kaže da mi nije smetalo? Malo sam se žalio i na njega do pre godinu-dve? Ali ne, samo mi XO smeta, jelte.

Triput sam ti odgovorio na ovo isto prokleto pitanje. Postavi ga još jednom majke ti, možda ga peti put pročitaš?

Oduvek kažem da me boli patka za rezoluciju i fps. IGRE SINE, IGRE ME INTERESUJU.

Ma da, jer je Sony zadužen za No Man’s Sky, zašto je ReCore loš? Zašto je Quantum Break puvanjak? Zašto je Ryse prošao tako loše da je Crytek maltene bankrotirao?

I opet, opet si zanemario da sam ti već više puta odgovorio na istu stvar. Ako nisi pročitao toliko puta, nećeš ni sad.

@gospodin_covek

Stalno zaboravljam da Rare pravi tu piratsku igru, nadam se da će biti dobra, ali nisam optimističan nakon onog prikazivanja multiplayera. A Crackdown 3… Yeah, ne znam šta više da mislim o njemu. Ozbiljno želim da bude super, ali mi je hype odavno nestao za igru. Možda će biti bolje kad prikažu gameplay koji nije skriptovan, gde random likovi igraju i rade šta hoće.

Nadam se da će na E3 da najave nove serijale, ali mi se ne sviđa što kod njih izgleda nemaš mnogo izbora, kad ti uvale neki serijal, izgleda da ne mrdaš sa njega. Voleo bi da 343 napravi neki novi serijal, da malo odmore od Halo, i da Coalition napravi onu igru koja im je bila reklama, ili šta god, pre nego što su zaglavili sa Gears. Možda bi oni mogli da urade nešto kao što je Guerilla uradio sa Horizon, kad imaju malo slobode.

Ninja Gaiden je gori od Souls, i klasa sam po sebi. :smiley: Bilo bi kul kad bi neko napravio takvu, tešku i komplikovanu igru za XO, kao Ninja Gaiden ili igru sa Souls uticajem, kao Nioh ili Bloodborne, radi raznovrsnosti, ali sumnjam da će se to desiti.

Treba imati na umu da milioni ljudi prosto neće da igraju na PCu, i to što je veliki broj X1 igara dostupan i PC platformi, te igrače to ne zanima.

Xbox 360 i PS4 su i dalje dokaz da ekskluzive nisu bitne… A to sto ti stalno pricas da jesu, nisi u opste dao nikakvo obrazlozenje za to… Jer da je to sto ti pricas jedina stvar koja prodaje suny bi prodao mnogo manje od 50 000 000+komzola… A i da su ekskluzive bitne, pa nintendo bi dominirao trzistem… Kad ono…

1 Like

Marketing je bitniji od igara, a to on ne shvata… PS4 se nije prodavao zbog igara, nego zbog odlicnog marketinga… Te dve godine nisu imali igre, ali su imali jaci i bolji marketing…

Znaš šta? Baš me briga. Počeo sam da pišem mnogo više, al sam shvatio jednu bitnu stvar: Sa tobom ne treba da se priča, ali uopšte, sa drugima i možeš da popričaš, ali sa tobom ne može. I više neću.

Zato sto ako nesto tvrdis ti to i obrazlozi… 5 puta sam pitao zasto je se PS4 prodavao vise od xbox-a kada nije imao ekskluziva i nisam dobio odgovor koji moze da opravda tvoju tvrdnju… Jer je se 360 bolje prodavao zbog cene a ne zbog boljih ekskluziva. Zasto PS3 sa free psn-om i ekstra ekskluzivama nije nadmasio 360 i posto je konzola piratizovana?. PS4 je se prodavao zbog dobrog marketinga a ne zbog kvalitetnih ekskluziva. Igra koja je obelezila ovu generaciju konzola nije ekskluziva, Witcher 3 je se prodao vise i bolje od svih ekskluziva… Sony je imao jak marketing “1080p 60 FPS” i to je prodavalo PS4, a ne ekskluzive. Zasto onda sony nema ekskluzivu koja je se prodala u 20 000 000+ primeraka, kada ima prodatih 50 000 000 konzola?

1 Like

Ekskluzive NISTA ne znace. Sve je stvar ukusa…ono sto znaci jeste hardwer i dokazano je.
Xbox 360 nije imao narocito mnogo ekskluziva, ali je ipak bolje prosao zato sto su multiplatformske igre radile i izgledale bolje na njemu. Kad je doslo do Xbox One i PS4, PS4 je bolje prosao samo zato sto je XO Sub 900p, dok je PS4 1080p…sad kad su najavili Scorpio i PS Fanboyevi videli da ce Xbox razvaliti PS Pro u hardweru i da ce sve igre izgledati mnogo bolje nego na PS, svi se uhvatili za ekskluzive…vodi se pricom kojom si do pre pola godine i cuti…priznaj sebi da je Xbox pobedio (jos nije, ali hoce)

4 Likes
1 Like

“Xbox pobedio”… Ljudi, sa vama nesto ozbiljno nije u redu…

2 Likes

Au pa shta je bitno ako igre nisu bitne, to kao pro je bio jaci, je samo josh jedan plus…Japanske igre, pa i bez njih tu je puno igara da ih ne nabrajam ponovo…Pa kad izadje josh God Of War, Days Gone, jeste da ko zna kad ce da izadju, ali makar nisu otkazane…Shta ti vrede specifikacije, ako nema shta da se igra…
A na xboxu trenutno nema shta da se igra…Uzeo bi ga sutra da su stvari malo drugacije, da ni ne spominjem shto sve to mogu i na kompu da odigram…E da to da je joy bolji ne pije vodu, bio bolji na proshloj generaciji, a ovaj je nekako dosta lakshi i plasticniji, samo izgledom podseca na proshli…

Ti cuti bolje sa tvojom teorijom da je MS platio da igre izgledaju losije na PS4

1 Like

Sve mozemo da se slozimo, ali da bez ekskluziva nema prodaje konzola to bas bas tesko… Xbox 360 i PS4 su pravi primer… Zasto je se 4 bolje prodavao ako 2 godine nije imao ekskluzive… Jos uvek mi to niko nije objasnio… Ja sam spreman da priznam da su ekskluzive najbitnije ako uspe neko da mi objasni samo taj zanimljivi detalj…

Da budem iskren , sutra bi se nekako snasao za pare i kupio konzolu na kojoj prvo izadje piraterija. Jer me online ne zanima. Eto, rekao sam.