Inside the next Xbox: Project Scorpio tech revealed

I evo ga članak!


2 Likes

2 Likes
1 Like

Da se mi ne lazemo, ovo nece terati ni 4k 30 fps, a ne 60…

?
Možeš da vidiš u drugom videu da pokreće Forzu 6 i Horizon 3 u 4k 60fps.

1 Like

Pro tera 4K u 30, sto ovi ne bi moglo?

2 Likes

Kao sto lik kaza “jedva cekamo da probamo witcher 3, posto ima dinamicnu rezoluciju” :smiley: Zasto imam osecaj da ce jos neko da juri svih 2000G ponovo… Ko to moze biti :joy::joy::joy:

1 Like

ako ovo bude bilo 4k 60 fps, ja se vise nikada ne vracam u PC vode…ako Withcer 3 bude radio na 4k i 60 fps, ja stvarno ne vidim razlog zasto bih i imao komp uopste

Ček ček, sve postojeće igre - dobro većina, dobivaju bump na 1080p ili 4K, koliko sam skontao?

Nisam pročitao čitav članak, to ćemo za kafom :smile:

Uf, ima mnogo za citanje, a na poslu sam jos.

Ovo mi je zapalo za oko, a mozda i najbitnije:

Znaci, benefita ce imati svi.

i ovo: [quote]In the wake of the Microsoft visit, I’ve little doubt that Project Scorpio will be a great piece of hardware. Xbox One S went above and beyond what we would expect from a second-gen ‘slim’ design - in a sense, the Xbox team regained its hardware mojo. But the technology, craftsmanship and attention to detail throughout the new device is simply first class (the only unknown remaining from my perspective is fan noise). It’s entirely fair to say that with Xbox One, Microsoft lost technological leadership to Sony and PlayStation 4. Project Scorpio really is exactly the right reaction from the Xbox team in the face of Sony’s success: in many respects, this is console hardware design pushed to a new level, with a meticulous focus on appealing to the core gamer.[/quote]

Ne svidja mi sto ovaj ocekuje cenu od 499$, ja sam se ipak potajno nadao da ce biti 399$, jer bi to bio bum. Mada videcemo, jos nista nije zvanicno.

Cekamo jos igre da vidimo…

Daj zani da gleda tv, da te ne cima u sred nekog rata i vazne bitke :smiley:

1 Like

Ovo je Next-Gen.

Calling it year ago.

Fuck…

Edit: Ako mi neko kaze “mid-gen upgrade”, samo pogledajte proklete specifikacije, i softverske custom emulacije za već postojeće igre. 4GB samo za OS… Bem ti zivot…

1 Like

Pogledaj i ti specifikacije. Dodatnih 4GB rama nije dovoljno da se nazove next gen, pogotovo što je cpu još uvek jaguar, samo “enhanced”. GPU je nabudžen ali to se i očekivalo s obzirom da žele da oduvaju ps4 pro. Definicija mid-gen upgrade-a, ali to je trenutno izgleda i dovoljno da gura 4k.

Pa sta danas sve spada u OS, nije to ni mnogo :smiley:

Ma hajde molim te, ništa vam nije dovoljno. Rak Gaming zajednice je kuknjava PCMR kako su konzole “smeće”.

Sad izbacuju prototipnu tehnologiju, ne znam koji đavo od “custom softverske emulacije” po prvi put na konzolama ne shvatate, i odmah “nije dovoljno”.

Great. Nemoj kupovat. Ja hoću :smiling_imp:

1 Like

Nisam PCMR, ni blizu, i nisam rekao da je smeće. Biće odlična konzola, samo nije next-gen. Ne znam zašto se vređaš.

Ma kakvi, nikakva uvreda, nego čitam svuda isti komentari po netu “nije dovoljno”. Pa bokte, nikad nikome ništa nije dovoljno…

Fuck it. Nek se i zove “mid-gen”, ja sam sretan kad vidim u šta MS ulaže.

1 Like

Opet neki od drveća ne vide šumu.

Next gen nema veze sa hardverom, ako pokreće novu generaciju igara onda je next gen, ako pokreće iste igre kao current gen onda je current gen, sve da ih pokreće u 16k i 360 fps.

Hebala vas grafika više.

1 Like

A šta definiše novu generaciju igara?

Generalno Sony ih je razbio sto se tice aktuelne generacie konzola u svakom smislu , jedina karta na koju bi mogli da igraju sa Skorpijonom da malo pomrse racune Soniju je povoljna i pristupacna cena, znaci ne da kosta ni kao PS4 Pro vec i da bude jeftiniji of PS4 Proa, ono mozda bi u pocetku bili na gubitku ali bi na duze staze moglo da im se isplati, inace u suprotnom pisi kuci propalo.
Pored PS4 i Sonijevih ekskluziva nemaju sta da traze.