Igre zbog koji vam je zao DVD-a na kom su narezane

Ocigledno da nisi… Imam dovoljno godina verovatno tata da ti budem… Budale se jave same uvek… Sta se javljas uopste? Ja sam napisao moje misljenje i stojim iza toga…

ok je ljudi smirite strasti. SerbianStallion vidim da pripadas starijoj gardi ako je istina za godine :smiley: i imas pravo na svoje misljenje ali reci da onaj ko ne voli GTA ne zna sta su igre, to bih ipak preformulisao kao prozivku. Jebi ga, ja uopsteno ne volim pucacine. Halo 3? get outta here, MW2, nisam ni skinuo, Bad Company 2, isto tako, i mogu reci da je za mene pucacina iz prvog lica mindless shit, ali ne prozivam nikog ako voli takvu vrstu igara, jednostavno 100 ljudi 100 cudi

Takodje :slight_smile:
Presao sam samo kilzone2, i to na silu jer sam tad dobio novinarsku kopiju da bi radio opis :slight_smile:
Inace sam preao mozda svega 5 pucacina u zivotu :smiley:

Ja to nisam nikome upucivao… Opet kazem, to je moje misljenje… Nemam nista protiv decka, nego se javio tu bzvz. i smara kao za godine… Kao kada bih rekao sada npr. kako mrzim pedere i kako su oni za mene kreteni… Ako se ( a ocigledno je da jeste) on nasao u tom kontekstu, sta cu mu ja… Ja sam to pricao u globalu, a ne za pojedince…

Sto ljudi - sto ćudi, sto žena - dvesta s*sa… :stuck_out_tongue: Malo šale da se opustimo, setimo da smo ovde svi prijatelji, ili makar ljudi koji u dobrom duhu i uzajamnom poštovanju dele ljubav prema istoj stvari. PozZz…

Iskreno druze ono sto si ti napisao je bila cista prozivka. “nije zdrav”, “nezna sta su igre” molim lepo. Ja sam se osecao prozvanim i odgovorio sam. Svako ima svoje misljenje, ali nije ok da vredjas drugo misljenje ako se ne slaze sa tvojim.
I sad kazes “budale”. A kladim se da nemash ni 20 godina cim tako postujes. Odrastao covek tako ne vredja.

Slazem se sa Acom… realno da moji kriterijumi u igrama nisu odlicna prica i muzika GTAIV bi bio sranje… Posto jesu onda mi je igra sasvim dobra… U gameplay pogledu je definitivno najslabija barem u poredjenju sa prethodnim delovima…

Odrastao covek se ne uvredi :smiley:

Gempley u GTA4 je kvalitetniji za klasu od svih prethodnika, jednio je veliki minus nemogusnost raznih drugih aktivnosti kao u san andreasu.

ja na GTA 4 gledam kao GTA 3 nove generacije. Igra mi vise lici kao neki tech demo da vidi Rockstar kako to funkcioniše. Ni GTA 3 nije imao ništa sem misija pa je do kraja veka trajanja ps2 konzole izbačen San Andreas koji je nenadje*ivi po aktivnostima u GTA serijalu. Tako da ja očekujem neki spinoff sada posle cetvorke (mozda su to ova dva DLC-a) a do kraja vladavine ove generacije konzola biće još jedan GTA koji će biti bolji od San Andreasa u tom pogledu. Pa pogledajte na šta već liči Red Dead Redemption po pogledu drugih aktivnosti sem misija.

Vrh shit igrica koju sam narezao za eks boks je Splinter Cell: Double agent. Nisam mogao ni prvu misiju da predjem koliko je to ocajno. 0/50 achivmenta.
Necu ni da komentarishem shta sve ne valja.
Totalno grozna igra.

Igrivija, ali opet duboko sranje od igre je Halo 3.
Zashto? Zato shto se igra kupuje da bi se igrao multiplejer a ne single. Dosadna radnja, linearni nivoi, losha gluma, bez neke priche posebne. Nije zabavna kao ostale puchacine koje imam na xboxu, tako da ovo spada u neku sredinu po bezveznosti.

Poprilicno igriva i zabavna, ne mogu da kazhem da mi je zhao CD-a, ali sam se razocharao jer sam ochekivao mnogo vishe.
U pitanju je Just Cause 2. Puno bagova, nedostataka, neuskladjena kamera, sistem pucanja. Tesko da mogu da nanisanim iz prve nekoga, vec moram da nezno mrdam kontrole.
Zatim me nervira shto da bih se negde popeo, bio to i najmanji zidic, trebam da iskoristim kuku. Zatim, misije su dosadne i ponavljajuce, takodje linearne. Sve se svodi na zastiti tehnicara, probij se do centra, odbrani se od helikoptera u kome je sef i uspeo si. Pricha nema veze sa vezom, gluma je ocajna, cak nije ni ulozen neki trud na dijaloge.

Naravno sve ove negativne strane nadoknadjuje sirok spektar mogucnosti i otvoren svet da vrsljam po njemu. Mnostvo vozila, aviona, brodova itd… Osvajanje baza, kompletiranje naselja, gradova i prosirenje uticaja. Ali frakcione misije nisu uskladjene sa glavnom prichom. Tako da bukvalno ne moram ni da ih radim. Samo da napravim dovoljno haosa da mi se otkljucha nova agencijksa misija. igricu sam preshao na 27 posto, i sad sam u mercenary mode. To znachi da ima josh gomila sporednog sadrzaja, a frakcijske misije nisam ni priblizno zavrshio.

Grafika je takodje perfektna, odlicna, dizajn ostrva uredjen do najmanjeg detalja, veliko prostranstvo i josh mnogo toga dizhu ocenu ovoj igrici na mozda 4 manje.

To je to :slight_smile:

cisto da se zna da mi nije zao diska ali kako stvari stoje od sad pa nadalje ce verovatno da skuplja prasinu :frowning:
radi se o table tennis igri.
skidao sam igru nedelju dana kako bi mogao malo da ubijam vreme igrajuci online kad ono ja otso online a nigde zive duse :frowning:
igra je super, pokreti super ali nema nista za jednog igraca, par turnira i to je to :frowning:
mislio sam da ce biti vise igraca online da odmeravam snage kad ono boranija.

Moto gp 09/10 i Just Cause 2.

Eh kad bi godine <=> mudrost :sun:
Protracen disk bi definitivno bila Bayonetta. Ne znam sta mi bi da ne proverim podrobno cemu to posvecujem dload i disk :smiley:

Sve si lepo srocio i stoji, jedino me ovaj detalj zbunio – pa u Just Cause 2, koliko se secam, aim-assist ne da ti pomaze, nego se nishan skoro pa sam lepi po protivnicima… bas zato sto je tako haoticna igra, nisu hteli da se mnogo smaras sa nisanjenjem. Cudno da si imao takvih problema, ko da si ga iskljucio.

I ja sam imao problem sa Just Causem 2, nije nikakav tehnicki, vec da posle onih 3 downloada ne mogu naci ni jednu misiju za one zute (Ultar boys)?
I da, juce sam narezao na 1 CD igru Ambulance Driver. Da bog da da se tim koji je napravio tu igru provozao tim ambulantnim kolima.

lolwut?

Bayonetta je najbolja H&S igra. Cak neuporedivi boljai od DMC-a, Darksiders-a,etc…

Muzika, komboi, prica, sve je vrh odradjeno.

Aj pojasni sta ti ne valja O_o

jel mogu ja?

japanstina, blesava prica, idiotska muzika, klasicni japanski H&S bossovi koji izgledaju kao jedna gromada svacega uz obaveznu glavu naopacke, sporedni lik wannabe Joe Pesci u jako losoj izvedbi(neko pomenuo kako jedan boss u Bayonetti jaaaaaaaako lici zadnjeg bossa u DMC4?) jako puno komboa za moj ukus. daleko od toga da ne volim kad igra ima sirok dijapazon udaraca i stilova ali ovo je ipak za mene bio preveliki zalogaj. Svako ima svoje misljenje…

Zanimljivo kako ste u sustini obojica u pravu. :slight_smile: