Igre zbog koji vam je zao DVD-a na kom su narezane

Sve sto si naveo je upravo ono sto cini igru dobrom… Sav tak idiotluk i preteran gameplay japanskih H&S-ova he upravo napravio od ove igre vrh…

Koji drugi H&S realno je bolji od Bayonette? Jedino sto mi pada na pamt je Ninja Gaiden… Sve ostalo nije no di kolena…

Poznati God of War serijal?

U sustini Voja je u pravu.Ako je igra japanstina nekom ce da valja neko ne,ali kakva je to mana?
Boss -ovi su fenomenalni,i mnogi zahtevaju razmisljanje nebi li se resili za razliku od gow/darksiders/… gde se sve svodi na evade i krljanje.Igrajte bayonetu na vecoj tezini od normal i vidite da li su comboi uzaludni i koliko dobar feeling pruza.

Kad se presaberem Baya je zapravo igra koja me najpozitivnije iznenadila ove godine i mislim da zasluzuje vise da bude GOTY i od GOW-a i od Alan Wake-a i od Mass Effect-a.Da to kazem ja koji sam eomtivno vezan za AW-a i ne mogu da ga se izigram nikako.:smiley:

Mozete da budete u pravu ali posle onakvog uvoda br ljudi koji uzmu da odigraju to je desetkovan :slight_smile: Al necu da se mesam posto, kao sto rekoh, mrzim hack’n’slash i nisam znala da ce biti takva igra.

Sniper: Ghost Warrior, hvalili je a nikakva igra -.-

Svaki, a zna se I koji je najbolji GOD OF WAR :wink:
Tu nema diskusije jer je isuvise nerealno reci suporotn, osim ako nisi xbot kao ja :smiley:

Zna se God of War. :wink:

tako je

Sto God of War??
Igra je bas gotivna

Ala, nisi skontao dobro, prisali su koji je najbolji hack n slash naslov.

A sta je hack n slash??

Igre tipa god of war, dantes inferno, bayonetta. Ukratko, ides sa cikicom i krljas gomilu neprijatelja kao sto i ime kaze

Smackdown vs Raw 2009, definitivno.

Ali po mom misljenju zna se koji ce biti najbolji, a tek u 2011 izlazi:
Castlevania Lords of Shadow

A ok, nisam znao

Procitaj malo po vikipediji. :wink:

Ja bezveze potrosio ne “pure”
Igra smara ko nista .
Ima jedno 10-tak staza koje ima da vozite bedne cetvorotockase
Ja stigo do 7-mog turnira i prestao da igram (ima ukupno 10 turnira )

Ja bezveze potrosio ne “pure”
Igra smara ko nista .
Ima jedno 10-tak staza koje ima da vozite bedne cetvorotockase
Ja stigo do 7-mog turnira i prestao da igram (ima ukupno 10 turnira )

Taj Pure je toliko dobra igra, da je to neverovatno. Ja sam se izivljavao na toj igri na pc-u kad je izasla. Najbolji turniri su oni gde treba da sakupis sto veci skor od raznih akrobacija. Jako bih voleo da izadje Pure 2.

verujmi da si totalno pogresio sto si je prekinuo, ja sam je zavrsio 100% a najvecu car u igri mi je predstavljalo to da pravim nove motore… a drugo igra te drzi bas onoliko koliko je potrebno ni dosadna ni ono da si odusevljen da ne mozes da dodjes do daha ali je u granicama svega, a jos ako je igrate da se zabavite e onda zabavi nema kraja… daj joj jos jednu sansu videces da igra nije toliko losa koliko ti mislis…