blur-moze split screen za cetvoro ljudi, forza 3-split screen za 2 ljudi, nba 2k10, fifa wc 2010 south africa, fnr 4, ufc undisputed 2010.
a kakav je nba live 10 i fifa 10
nk10 ti je bolji u svemu od nba live stim sto ako zelis da uzivas u 2k10 igri treba obavezno da skines patch jer je onda igra super(inace je po meni neigriva)
Fifa wc je bolji od 10-ke em sto world cup igra vise ljudi na liveu em sto je super docarana ta atmosfera svetskog prvenstva
Ej, kao prvo otišli ste u off, preporuke čitajte OVDE ili [URL=“http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-video-igre-i-vesti/74-najbolje-%9Ato-ste-odigrali-i-za%9Ato.html”]OVDE. Ne uživa svako da čita spamovanje po temi. ;;;
Drugo, linčovaćete me, ali tri najgore koje sam svuko za box (doduše ciljano režem igre koje nahvalite na forumu) su:
-
HALO 3 - Sat vremena tumaranja okolo, neprivlačna grafika, teksture iz vremena commodora i … kanta. Hvala lepo. :rain:
-
Resident Evil 5 - Da li je do mene ali smorila me kamera, nekako nisam imao pojma o svom položaju u prostoru, a i već neko vreme serijal nije ono što je bio. Kec je bio da ti se stisne :mooning:, a kasnije malo po malo, ili sam se ja zasitio cele priče ili je neko gore pobrkao lončiće, uglavnom - kanta. ._.
-
Assasins Creed 2 - Mislim ima tu lepih detalja, ali igra je dosadna do bola, a da ne pričam o onom “majmun na adrenalinskoj terapiji” skakanju, nepreciznim i neizazovnim kontrolama (opet ja o commodoru, vi mladi se možda ne sećate, ali i tadašnji joystici su imali jedno dugme koje radi hiljadu stvari, samo je to u to vreme bilo jedino…), te denbraunovskoj priči koja je zanimljiva još samo večitim lovcima na teorije zavere i sredovečnim domaćicama kojima je život prošao u izmaštavanju romantičnih avantura koje im se nikad nisu dogodile. Niti će. Elem -kanta. :ninja:
Eto, sad me raspnite, ali nežno… :poolparty:
tooo careee
Pffff… Noobine… zao vam halo tojke… Misim stvarno, realno najbolji i najzabavniji FPS na boxu… Pretpostavljam da ste vi svi odigrali prvih pola sata igre koji i jesu pomalo dosadni ali kada se prica zakuva posle nema sta… Da ne pricamo o multiplayeru…
PS: Prvi put da vidim nekog sa iole iskustva sa gamepad-om da se zali na kontrole u AC-u… U mojih 10 prelazaka igre mozda sam nepar puta promasio mesto na koje sam hteo da skocim…
E, pa možda je to, ne zaboravi da sam ja bio zakleti PC-evac do pre pola godine! Teško je starog kera naučiti novim trikovima… Ipak da ne bude tako crno, moram priznati da sam se za ovo kratko vreme baš nauživao i naigrao raznih igara, i odmorio od crackova, patcheva, drivera, virtuel drive-ova, i raznih drugih čuda koje stoje između običnog smrtnika željnog malo dobre zabave i korporativnih dilera sve skupljeg hardvera, koji te polako ali sigurno navlače kao neonska svetla komarce, muhe i ostalu sitnu nejač…
Fa Q Microsoft, long live XBOX!!! Up yours, damn it! :rock:
Virtua Tennis 3… Koji je to shit… Sve ostalo sto sam skidao, znao sam unapred sta skidam… Ovo sam skinuo jedino zbog nasih tenisera… Nisam igricu 2x zaigrao Btw, jesu li neki ljudi zdravi ovde?? Video sam da neki ne vole GTA IV, evo I ovaj lik ne voli RE5 ( realno nije kao predhodnici, ali je odlican kada ga igras u co-op-u u offline modu.) Po meni ko ne voli GTA on ne zna sta su igrice
meni je malo zao diska na kom je fable 2.
igrao sam igru jedno 5 ili 6 sati, mozda i vise…simpaticna grafika i borba nije losa ali nacin na koji se odvija prica je malo bezveze kao i interakcija sa ljudima.
da kazem da je prazna slagao bi ali dok sam igrao nekako mi je dosadna, nisam se vezao ni za likove ni za pricu.
sa prvim delom sa bio odusevljen…mozda su godine u pitanju
Zao mi je diskova sa sledecim igrama:
Tekken 6,Virtua Tennis 2009,Street fighter IV i naravno Star wars the clone wars: Republic heroes(imao neke goste i oni zapeli da im se to igra,ja rek’o nemam to narezano,a oni zapeli da narezem,ja kazem da je skup disk,a cale kaze ja cu ti platiti,te pare nikad nisam dobio :D)
Eee, blago vama kad vam je zao 150din kod ovakvih igara – Halo 3, AC, Fable. Auh bre, ako je to los kvalitet… ko sto kaze Kevin Butler: “You know what your grandma did for fun when she was your age? She pushed a hoop with a stick! With a stick! …sluuuurp…”
Salu na stranu, necu da smaram i pisem manifest, ali u sustini – nikad nam nije bilo bolje. :rock:
A sad da sam sebe poklopim (o ironije): sve mi nekako mirise kako ce moj Lost Planet 2 disk uskoro da se nadje u korpi za smece… steta.
nemoj tako.
ja ni u jednom trenutku nisam rekao da fable 2 ima los kvalitet, cak naprotiv, u tu igru je ulozeno mnogo truda i to se vidi od samog pocetka. rekao sam samo da me igra nije uvukla, jednostavno sve sto sam radio tamo bilo je na nekako vestacki nacin.
nisam se pronasao u njoj.
problem je verovatno sto sam ja previse ocekivao od nje, jedan od razloga sto sam kupio xbox je bio fable 2! sa prvim delom sam bio odusevljen pa sam mozda previse ocekivao ovde. verovatno cu nastaviti da igram kad budem zavrsio darksiders
Ma bez brige. Nemam ni najmanju nameru da ikog prozivam oko ukusa, opusteno. Nego koristim svaku priliku da podsetim ljude koliko su zapravo povlasceni da uopste imaju prilike da igraju ovakve igre, to mi je skoro kao profesionalna deformacija.
PS btw, ovaj double-post problem bas smara – pokusavam da obrisem duplu poruku poslednja dva sata, ne da mi.
ma znam, salim se i ja malo
i jeste blagoslov sto mozemo da uzivamo u silnim naslovima koje ima na xbox-u
jes da i dalje nisam skontao kako da pustim igre za oreginalnog xbox-a ali nema veze, valjda cu skontati
inace zao mi je diska na kome je dante’s inferno, igra supre pocne ali posle par sati igranja sve postaje besmisleno…
igra je mogla da bude super!
presao sam je iz principa, na kraju budes lepo nagradjen CGI filmicem i dobrim zadnjim bosom
Dok se problem ne reši, tu smo mi da brišemo duplikate…
Posledni Dual Layer koji sam narezao i zakljucio da sam ga bukvalno bacio je otisao na Perfect Dark… ocekivao sam vishe od igre, cak mi se cini da je imala dobre ocene po netu, a ono ispod proseka igra.
Evo ja ne volim, ja sad nisam zdrav. I ovo sto si napisao je cista glupost, a ko zna koliko godina imash dok to pises, a govorish kako neko ne zna sta su “igre”.
Igra moze lepo izgledati i sve to, imati potpunu pricu i da bude epic delo, ali ako me ne tera da je igram po meni to nije neka posebna igra (za mene). A o ukusima drugima, imam isto misljenje kao njudl.
slazem se.
npr. svi kazu da je fable 2 super i verovatno jeste ali ne i za mene.
jednostavno me ne vuce da je igram.
ne mogu svi da vole istu igru! uvek ce biti neko du da kaze da je “sranje” ili da je “super”
Bio sam zakleti gamer.Prelazio sam sve igre i po nekoliko puta ( kao star wars knights of old republic mnogo dobra stvar).Onda sam krenuo da igram WoW, i od tada sam mozda presao 2-3 igrice u vrh glave (jedino se secam da sam mass effect 2 presao )Svako ima svoj ukus.Recimo meni se ne svidja Resident evil 4 i 5 (WE WANT ZOMBIES BACKKKKKKKKKKKKKK)…svako ima svoj ukus i pravo na misljenje :da: