ajde svi imamo barem dve igre koje smo narezali, pokrenuli, videli prvih 10 minuta i nikad vise nismo pokrenuli. mozda ovaj topic cak i posluzi kao guide ljudima koji su sad usli u svet xbox-a tako da otprilike procene kojih igara da se klone
mojih 5
Leisure suit larry
Golden Axe: Beast Rider
NFS: Undercover
Wanted: Weapons Of Fate
I molim vas bez flejmovanja tipa" pa kako ti se GoLden Axe ne svidja, super je igra", svako ima pravo na svoje misljenje
Earth Defense Force 2017 (niskobudzetna pucacina sa dzinovskim mravima. Nisam video taj sarm o kojem pricaju)
Rise of the Argonauts (uh, ovde su debelo pukli. Siguran sam da su i sami znali da im igra ne valja)
Legendary (mitoloska bica u modernom gradu. Kuku, a tako je obecavalo)
**Damnation **(znam da se nekima ovde svidja, ali ja nisam mogao dalje od prvog nivoa. Jedini guilty pleasure momenat je ‘epic underboob’ zenskog lika, dizajn kakav vise ne ocekujemo u novom veku)
Mercenaries 2 (verovatno nije lose, ali nikad nisam uspeo da mu posvetim vise od pola sata. Sad verovatno nikad niti necu, buduci da ima Just Cause 2 kao konkurenciju)
Golden Axe Beast Rider (a tako mu je malo falilo da bude solidan hack n slash)
Wolfenstein (nije mi toliko zao diska, koliko sto je uopste napravljena ovako tuzna igra. I to od Ravena, tsk)
Ninja Blade (nekako znao sam da je trash, ali uprkos tome morao sam da mu dam sansu. Avaj. Suvise niskobudzetno za moj ukus)
Beautiful Katamari (toliko sam se nakotrljao u dve PS2 verzije, da kad je najzad izasao ovaj podrgrejani naslov, nisam imao volje. Steta.)
-Marvel Ultimate Alliance (sve zelim da mi se svidi, ali se brzo smorim. Ne znam zasto, ponekad me ovakve diablo-like igre zgrabe i ne pustaju, a ponekad izdrzim jedva par sati)
Prototype najveci promasaj po meni, a toliko su je hvalili. Jednostvano ja ne volim te igre u fazonu Hulka.
U roku od pola sata igranja sam video toliko ne zamislivih gluposti.
Jedna od tih je da cela ulica je puna taksi vozila, a nigde obicnih kola.
Ninja Blade (za mene, koji sam veliki fan H&S i NG serijala, ovo je došlo k’o čista budalaština)
Bayonetta (verovatno je do mojih godina i naočara, ali ja nikako nisam uspevao da “pohvatam” radnju na ekranu, e i da, šta god stisnem a ono kombo!?!)
Batman AA (ništa konkretno, ali ubijalo me to što je svima super, a mene ni da zaintrigira…stavio je u “zapećak” i verovatno je nikada više neću pokrenuti…)
Niti jedna. Ne znam za vas ali ja pazljivo biram koje cu igre skinuti. Jedino, kad nije bilo apsolutno nista da skinem, a bilo mi glupo da mi komp nista ne skida preko noci pustio sam G-Force. I dobra je igra, samo je nikad vise nisam igrao jer sam imao bolje igre u to vreme, a i sada.
Vise mi je zao igara koje zasluzuju prazan disk ali nemam volje ili vremena da im se posvetim. Kada gledate sve te sarene omote na polici i igre koje ste tek zagrebali po povrsini, a takvih je vecina od 150 igara koliko imam, osecate kao da vam je dobra zabava nadohvat ruke a izvesno ne mozete sve to da postignete. Od toga, presao sam mozda svega 10-tak.
Ne mogu bas da kazem da mi je zao 120 dinara za neki trash koji sam skinuo, niti vremena utrosenog na skidanje jer mogu da skinem sta hocu, ali ovo je lista igara koje skoro sigurno vise nikada necu pokrenuti.
King of Fighters XIII (jako zastarelo, kao sa MAME emulatora)
Bully (katastrofalna grafika i vise nego debilan koncept, kopkalo me sto je toliko dobro ocenjena)
Nba Live (pored nba 2K, nisam imao zelje uopste da igram)
Tiger Woods PGA, NHL, Fight Night (ne znam sto me je privlacilo da dajem sansu sportovima koje ne pratim i ne razumem)
Risen (verzija za xbox je daleko losija od PC verzije)
Spiderman Web Of Shadows (ajoj)
LOTR conquest (ne znam sta mi bi da skinem i pored losih ocena)
LFD2 (nema nikakvog smisla kada smo banovani sa lajva)
U jednom manicnom periodu sam skidao bukvalno sve i svasta, ali sam onda shvatio da to nema puno smisla i uspesno se odupirem tom ludilu.
Jos nisam imao slucaj da mi je zao diska.
Ali me razocarao Riddick.
Darksaders ima odlican gameplay ali mi se ne svidja prica i likovi.
Ali mi nije zao sto sam narezao disk.
Imam osecaj kao da sam vec pisao nesto ovakvo…Ali posto nema mog posta evo ga sada.
Ja sam stvarno dosta puta bacao DVDe. Ili je bilo pogresno narezano ili prekinuto prerano ili jednostavno bilo NTSC a ne RF ili pal.
E pa evo i igra koje sam uspeo da narezem ali mi je sad i zao sto sam narezao.
Left 4 dead (igram je SAMO sa drustvom,kad sam imao live nekad bih i igrao preko neta,nije da se plasim nego je dosadno igrati ovakvu igru sam)
Asssassin Creed (Ma da probao sam tu vasu boziju igru,i sada mi sakuplja prasinu i igrao sam je mozda 45 minuta manje/vise)
Lost planet (E jako mi se svidja gameplay,grafika i dizajn. Ali kako je prica kratka i kako su nivoi slicni,a nema ni 10 achievementa za pricu,sve je za multiplayer)
Borderlands (Oslepeo sam od ovog Comic dizajna,ne znam koja mi igra nije izgledala kao borderlands kasnije,kao da sam bio na drogama,sve su igre bile sarene i imale crni outline)
Star Wars Republic Heroes (skinuo zato sto je star wars, pre bih igrao Lego verziju)
Brothers In Arms Hells Highway (ww2, prvi deo mi ostao u lepom secanju…)
Fuel (i pored toga sto je dobio uzasne ocene, zanimalo me je da vidim taj otvoreni svet)
Halo: ODST (Halo koji nije mrdnuo od 3. dela, najavljivan kao neko cudo)
Fracture (deformablni teren, big dil…)
Civilization Revolution (nevidjen smor od igre, nikad nisam voleo ni za maticnu platformu PC, a sto je najgore instalirao sam i verziju za iphone)
Halo Wars (fina igra za one koji u zivotu nisu igrali PC strategije)
Table Tennis (i to je najzaraznija igra za xbox?!)
Hawx, Ace Combat 6, IL2 Sturmovik (pretpostavljam da je do mene, prosto su mi dosadne simulacije aviona)
Divinity 2 (totalno bezveze, nemacka produkcija)
Section 8 (niskobudzetni Halo, a nisam lud ni za onim visokobudzetnim)
Mortal Kombat vs DC universe (voleo nekada mortal kombat, jedan disk bacen za stara vremena)
Operation Flashpoint 2 (trudio sam se da ostanem ziv duze od 10 minuta… zaista sam se trudio).
Legendary i Rise of The Argonauts (koje je Djordje sa gadjenjem odbacio, nek’ stoji na polici…)
Saints Row 2 (koja budalastina)