NBA 2K10-ok mi je igra samo sto sam izgleda skinuo nekku zesce zabagovanu verziju u milion stvari
Far Cry 2-super grafika akcija…ali svo to vozikanje po ogromnim mapama mi je jako smor
Dark Void-igrao sam je 5 minuta i stvarno imam osecaj da sam bzvz bacio dvd
Dark Void (Igra je Sranjcuga stvarno)
Far Cry 2
Ne ne ne baguje ti NBA 2K10, vec je igra izasla sa tim bagom (da secka malo) a taj bag je ispravljen krzo patch, znaci jedino da odradis update igre.
NFS Shit
Mass Effect (Dvaput probao, ma nema sanse da je opet upalim)
Midnight Club LA
Risen (ubedljivo najgora)
Rainbow Six Las Vegas 2
GTA IV
Ima josh igara koje sam bukvalno samo narezao i stavio sa strane. Ali mi nije zao tih cd-ova. Igracu ih, samo kada budem imao vremena.
Fabrizio Tagliano-kako da nadjem taj patch za nba 2k10, posto bas ne bih isao na live pa da mozda popijem ban
ME ima losih elemenata, tj. mnogo pustih i razvucenih prostora.
ME2 je ispravio tu gresku, svakako bi trebao da probas.
HALO 3 (dok sam rezao igru vec sam znao da mi se nece svideti, ali sam ipak morao da probam posto je jelte, xbox360 ekskluziva )
I meni se halo nije svideo prvih sat vremena i nesto vise.A onda kako sam vise igrao i davao mu sansu postao mi je sve bolji,i Halo sada ima status ubedljivo najigranije FPS igre u mojoj karijeri.Sto single sto multi.
Daj mu Grujo sansu,i uzivaces,bar ja jesam.
Pa mogu probati jos koji put(inace zaebo sam se nije halo3 vec halo kec za stari xbox)
Hteo sam da krenem sagu iz pocetka pa sam narezao prvi deo a ne trojku kako sam napisao.
Inace dacu mu sansu ali nekako mi sav taj vid njihovog universuma neodgovara.
Eto nevolim star wars jer mi se jednostavno nesvidjaju likovi, verovatno isto i za halo al ajd dacu mu sansu jos koji put
Meni je zao DVD-a koji je protracen za Oblivion, sreca pa sam narezo samo prvi disk. Iako dobro znam kakva je igra, skinuo sam je cisto iz postovanja prema Bethesdi i proslim delovima Daggerfallu i Morrowindu koji su mnoooogo bolji od Obliviona. Stvarno su oskrnavili igru maksimalno.
Hahah KRALJU!!
Risen,igram igre od svoje pete godine i probao sam razne gluposti ali kao ovu nikad.I danas zalim dan kada sam je narezao.Svako ko zeli da izgubi zivce par godina zivota i glasne zice(roditelji su me culi iz druge sobe kako se derem)toplo mu preporucujem ovaj eksperiment od igre.
HALO 3 (dok sam rezao igru vec sam znao da mi se nece svideti, ali sam ipak morao da probam posto je jelte, xbox360 ekskluziva )
Baš tako i ja sam je silio jedno 1-2 i više je nikad neću ubaciti u rom,mada nisam nešto izbirljiv,ali ovo…
Baš tako i ja sam je silio jedno 1-2 i više je nikad neću ubaciti u rom,mada nisam nešto izbirljiv,ali ovo…
posto uskoro kupujem xbox 360 preporicite mi top 10:da: igra za xbox 360.
svaka pohvala za ovaj forum najjaci ste:muscle:
Evo ja cu da ti napisem neke obavezne po meni
Gears of War 1 i 2, Assassin’s creed 2,Resident Evil 5,Alan Wake,Red dead redemption,Army of Two 1 i 2(meni je kec bolji), Halo serijal na kraju odigraj kad se malo naviknes na dzojped. To mi je prvo palo napamet.
Evo ja cu da ti napisem neke obavezne po meni
Gears of War 1 i 2, Assassin’s creed 2,Resident Evil 5,Alan Wake,Red dead redemption,Army of Two 1 i 2(meni je kec bolji), Halo serijal na kraju odigraj kad se malo naviknes na dzojped. To mi je prvo palo napamet.
Po meni su:
- Assassin’s Creed 2 - veliki gradovi, dobra borba, nelinearnost misija, zagonetke, brojna poboljsanja i noviteti, itd.
- Gears of War 2 - dobra pucacina, prosiruje pricu iz prvog dela, dobra grafika, gameplay, itd.
- Mass Effect 2 - jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao! Toliko je nelinearna po toku price da je to neverovatno. Cak moze i na kraju da se pogine. Cutsceneovi su lepo uradjeni, mnostvo izbora pri razgovorima, dobra grafika, gameplay, prostranost i ispunjenost planeta i misija, dugo traje igra (presao sam je za 10 sati, svi preziveli = posada broda +squad members).
- Red Dead Redemption - prvo sam pomislio da ce biti puna stereotipa ali tu sam se grdno prevario. Grafika je veoma dobra (cak i za Rockstar), gameplay opravdava sve elemente i plus prostranjenost igre - veoma veliki teren za istrazivanje u kome se nalaze sporedne (Stranger) misije, kockanje, oruzarnica, itd. Igra je stvarno duga, pomislio sam (isto kao neko ovde na forumu) jedno 2-3 puta da ce se igra zavrsiti ali bio je zez. Ubaci te u igru, pa sam pri kraju skoro zaboravio one likove sa pocetka.
- Alan Wake - nista se spektakularno ne desava u igri (nema spasavanja sveta), ali to je izgleda danas sve popularnije i popularnije. Ima jednostavne elemente - ukljucivanje generatora, svetla, odvrtanje osiguraca, itd. Grafika je mozda za nijansu losija od ostalih, ali to uopste nije bitno u ovom slucaju. Igru ti ne mogu objasniti, sem reci da je mnogo zabavna i da ce te terati na prelazenje. P.S. Nije uopste strasna. P.P.S Bu!
- Resident Evil 5 - Mnogo lepo uradjena igra. Sada je vise akciona nego horor. Ubijanje zombija, pokusavanje suzbijanja virusa, itd. sve je tu, a grafika je zaista fenomenalna za vreme izlaska.
- Batman Arkham Assylum - Dobra igra sa poznatim superherojem, a pritom i zabavna. Ima dobrih elemenata, i sto je glavno, nije dosadna prica, pa te igranje nece smoriti. Ima pored glavne price koja ide svojim tokom i sporedne misije, pa posle zavrsetka igre mozete njih raditi.
- Halo 3 - Odigraj makar zarad achievmenta. Ovo bi ti svaki fanboj preporucio kao “must have” ali nije obavezno. Igra je zabavna, ali jedva sam je presao, bas zbog achievmenta. Negde oko 500G je vredno prelazenje igre. Takodje tu je i dobra grafika, gameplay, blablabla…
- Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction - Ima single plejer kampanju, Co-Op i Deniable Ops sto su samostalne misije, koje kada zavrsis donose negde oko 600-700G poena Meni je zabavna igra, i zato sam je presao. Savetujem ti da je uzmes makar zarad achievmenta, ako ne iz zabave.
- Bad Company 2 ili Modern Warfare 2 - sam odluci. Ako zelis taktike, timsko igranje, uzmi Bad Company 2. Ako zelis jurenje, bez taktika, i kad se sve svodi ko ce pre koga s’ ledja (da ubije), uzmi Modern Warfare 2.
To je to od mene.
mogu ti reci da je meni Risen jedna u top 10 na xbox-u, cak tri puta sam je presao. jeste da je to hardcore RPG ali ja sam stari Gothic fan pa je meni legla…
ljdui hvala vam svima sigurno cu ih skinuti ali preporucite neke sportske simulacije i neke dobre trke po vasem ukusu