Nije sve u post next gen eri doom and gloom za PC: MGS Ground Zeroes je odlicno optimizovan port:
Ma video sam temu, ovo je samo za link sa digital foundry-ja
[SIZE=3]One Late Night Deadline-RELOADED[/SIZE]
[SIZE=3]Final Fantasy XIII-2 UPDATE 1-CPY
[/SIZE]****[SIZE=3]Assetto Corsa Update v1 0 1-CODEX[/SIZE]
[SIZE=3]Far Cry 4 Update v1 6-RELOADED
[/SIZE]****[SIZE=3]Final Fantasy III UPDATE 1-CPY[/SIZE]
Ljudi, jel se pojavio konacno krek za FIFU?
Nije, niti se zna da li i kada ce se pojaviti. Fifa 15 koristi novu vrstu zastite, tako da im treba vremena da je provale.
Mislio sam da koriste onaj Denuvo koji koristi i Dragon Age, a njega su provalili, evo ljudi igraju “sve u 16”.
Tacno je da se koristi Denuvo zastita za Dragon Age ali ne zna se sta koristi Fifa 15. Moguce je i da je EA potplatio grupe, kako ne bi izbacili “lek”.
Nema razbijen ni Lords of the Fallen a on isto koristi Denuvo.
Ma ajde bre, 3dm da probije a reloaded, codex i ostali ne mogu? $$$ je u pitanju 110%. Bice kao i za onu njihovu prethodnu zastitu. Prvo losi lekovi i neki emulatori, i posle kada im opadne prodaja ili istekne ugovor sa grupama odjednom ce da iskoci 3-4 “proper” leka. No meni se odjednom javlja frame drop i spusta se do te tacke da igra freezuje, i da ne mogu nista da radim, ni sa sistemom, ni sa igrom. Jedino restart pomaze. Nije cesta pojava, ali nervira. Pretpostavljam da je do medicine-a.
[SIZE=3]Leviathan The Last Day of the Decade-CODEX
[/SIZE]****[SIZE=3]I Will Escape-SKIDROW[/SIZE]
Izašli sistemski zahtevi za W3.
Sent from my D6603 using Tapatalk
U granicama sam recommended, jedino mi malo graficka kaska (7970). Ali, morace da padne guest za PS4, verovatno.
Ahahahah, a odlazu igru 38 puta jer rade na optimizovanju. Pa majko mila, sta bi trebalo da je igra kojim slucajem malo manje optimizovana? Fazon, Intel Xeon i Nvidia Titan Z kao minimum?
6gb tu i tamo, velika igra, nije da nije ocekivano, al brate mili 7870 MINIMUM. Pa kad sam kupio 7870(ne znam pre koliko doduse, 2 godine ili tako nesto(mozda manje) nisam ocekivao da ovoliko brzo postane minimum za neku igru.
Pa kako ce da ide na konzolama kad imaju slabije gpu-ove od 7870???
Jes ti video kakvu grafiku igra ima i koliki je taj svet (bigger than Skyrim), okoliš, teksture, osvetljenje etc. I ne bila zahtevna
Sent from my D6603 using Tapatalk
Jesi li video zadnji trejler(onaj izrushovani) za most anticipated game na VGA? Teksture isprane, uopste nije delovalo bolje od Witcher 2. Muljaju oni tu nesto mnogo, dok se ne vidi neki gejmplej video pred izlazak igre, ne verujem im nista.