Igre za PC, Game patches, Fix-es, DLC i slično

Od C3?!? S’ ti video KZ Shadow Fall, Infamous SS, Driveclub, Ryse? C3 ima bruka dobru grafiku, al’ dugo već nije najbolji po tom pitanju…

Sent from my D6603 using Tapatalk

I rest my case. :wink: Uostalom, grafika i nije posao za CPU, nego za GPU, to sam samo uzgred spomenuo. Nego sto se tice i7 procesora. On ima mogucnost da paralelno fura 4 procesa, a 8 niti. Ako ova igra paralelno bude furala max 2 niti u okviru jednog procesa, sečem ruku.

To što se procesora tiče što kažeš se apsolutno slažem, nema tu ikakve polemike. Već za grafiku u igrama govorim :slight_smile: Dobar je C3 (šta dobar, vrh je) al’ jednostavno ga je vreme pregazilo.

Infamous sa texture pop in fejlovima?
[URL=“https://www.youtube.com/watch?v=6um3XJZE120”]

A onda imas Half Life 2 iz 2004-e koji nije imao te probleme.

A ovo u klipu su ono sitniji fejlovi.

Zlo**** mani me PC master race ******, da si igrao igru (a vidi se da nisi) ne bi uopšte kačio ovaj snimak, s’ razlogom postoje patchevi tj updateovi.

Hahah, ja PCMR nisam ni spomenuo, samo sam rekao da igra stara 10 godina nema tih problema.

A Ryse je isto Crytek al je po meni je C3 sve na max, i dalje prelepa igra graficki. Nema fensi efekata kao Infamous al mnogo dobro izgleda.

Poljaci karaju bez vazelina. Pa suncetizarko sta je ovo od zahtjeva. Jos nisu napisali da moras da zivis pored elektrane da moze sve ovo da se napaja.

Meni i W2 zadavo frku. A u to vrijeme, bijesan komp imao…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

E al zanimljivo je da novije graficke trose manje nego starije, narocito ove Maxwell. U fazonu 600W napajanje dovoljno(jos ti i ostane)

Ja vas nerazumem. Kad su bili ovakvi ili čak i gori zahtevi pre par meseci za igre, zašto se sada čudite što je situacija ista?

Zato sto su odlozili igru 3 meseca da bi je “optimizovali” i ispeglali bagove. Uostalom videcemo kad izadje kako ce da radi. Ja nesto mislim da je za PC poprilicno gotova al da peglaju varijante za konzole.

Iskreno, ja nisam vidio da neka igra ima ovakve zahtjeve do sada. Oh well, pasce uskoro neka nova graficka, i neki RAM upgrade.

Zlo**** gledam tvoj avatar i tripujem sta je bre ovo kada sam ja ovo pisao LOL, zasto si izabrao ruzniju verziju mog avatara zaboga covece. Sad moram da menjam. :frowning:

Iskreno, to je jedan od razloga zasto sam sa igranja na PC-u presao na igranje na konzolama. Cinjenica je da je na PC-u uvek lepsa grafika, ali su proizvodjaci hardvera u dosluhu sa proizvodjacima softvera i onda developeri namerno guraju neke abnormalne specifikacije (mnogo vise iznad zaista potrebnih) da bi ti kupio novi hardver. Call of Duty: Ghosts je npr zvanicno trazio 6 GB RAM kao MINIMUM, a nakon nekih third-party patcheva su ljudi uredno igrali na 2 GB RAM.

Zato za mene nema zime, i5 3570, 8GB RAM, R9 290 + PS4 i XOne, mogu da biram gde ću da igram multiplatforme hehehe :slight_smile:

Majku mu postade mnogo skuplji ovaj hobi, pa gde ovakav minimum, sunce ti.

Gledam bas, kada sastavim novi racunar od oko 500-600e koliko ce brze zastareti nego recimo racunar za te pare pre 5-6 godina.

To je tačno, nažalost. Sve mnogo brže zastareva nego pre :frowning:

Opet mi nije jasno zasto se cudite za Witchera? Videcete i sami da ce opet postaviti grafichki domaci zadatak svim developerima kao dvojka. Idite na gejming sajtove pa procitajte recenziju dvojke. Svi kazu isto. Ako imate komp da to poterate, nema dalje. Tako ce biti i sa ovim. Ja pozdravljam brutalne zahteve ako su opravdani. Jbg jes da necu videti to u fullu ali ako neko ima para da u tome uziva nek uziva. Mene vise nervira kad neko nasvira ludilo od hardvera za prosecnu jedva “Wow” grafiku/igru.

A i primili ste se na i7 kao recommended ko nenormalni. Recommended je recommended, nije mandatory. sama rec vam kaze. Boli ih patka. I ja bi tako. Znam da na i7 radi nema boga, pa preporucujem i7. A sad da testiram 50 procesora gde radi gde ne radi i da izvlacim dno podnosljivosti, ne bi mi padalo na pamet.

Opet, svako ima pravo da izrazi svoje nezadovoljstvo…

Izvinjavam se padawane, naci ce se nesto bolje. Ovo bilo na brzaka.

Ma, nema veze promenio sam ja :smiley: