Igre za PC, Game patches, Fix-es, DLC i slično

**[SIZE=3]Dragon Age Inquisition Digital Deluxe Edition Incl Update 2 and DLC READNFO-TPTB

[/SIZE]**[SIZE=3][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE]Napomena: Crack je radio 3DM, tako da moguce je da ce postojati bagovi.

Haaaaaaa!!!
Bice mi lepa zima!!!

Ko nije stavio Catalyst Omega 14.12 drivere neka to uradi, znaci pored Far Cry 4 koji je popravljen (naravno uz patch 1.5.0), Assassins Creed Unity sa patchem 1.3 pre drivera je i dalje radi lose, ali sa ovim driverima 45 fps je nesto najnize sto sam video na ULTRA podesavanjima, sem AA koji je na FXAA… znaci igra sljaka super nema onih seckanja i kocenja…

Watch Dogs takođe :wink:

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ja za AC Unity čekam patch 1.4, jer je taj patch izašao danas zvanično, tako da bi trebalo da bude u narednim danima scene release od Skidrowa koji se trenutno čini kao bolja proper grupa za ovaj naslov. Između ostalog evo šta je tačno objavljeno.

Ubisoft has just announced that its latest update for Assassin’s Creed: Unity will be released on December 15th. According to the French company, this patch will address issues with stability and performance as well as online matchmaking and connectivity.
As Ubisoft wrote in its blog:
[INDENT]“We expect that Patch 4 will be released next week on Monday, December 15 across all platforms. This patch will address issues with stability and performance as well as online matchmaking and connectivity (among other fixes and improvements).”
[/INDENT] Furthermore, Ubisoft stated that for optimal performance before and after the patch, AMD owners will need to update their drivers with the latest ones.

Mislim da konkretno mi AMD korisnici imamo razloga da sačekamo ovaj patch, jer kako kažu, upravo će nam on učiniti igru igrivom, bez framedropova.

Reload verzija bez ikakvog update i radi bez problema, verovatno mi zapao dobar primerak :smiley: na ulici oko 34 fps-a, cak mi bolje radi nego FC4 kada su fps dropovi u pitanju. Presao sam oko 18% :slight_smile:

Ipak ništa od Patcha 4 zasad.

[h=3]Patch 4 on Hold[/h]
Rigorous quality control is of paramount importance to us, and your feedback over these past weeks has indicated that it is important to you as well.

As stated last week, we’d expected to release the patch today  (and we know that many are anticipating its release), but we are  choosing to hold off until we can give you the improvements we’ve  promised. We are committed to delivering major performance improvements,  which requires that we refurbish the Paris map and that will take a few  more days to hit the high level of quality our players deserve. 

Thank you very much for your understanding and continued patience.

-The Live Update Team

dante, sine… pa cekaj bre pricam ti kao coveku, ja sam imao dropove na 17-18 :smiley: sad na tim mestima imam 54 :smiley: ehhehehe, samo na osnovu driver 14.12 patch je ostao 1.3 od pre… sa kojime SAM IMAO dropove PRE DRIVERA

citas li sad sta treba i kako treba?

Kao prvo mora da se pogase neke opcije koje su ostavljene za NV kartice, SOFT SHADOWS moraju na HIGH ne sme soft… Ambient Ocullsion mora na SSAO ne HBAO+, samo ove dve stavke ubijaju tacno 15 fps-a a ne menjaju nesto drasticno igru

eto to sam samo stavio kako treba, ostalo ULTRA ili koliko max dozovoljava

igra leti bukvalno, nema seckanja, nema trzanja i radi bolje nego FC4 :smiley:

Upravo o tome pricam hehehehhe

Imam već taj driver, ajde videću da skinem igru sa 1.3 verzijom pa da probam kako radi, ako je idalje loše, čekaću patch 1.4 koji će iovako u toku nedelje stići.

pazi ja imam reloaded verziju :stuck_out_tongue:

driver kad instaliras moras kompletno da smaknes prethodni, nadji DDU (display driver uninstaller) na google i unisti stari sa njime. Onda lepo instaliraj 14.12 igra totalno igriva ja igrao jedno 2 i po sata sad :D. Pre nisam mogao da izdrzim ni 5 minuta kao ni u FC4 heheheh a sad tamo imam 8 sati gameplaya, a jedva 5 misije predjene hehehhe jer radim sve okolne stvari :smiley:

Jedno pitanje…
Jel moze neko da mi kaze gde mogu da nadjem neku stabilnu no steam 1.6 verziju Counter Strike?

[SIZE=3]NBA 2K15 Update 3-BAT [/SIZE]

Ja i ortak smo urlali od srece kad smo videli da je probijen DA:I.

[SIZE=3]Pro Evolution Soccer 2015 Update v1 02-RELOADED[/SIZE]

Valjda su sredili jbn pasove …
:frowning:
uzas

[SIZE=3]Borderlands The Pre Sequel Update v1 0 3 Incl DLC-RELOADED[/SIZE]

This is still v1.0.3, but a higher build with lots of patches and hotfixes
Check the included .txt file for a list of changes

Included DLCs:

• The Holodome Onslaught
  • Shock Drop Slaughter Pit
  • Handsome Jack Doppelganger Pack

**[SIZE=3]Metal Gear Solid V Ground Zeroes-CODEX

[/SIZE]****[SIZE=3]Call of Duty Advanced Warfare Update 3-RELOADED[/SIZE]**

**[SIZE=3]Assassins Creed Unity Update v1 4-RELOADED

[/SIZE]**[SIZE=3][COLOR=blue][/COLOR]*Napomena: Potrebni su vam svi prethodni update-i. [/SIZE]

Nisam bas upucen za sve patcheve. jel ide ovako?

1.2
1.3
1.4

Ili ima i pre 1.2 neki?

Ide ovako:

AC Unity (osnovna verzija)
AC 1.2
AC 1.3
AC 1.4

EDIT:

**[SIZE=3]Assetto Corsa-CODEX

[/SIZE]****[SIZE=3]Ovo je full verzija, izasli su iz “Early Access-a.”[/SIZE]**