Igre za PC, Game patches, Fix-es, DLC i slično

[SIZE=3]Cargo 3-RELOADED[/SIZE]

Izasli omega AMD Catalyst Driveri 14.2 koji donose ogromno poboljsanje u preformansama kod samih GPU kartica i jos mnogo toga,imate temu na neoGAFu o svemu detaljnije.

Das` ti ziv i zdrav, ja upravo skidam za 280x 14.5…

Driveri su 14.12 mucnite malo glavom

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

ne pametuj,drajveri su izasli pre par sati 14.12 omega najnoviji a ti ko zna sta skidas…

na njih sam i mislio…

https://semiaccurate.com/2014/12/08/amds-catalyst-omega-driver-14-12/

bas bas frisko :slight_smile:
@studiopvc hehe e neka si im rekao :wink:

Meni za driver packaging version pishe:14.501.1003
a za catalyst version: 14.12.

Skinuo sam, kompletno sam odradio uninstall prethodnog drajvera preko DDU-a, instalirao sam Omega drajver i ne vidim neki performance boost. Probao sam Far Cry 4, Shadow Warrior, Diablo 3 i to bi bilo to. Doduse, ja imam malo stariju grafu (Asus 7870 V2) pa je mozda zbog toga. Verovatno ce ovaj drajver imati najvise uticaja na R high-end serije grafickih karti.

Probao neko 1.5.0 Patch za FC4? Jel i dalje stuca kad se vozi nesto?

**Far.Cry.4.Update.v1.5-RELOADED **

evo probao sam ga, sada je stuttering MICRO i sa time moze da se zivo, mnoooooogoooo manje nego pre, mada jos nisam stavio Catalyst 14.12 drivere, probao na onim 14.11.2 beta… Svakako napretka ima hvala svim svecima na nebesima!!!

Pa bre ima ga i kad trcis hehehe a najvise kad vozis, iritira me bre

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Jel gubim save ako ubacim update?

dakle stavio i catalyst drivere 14.12, igra leti u glavnom na 60 fps, pada do 53 :stuck_out_tongue: hehehe bila je gora pre, ovo sad milina… nema stucanja sa 1.5.0 Patch-om, svedeno je tek na po koji MICRO stuc :stuck_out_tongue: ali iskljucivo kad se nesto vozi, sada na hodanju i trcanju je perfekcija

i sad kao za inat tv ide na reklamaciju… e moj Vladane srece si bas uz mojega :stuck_out_tongue:

Ja na FC4 od prvog dana nemam ama baš nikakvih problema, picim na 50-100 fps na high podešavanjima, nisam se ni baktao sa time, jer to nikada ni ne radim. Instaliram te zakrpe čisto radi reda. Bas cu sutra i taj da instaliram, da vidimo šta se to promenilo :slight_smile:

Sent from my G3

Jel moze odma da se stavi 1.5 ili moram redom kako je koji izlazio ?

[SIZE=3]Lumino City-TPTB[/SIZE]

[SIZE=3]The Evil Within Update v1 03-CODEX[/SIZE]

[SIZE=3]Final.Fantasy.XIII-2-CODEX[/SIZE]

Pazi stvarno, danas je release date :smiley: Koliko nista nisam cuo o ovoj igri. Pa, vreme je da se nastavi prica. Oh wait, Dragon Age… :smiley: