Igre, verzije, patchevi, banovanje i ostalo

samo provuci kroz abgx, on ce sve automatski odraditi…

@bajaixy
ako si namestio da bude ssv2 i sve je ostalo zeleno onda je ok.

Ljudi, imam jedno pitanje…zanima me da li mogu da prebacim Xbox 360 DLC-ove na usb pomocu Xtaf-a i posle toga da ih igram?Probao sam to sa VIP pass-om za Dirt 3 ali mi pise corrupted…Jel’ je to uopste moguce?I btw, konzola mi nije jtag-ovana.Pozdrav!

Naravno da ne moze.

Sta se desi kad mala i ljupka “Alisa u zemlji cuda” udje u pubertet i dozivi “Hysteria” - u (po naski PMS)???

Alice: Madness Returns

Da, znam - ove slike Vas jako podsjecaju na Vasu djevojku ili zenu kad ih ovlada…nesta…pa napadaju, grizu i krv piju (kao i uvjek tu je ona neizostavna recenica - pa ti mene ne razumijes) :smiley: :smiley: :smiley:

Ovo deluje isto bolesno koliko i dobro:)
A koji je zanr u pitanju? fps?h’n’s?

http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-video-igre-i-vesti/1367-alice-madness-returns.html

jos malo pa ce godinu dana otkako sam napisao clanak :wink:

@Akiris - ubacio sam screenshot-ove ovdje jer su “novi” i prikazuju Alice kad udje u tu Hysteria - neka njega sposobnost gdje ona “popizdi” i poubija sve redom. Prebaci kod sebe u post al ja sam to ovdje naveo jer je, ajmo reci, novost

ono za clanak je bio odgovor na prletovo pitanje koji je zanr igre, ok su screenovi ovde, prebacicu ih kasnije…

Ukoliko planirate uzeti neku novu graficku karticu - OVO JE VJEST ZA VAS :

EVGA je objavila da će, nakon Crysis 2, ponuditi posebne pakete grafičkih karti sa, malo je reći, dugo očekivanom Duke Nukem igrom. Duke’s Fully Loaded Package će uključivati GeForce GTX 560 1 GB kartu podešenu na 810 / 1620 / 4008 MHz, The History, Legacy and Legend of Duke Nukem Forever knjižicu (ovdje će sigurno biti naglasak na History), mousepad urađen u Duke stilu, “radioaktivni” pojas i posebno dizajniranu kutiju.

I naravno glavom i “trebama” (ko ne zna za taj izraz onda curama) :

Kao sto bi Duke rekao : “I go, where I please, and I please, where I go.”

Isto tako za sve one koje je zaintrigirala mala Alisa u prijasnjem postu i na koji nacin ona “ubija” pomocu svog PMS (da li je FPS, Hack & Slash ili…) :

Bile su to Nemesis-ove vecernje vjesti u 8.30 - Budi te s nama i sutra na istom mjestu u isto vrijeme :wink:

pih majku mu u sta ovo da se svrsta… inace hod joj je skroz debilan, noge joj se pomeraju po “pattern”-u, mnogo izgleda smesno kad se gleda…

Mislio sam da ce se bas tebi ovo najvise svidjeti - tvoj zanr.

Pazi, ne polazem neke velike nade u ovu igru. Puno se prica o njoj a jako malo podataka izlaze o samoj igri i ako izadju onda su neke “navlakuse” kao ovaj gameplay. Ako je OVO najbolje sto nude u citavoj igri…piff sta znam mozda al mozda bude fina za igrat i da ima neku car za igranje

Pored grafike, muzike i price meni je (a vjerujem i vecini) jako bitno “ono nesta” sto bas tu igricu odvaja i razlikuje od drugih. npr. : Darksider nije nesta graficki gledano al ima ono nesta. Resident Evil…ma neopisivo bar kod mene

bem li ga ja ne znam i ne vidim sta se vama ne svidja u ovom klipu alise, ma ovo je meni must have…

samo hod :smiley: inace igracu je heheh

Pojavio se za “kupiti”

Hunted.The.Demons.Forge.PAL.XBOX360.COMPLEX

Mislim da je ovo zadnja igra s Wave 11 mada se jos uvjek ceka potvrda da li je i ova, uopste, Wave 11 :frowning:

Zao mi je Alice, Red Faction i Duka :frowning: al sta cemo

Meni je najvise zao F.E.A.R.-a 3,sta ces nadamo se sto brzem izlasku novog FW.

cimate se opet svi kao pred novu godinu kada je bilo jaooo sta cemo sada izasao kinect dash ne mozemo da igramo nistaaaaaa :smiley: pa vidite prodje 6 meseci od tada…

Buraz meni iskreno je bila veca frka sa onim dash. pred novu godinu,jer mi se bas igrao AC:B.Sad mi je skoro sve jedno jer kada pogledas vecinom sve dobre igre izlaze na zimu,a do zime…

pa i to sto kazes, meni je jedino frka za FORZA 4 za ostalo manje vise, do tada ko zna koliko dasha cemo da docekamo jos :wink: