Do nove Forze ce biti LT 4.0
Ni meni nije frka jer je vecina igara izaslo pred “letnji post”,a taman da tokom leta odigram neke starije (pre 2009.) 360 naslove
Ili JTAG 2.0:D,dobro je leto nas spasava,verujem da pola nas nece imati niti volje za igrati po leti:emoticon-0100-smile
da JTAG nije iskljucen, to sam bio rekao da do kraja godine ima da izadje, ili to ili neko drugo resenje
To bi nas sve spasilo a i bilo bi lepo imati JTAG-ovanu konzolu.
Moze li mi neko reci u cemu je problem mi oko Mortal Kombata posto sam dobio ovu poruku u abgx-u
Game partition CRC does not match the verified ini! There are 4 possibilities:
-
This is a bad rip (the most likely cause). If you’re checking a DVD backup and have AnyDVD or a similar app installed, make absolutely sure the process is killed! If this is a scene release, search for it on abgx.net and look at the column “Bad CRC or Needs Fixing”. If you see a <!> icon, hover over it with your mouse to read the alt text. If it says something like “Bad game data CRC” or gives the name of a fix (PPF patch), we already know about it. It’s alsohighly recommended to run abgx360 again with AutoFix set to level 3 if you applied a PPF to make sure stealth files haven’t been corrupted. See “What is AnyDVD style corruption?” in the GUI Quickstart tab for more info on game data
corruption. -
Your CPU/RAM/HDD/data bus is unstable and corrupted the data during extraction/burning or while checking the CRC. Make sure to run the sfv and try extracting it again (assuming you have the sfv/rars) and recheck the ISO/DVD to see if you get the same CRC.
-
Game data was intentionally modified for some reason. Microsoft does not take kindly to modifications for any purpose, and even benign changes to game data or settings will get you banned from Xbox Live!
-
The verified Game CRC in the database is wrong (very unlikely).
Stealth was verified but game data wasn’t
Comparing L1 Video on L0 to L1 Video on L1… SplitVid is valid
Press any key to exit . . .
Bad Rip garant. Moja preporuka ti je da trazis i skidas novu igru. Kod mene je ovo bio slucaj s Top Spin 3 i Bad Company pa sad ih obe ponovo skidao iako su obe radile al ono…nikad se ne zna. Isto tako nemoj na Live s tim igrom
Ah poludecu od mortala vise. Prvo skinem od zartha i pri ekstraktovanju mi ispisuje gresku na svih 7 fajlova i sada skinem ovo sa torenta i opet problem
Bas nemas srece , desavalo se to meni sa starcraft 2 pa sam prebacio fajlove na moj private tracker on odradio re hash i ispravio greske, skinuo sta fali i igra je radila. pokusaj da nadjes torent sa istim fajlovima kao ti i onda umetni i odradi rehash, ne bih da pisem trackere po forumu.
U svakom slucaju ima trikova da proradi.
CryEngine u sluzbi americke vojske :
Američki vojnici će od naredne godine početi da treniraju u novom simulatoru borbe kojeg će pokretati Crytekov CryEngine 3.
Simulator bi trebao da sadrži fotorealistične okoline, realistične vremenske uslove te interakcije jedinica koje su pokretani istom tehnologijom kao i Crysis 2. Američka vojska će za ovaj simulator, nazvan Dismounted Soldier Training System (DSTS), kojeg razvija kompanija Intelligent Decisions, izletiti čak 57 miliona dolara.
Umjesto da se ova simulacija igra na običnom računaru, gameri-vojnici će imati VR naočale, a akciju će kontrolisati svojim pokretima tako što će stajati na platformi veličine 9 kvadratnih metara. Tako će vojnici imati potpuni 3D ugođaj, što je daleko naprednije od svega što je danas dostupno, pa čak i od Kinecta. Simulator će rekreirati misije za pješadiju, gdje će vojnici moći upravljati vozilima, kako na zemlji, tako i u vazduhu. Naravno, svi vojnici će moći biti uvezani u neku vrstu multiplayera, tako da mogu vježbati kao jedinica
A evo i kako to izgleda :
Odjednom bih voleo da sam americki vojnik lol
posrani ameri i njihova propaganda
ma daj ta igra je ko doom 2 nisu ni monstrume ni engine poboljsali i da jesu, ne lici na igru nove generacije.
Brate pogledaj koji tim radi na igri,kada to vidis,bices presrecan sto ovako izgleda…ipak nisu oni Crytek xD
Dobro vece : (evo me ko Milka Canic )
FPS reboot legendarnog serijala strategija na poteze, X-COM-a, dobio je novi gameplay trailer u kojem je prikazana borba protiv vanzemaljaca, kao i par zanimljivih oružja. Predsjednik izdavača 2K Gamesa, Christoph Hartmann, živopisno je objasnio da svaki put kad pomisli na XCOM osjeti žmarce zbog uvjerljive atmosfere razaranja i pada čovječanstva u igri.
Naime, priča nas stavlja u ulogu člana tima specijalaca koji se mora boriti protiv globalne invazije vanzemaljaca, koji su se među ljude infiltrirali preuzimajući njihov izgled i indentitete. Igra je nelinearna i ne postavlja pred igrača cilj pokolja svih živih bića koja ga drsko pogledaju, nego istraživanje, detektivski gameplay i skupljanje informacija o vanzemaljskoj tehnologiji radi konstrukcije nove opreme i vrsta oružja.
XCOM je djelo 2K Marina, talentovanog razvojnog tim koji je bio zadužen za Bioshock i po skromnom mišljenju autora ovih redova, još bolji Bioshock 2. Izlazi 6. marta naredne godine, a kako je red i običaj.
Filmic :
I bile su to jos jedne Nemesis-ove vecernje vjesti - Vidmo se sutra na istom mjestu i u isto vrijeme
Za 5 dana nam izlazi ova odlicna exkluziva za PS3
BioShock 2: Minerva’s Den
The title says it all - the latest installment of BioShock 2’s Single Player DLC, Minerva’s Den, will be available for download on August 31st for the 360 and PS3! Explore new areas of Rapture and learn more of the city’s sordid story in this new chapter of BioShock 2.
ja obozavam bioshock mnogo mi luda pucacina, moracu da kupim original i ove dlc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo malo informacija o novom Nintendo-u : (naravno, sutra cemo sve saznati al nije lose “naoruzati” se informacijama i pripremit za sutra)
Kako se sutrašnji dan približava, tako se povećava broj glasina vezanih za Nintendovu novu konzolu. Iako neki taj uređaj zovu Wii 2 i Wii HD, dok Nintendo navodno tu konzolu zove “Project Cafe”, moguće je da će konzola imati potpuno neočekivano ime.
Naime, ljudi iz Game Informera su od svojih izvora dobili informaciju da će nova konzola biti nazvna samo “Nintendo”. Taj naziv je totalno neočekivan i manje “cool” od naziva “Stream”, kako je konzola još navodno nazvana zbog mogućnosti da streama igre sa konzole na kontrolere. Iako je većina ljudi nekad davno Nintendovu prvu konzolu NES zvali samo Nintendo, sumnjamo da japanska kompanija želi da izazove osjećaj nostalgije kod potpomoganja prodaje Wii nastavka.
Takodjer, u medjuvremenu je isplivao i naziv “Beam”. Kako god, sutra će na E3-u biti i zvanično predstavljanje konzole, gdje bi trebali saznati i konačno ime za ovaj uređaj.
Zanimljivo je da jje i Nintendo bio na meti napada hacker-a :
Nintendo je objavio da su bili žrtve online napada u Americi prije nekoliko sedmica, a meta je bio web server. Ipak, potvrđeno je da privatni podaci korisnika nisu bili kompromitovani, što je dobra vijest. Iz Nintenda su naglasili da rade na dodatnom pojačavanju sistema, da se ista stvar ne bi ponovo desila.
Hakerska grupa LulzSec je preuzela odgovornost za ovaj napad, a svoju tvrdnju su dokazali postavljajući config fajl ukraden sa Nintendovog servera. Ipak, naglasili su da napad nije bio zlonamjeran već da ukažu Nintendu da sigurnosni propust, kako bi isti ispravili. Na svom Twitter profilu su objavili da ne ciljaju Nintendo kao svoju metu jer previše vole N64. Samo se nadaju da će japanska kompanija zakrpiti propust.
Šteta za Sony što nemaju nešto što se sviđa ovoj grupi i Anonymousu, inače su mogli izbjeći silne probleme koji su ih zadesili.
Sony su dusu izvadili, sto se mene tice i treba. Svi moguci serveri za aplikacije koje proizvodi Sony, Muzicke servise, PSN… sve je ovboreno i izvuceni svi podaci. Tako velika korporacija a toliko propusta i jos napada hackere nista smesnije.
Pazi kada ljudi nisu hteli da hackuju servere, konzolu … dok se nije nasao nako i napravio prvi korak, posle toga sve nizbrdo za Sony jer su oni poceli njhovo…
Microsoft ima lepu strategiju i saradnju sa hackerima koji probijaju konzolu, i sve je dobro, takodje i kada je windows piratizovan-hackovan nije se dizala afera protiv hakera.
Jedno mogu reci ko trazi kavgu on je i dobije