Da, bice i Xboxu kao XBLA igra.
sreca sreca radost uzivancija hehehhehe mogao bi na pS3 malo da igram nekako mi sladje sad
Pa jos je tu i Rayman Legends demo, nisam pogledao da li se pojavio i na BCG, ali ce verovatno u toku dana ili sutra. Tako da ce biti skakanja za sve
nema boljih igara ot side scrolling platformi, zagarantovana uzivancija i dugacak gameplay
Samo sto je dobila prilicno jadne ocene.
te ocene mi uopste nisu merodavne, ukusi su razliciti i normalno je da ce nekome neka igra da legne super iako ima jadne ocene, dok neke igre koje imaju 9+ ocene nekome uopste nece da gode do te mere da bi toj igri dao 1 kao ocenu… sve je to individualno
Pa sad, problem kod ovakvih igara je kako im suditi. Ovo je u osnovi ista igra od pre 20 godina, samo sa boljom grafikom, sad da li da uporedis igru od 20 godina sa recimo Rayman Origins ili ne? Za ovakvu igru i ne treba ocena, fanovi ce je igrati, kao i oni kojima je interesantna igra
PS3
Saints Row 4 Demo - Dantezteam… ( BCG)
Evo izasao je demo za sve koji poseduju PS3…Valjda ce i za nas xbox-ere da izadje u toku dana…
PS…Ovo nije nesto sigurno jer je u Comments-ima napisano "Demo from PSN Store Inauguration demo
Greetings! enjoy!" i “This is just the character creator. Should just come with the .rap aswell instead of having to go to another site to download it.”
Ajde ako neko ima viska vremena i poseduje Sony da skine i da potvrdi sta je ovo u stvari,da li je stvarno demo ili je opet character creator…Hvala…
**Sto znaci,ukoliko niste skinuli Character creator evo vam prilike da ga skinete u suprotnom zaobidjite ovaj torrent i ne obracajte paznju na ovaj post…
**
Ps…Hvala Nikola…
Character creator je demo, ne postoji nijedan drugi.
Pogledajte oxm tamo se vec nalaze recenzije SC i SR:IV koji je dobio fantasticnu ocijenu i rijeci hvale
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
U pravu je Nikola, Inauguration Station samo postoji, nema gameplay demo. Igra izlazi uskoro, tako da mozemo ocekujem scene release za nekoliko dana.
S’ obzirom da je većina sajtova uradila recenzije počeo sam pretražujem torente u nadi da je neko izbacio. Get off of your lazy asses, you call yourselves pirates?
Večeras, najkasnije sutra. Prognoza: Lordish
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
izgleda da je fantasticne ocene dobio samo tamo. Ostali kazu da je igra kao trojka sa cheatovima. ill pass
Meanwhile, Splinter Cell: Blacklist
EDGE 6/10
IGN 9.2/10
Eurogamer 8/10
OXM UK 8/10
Polygon 8.5/10
Joystiq 5/5
GameInformer 9/10
Gamespot 8/10
Najzad dve dobre igre posle suse, SC:Blacklist i moj favorit, SR4. Samo da se pojavi scene release za ove igre i eto meni srece i radosti.
Meni i dalje SR1 stoji na polici medju legendarnim igrama A na SC:Conviction sam se napalio toliko da sam kampanju zavrsio kao speedrunner i jurio ljude po x360a za coop
Isti je slucaj i sa mnom. SR serijal obozavam a SC serijal mi je jedan od najboljih stealth serijala. Mislim da ce Blacklist biti u rangu sa prvim i drugim delom Splinter Cell serijala, koji su, po mom skromnom misljenju, bili najbolji. Sto Saints Row-a tice, nadam se samo da su uspeli da srede ocajan screen tearing, to je jedino sto me je nerviralo u trojci. Znam da postoji u opcijama da se ukljuci VSync ali frejmrejt tada padne i do 20, sto je meni bilo neprihvatljivo.
Onda može pasti neki coop za SC? Tebi je samo screen tearing bio problem, meni je cela igra u 720p radila od 15-20fps, ali sam je ipak prešao, ipak je to SR
Splinter.Cell.Blacklist.PS3-DUPLEX
jos malo pa ce i za xbox