Igre, verzije, patch-evi, DLC-evi i slicno VOL.2

Probacu je u SP-u, deluje mi zanimljivo.

Pa eto ako neko hoce ja cu download igru pa mozemo nabaciti coop na live posto je i ovako bez veze bez frendova igrati.Ja sam igrao betu i moram reci da je odlicna jako mi se svidio princip klasa za koji ce mnogi reci cod no to moze reci onaj tko igru nije probao,dalje grafika je dobra zvuk na razini,a AI je dosta poboljsan gledano na prethodnika AI vise nece istrcavati u grupama te stati na otvoreno i pucati vec ce koristi zaklone flankirati itd…Svakako preporucujem igru.Ajde javite tko ce co op pa da razhebemo neku banku:bandit::slight_smile:

Uvek sam bio “Lone Wolf”. :stuck_out_tongue: A i imam RGH, tako da i da hocu da igram, ne mogu. Bar ne preko XBL-a.

Ma OK znam ja to da ti imas RGH.Kada pokrenes igru prvo sto ce te razveseliti je zvuk koji je brutalan tu su sirene hitne pomoci,policije,alarm,a o oruzju da i ne govorim i igra ima nesto sto te prosto tera da ju igras,a kada se uklopi drustvo zabava je garantirana

Nisam, skinuo sam je sutra cu je narezati.

Gledao sam klipove zato i kazem da je copy COD.

Upravo ono sto sam rekao u svom postu TKO NIJE IGRAO NEMA POJMA O IGRI.Kazem igra je dosta dobra dajte joj sansu:da:

ima li system link?? pitam jer imam RGH

PayDay 2 jel xgd2 ili xgd3 ?

Payday 2 [DVD]-[RF]-[XGD2]-[ABGX]-[COMPLEX]

nisam je još skidao pa pitam , nego kakvi su utisci igre, jel se isplati skidati i probati, mislim na single player

Imas sve na prethodnoj stranici.Ova je igra namjenjena za coop i tamo je super.SP nije los ali je pomalo dosadno kad shvatis koliko je bilja u drustvu

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Jel ima split screen kojim slucajem…? :slight_smile:

[h=3][SIZE=2]Teenage.Mutant.Ninja.Turtles.PAL.XBOX360-MRN[/SIZE][/h]
Jel ovo ove nove kornjace ili neke stare, na BCG u description pise samo ovo

True to classic TMNT-style gameplay and atmosphere, Teenage Mutant Ninja Turtles is an energetic, blazing beat 'em up with four-person, local, drop-in/drop-out co-op (Wii system from Nintendo, Xbox 360 video game and entertainment system only) and features character upgrades, secondary items, and multiple gameplay modes. It offers an authentic Turtles storyline, encompassing franchise-favorite characters and locations from the animated series, unfolding through animated cut scenes and in-game events.

Niti ima genre, niti year of release ic nista…

Ima PAL, mislim da su stare, jer ovo novo, Out Of The Shadows je XBLA igra, a one nemaju region.
Sad sam pogledao, to su TMNT iz 2007, igra koja je pratila film. Ove nove ce u neku ruku biti slicne, samo sa par izmenjenih mehanika i “realnijim” dizajnom.

zbunilo me za trenutak :slight_smile:

false alarm everybody :smiley:

To sto se pojavilo malo pre na BCG su stare, ove nove su “teenage mutant ninja turtles out of the shadows”

Rayman® Legends - Demo
Release date: 8/14/2013
Size: 653.51 MB

Download an exclusive demo for free! Join the Heroes of Rayman Legends - up to 4 players in co-op – in their adventure through three amazing and colorful universes : Teensies in trouble, Toad Story and Castle Rock musical map. See if you have what it takes to become a Platforming Legend! In Teensies in troubles and Toad Story, discover one map and its “invasion” version. In these “invasion” maps, where enemies and surroundings have nothing to do with the original map, your challenging mission will consist in saving the Teensies before the clock runs out! In Castle Rock, jump to the beat of a drum, punch to the bass line, even zip-line during a guitar sustain to our version of “Black Betty”.

jel se pojavio Duck Tales Remastered za PS3 ?

Ne znam password za BCG, a na poslu sam…

Ducktales Remastered PSN US

Taj ima, ima i za PC

moze to da se igra na CFW bez problema :smiley: veceras krecem INSTANT :smiley: fali mi nesto da se vratim u decije dane…

inace jel ce ovo izlaziti za xbox uopste? Verovatno kao XBLA takodje, s? nesto sam sve pogubljen ovih dana ne pratim nikakve vesti