Igre, verzije, patch-evi, DLC-evi i slicno VOL.2

Tako je breeeeeee, jedva cekam!

Rado ali ja imam RGH. :wink: Mozda moze preko LiNK-a. nemam pojma da li igra ima system link.

Puno stranica ima rece,a igre SC i SR nigdje,a toliko zelim da ih igram uz odlican payday 2

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Upravo gledam COD Ghosts MP reveal na ign i super je sve mislim sta moze poci lose kad je u pitanju cod i pravi ga IW.U mp su dosta stvari promenili grafika odlicna zvuk odlican a ono najbitnije to jest onaj osecaj pucanja iz puske i trcenja po mapi je cini mi se ostao isti sto i treba da ostane
Trenutno je mec 2 ekipe
Watch :slight_smile:
IGN Live Presents: Call of Duty: Ghosts Multiplayer Reveal - IGN Live - IGN Video

Toliko mnogo igara a tako malo vremena :frowning:

Sent from Commodore 64 using capslockruncapslock

Pa to su dvije igre s time da sc u sp traje nekih 7 sati

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Valjda ce Splinter uskoro :smiley: Cekam na njega ko ozebo sunce :wink:

i tako skinem ja Duck Tales za PS3, instaliram igru lepo, kad je doslo vreme da se crack instalira popasem error 80010038 probao sve zive opcije koje kao popravljaju to, ma jok, izgleda da crack ne valja, ah well cekamo XBLA verziju :smiley:

Potpisujem…

Imas PC verziju :smiley: Mozes da skines nju i nakacis BOX dzoj

cekacu XBLA ima sta da se igra za to vreme

Inace izasao je DEMO za Rayman Legends pa ako ste zainteresovani probajte ga :wink:

Čini mi se da je Milan već to postavio, par stranica unazad…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

namestio sam Ducktales i onako je hdd bio zreo za formatiranje, samo sam ga formatirao i Ducktales i muzikica sljakaju extra :smiley:
tacno mi se zeznuo hdd jos ono kad sam pisao u ps3 delu sa God of War igrom…

[SIZE=3]Phineas And Ferb Quest For Cool Stuff NTSC XBOX360-iMARS[/SIZE]

deluje zanimljivo… cudi me da treba ceo disk, mogli su i kao XBLA da izbace, osecam da kada se extractuje ima 1 GB samo

Charlie Murder XBLA X360-NeXt

Splinter Cell Blacklist XBOX360-iMARS (XGD3/Region Free)

Najzad!

Jesu oba diska neophodna za single player? Sta je na drugom disku?

Još skidam pa ću potvrditi kasnije, evo šta jedan lik kaže:

First disk = single player and multiplayer .
Second disk = HD Textures and single player campaign.

Skinuo sam za PS3, igra nije losa, ali posle Last Of Us, ovo graficki izgleda kao HD rimejk

Ajde sad. Malo preterujes. Na grafiku se mahom zale i daju joj losiju ocenu, ali nije valjda bas TOLIKO lose?