Jednostavno nece, The Sims 4 has stopped working…
Sent from my HTC One using Tapatalk
Jednostavno nece, The Sims 4 has stopped working…
Ni ja ne igram,sestri sam skinuo,ali ce morati sacekati,ovo bas nevalja…bar ona ne zuri kao neki pa moze sacekati scensko izdanje…
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ma i ja zbog sestre…
…
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Proradilo, instalirao sam vcreditlist, probajte , installer, vc, vc2013, redist
nece.
Imas Origin instaliran?
Dead Rising 3-CODEX da probamo i ovo cudo koje je posle xone dobilo i PC verziju…
Opa, kome treba Xone još?!?
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
33GB Previse samo da bi probao na sta lici
Velik ovaj Benchmark
Imas i od 13 GB Repack, od RG Mechanics-a, sa sve DLC dodacima. Izbacili su sve ostale jezike, samo su ostavili engleski.
[SIZE=3]Train Fever-CODEX (PC)[/SIZE]
NHL.15.XBOX360-iMARS
dead rising 3
laguje ko lud.Mashina mi je 270x i5 4670k i 8rama.
Ne igrivo i na low.
Ljudi pa ona kao minimum trazi 270x ili 7870. Vidim ja da nam se smesi konzola, pa nemoguce da je zahtevniji od Crysis 3?
Ako njje tajna, koliko godina imas?
Šta pričate bre, meni igra prosto leti, baš sam je sinoć hvalio kako mi lepo radi a odvrno sam sve na maks, sa sve AA efektom…
I kod mene leti. 8350, 16gb rama, 7870 oc ghz edition, stavio 1080p quality i leti, tu i tamo secne kad ima trilion zombija na ekranu ali nista strasno.
BTW izbegavajte repack verzije jer rade jako lose. Em stvarno ali stvarno rade lose po performansama em malo malo crashuju u desktop. jes da je 13 gb, ali radije skinite 26 codex verziju, nego prvo 13 repack pa posle 26 codex (kao ja)
znam sad ce se naci neko, ja sam skinuo repack i meni igra leti i ne crashuje, najverovatnije je to istina ali 80% ljudi prijavljuje los crack i lose performanse sa repack verzijama.
Plus sama igra ima neke performance bugove, koji variraju od riga do riga. Neki ljudi sa titanima prijavljuj los framerate i navodno je patch vec u pripremi
ima vise nego sto mislis