nene arenu,običnu personu sa ps2
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
nene arenu,običnu personu sa ps2
Ps3.ISO
Imas tamo sigurno. Jos preko jednog linka na IDM-u. Skinut ce ti u par minuta igru.
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Brate tražio sam i tamo ali ima samo ona verzija što se konvertuje sa ps2 na ps3 i tu mi ne radi save.Treba mi ona classic verzija o kojoj je demon pisao koja se prodaje na psn-u sa kog sam još odavno banovan na ps3 pa ne mogu uzeti igru i da hoću
Zamolio bih nekoga od Vas ako zaista zna da ima crack za The Sims 4 na tim privatnim torentima, da javi na pm. Hvala
Krek kad izadje, bice ga i na javnim torrentima bas kao i na privatnim.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sve je to ok, samo sto ocito nismo znali (mi koji smaramo) da igra tek 5tog izlazi a ne 2gog, kao sto se pricalo…
Pa daj ficicaaa pa ko da ces dobiti milion evra ako je probas odmah, nepotrebna panika oko startovanja igre. Kako kazu if you like it buy it
Sent from my Sensation XL using Tapatalk
izasao je crack za simse btw
The Sims 4 CRACK ONLY V1 - 3DM
ima na Blackcats
EDIT: mogu da se kladim da oni koji vec dva dana ovde spamuju i kukaju za crack, da su vec skontali da je izasao, ali naravno zabole vas da javite, bitno je da ste nasli a za ostale bas me briga. Vidimo se kad vam opet bude trebalo nesto…
Znam da je izasao crack, imam problema sa Windowsom, izbacivao je da je slaba graficka, pa je izbacivalo da ima problema sa d3d9.dll pa sam se 2h nervirao nisam uspeo resiti i upravo instaliram novi Win. Hvala na obavestenju svakako.
Ovo mora na mene prvog da se odnosi…nisam naisao na krek, a da jesam i da sam probao da radi, svakako bih podelio sa vama.
Btw, meni ne radi, sa deluxe izdanjem.
I posle instalacije novog windowsa, nece sims da radi… Opet neki dll fali, razbicu komp
Evo upravo sam skinuo krek, tek sad vidim da je izašao, hvala za obaveštenje Akiris.
Inače radi igra, ja sam ubaci krek u Game/Bin i onda pokrenuo onaj Launcher kao admin, to jest Run as Administrator.
Na nijedan drugi način neće, kada pokrenem obično, crna slika i crashuje na desktop, a kada pokrenem onaj TS4 ili kako već, traži produkt kod na Originu.
E, i da, morate da napravite jedan Origin acc koji ćete koristiti samo za Sims 4 krekovan i mora da vam bude upaljen u pozadini uvek kad igrate Sims 4.
Nadam se da ćete uspeti da pokrenete igru, pozz.
Sve tako uradio, nece i dalje…
Kazu da ne radi svima krek,da random kresuje na win 7 x64. Meni ne radi,sve uradio kako pise ali mi izbaci neku gresku. Jbg cekacu neki drugi krek. Pitanje kako bi mi i radilo
MSVCR100.dll sa time imam problema, a malopre novi win stavio…
Meni npr, uopste nece da pokrene igru. Bez nakih najava, samo ko da nisam ni startovao lancer.
Iskreno, nisam znao da toliko ljudi igra Sims.
Napokon uspeo ispraviti dll. Novi problem, odem offline na originu pokrenem launcher, nudi mi origin dve opcije, da aktiviram igru, ili da drugi akaunt upisem…
Sent from my HTC One using Tapatalk
Onda sačekajte da u petak izađe RELOADED krek, nema vam druge. Inače ja ne igram Sims, msm nisam meni skidao.
Pokreni online Origin slobodno, a što se tiče tog drugog, pokreni Launcher kao admin.