Jos crnje
A kakve veze moje godine imaju sa konstatacijom ?
Vidis da hoce da te vodi na pice Sibni mu broj na PM
nemaju nikakve salimo se. Koju si verziju skinuo? probaj codex nemoguce da ti tako lose radi. eventualno cekaj patch
Evo, upravo skidam “skromnih” 27giga, al kapiram da ce biti isto.
Ne mora da znaci. Vrlo moguce da ce ti raditi sve lepo. Ne pricaju napamet.
Koja je razlika između CODEX-a od 32gb(torrentz) i onog od 26gb na privatnom trackeru??
Evo za one koji DR3 igraju na PC-u
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-how-to-unlock-pc-dead-rising-3-30fps-cap
Kad već svi pričate o DR3
Jel neko možda ima problem da igra neće da se pokrene? Codex release je u pitanju. Pokrenem exe čuje se hdd na par sekundi i onda exe nestane iz liste procesa kao da je nikad nisam ni pokrenuo.
Ne znam jel možda problem što je minimum gpu 570 a moj je 560 ti
dosta ljudi je prijavilo da im igra ne radi ako nemaju minimum req
Destiny PS3-UNLiMiTED 7.63 GB
Posto pomno pratim desavanja sa Dead Rising 3 na steam forumu, igra je busnija od najkvalitetnijeg svajcarskog sira.
Ja nazalost spadam u kategoriju ljudi kojima igra savrseno radi po pitanju tehnickoih performansi, doduse igru ne mogu da igram duze od 10 minuta jer dobijam crash to desktop. Posto thread na steam-u ima vise od 80 strana, polako pocinje da se suzava i uocava uzrok problema. elem za sve kojima se ne cita ovo su problemi:
- Random Crash to desktop (tu spadam ja) - 95% slucajeva korisnici imaju windows 8.1 64 bit
- Crash prilikom Capcom Logo-a - Korisnici sa high end Nvidia karticama
- Crash prilikom Loadinga - korisnici sa nvidia karticama i Win7
- Loading screen traje 10 minuta i vise - Korisnici sa intel procesorima
- Vrlo slab performance igre - Ovo je pretty much random i varira od ljudi sa integrisanim intel grafikama na laptopu, do ljudi sa najjacim i7 procesorima i SLI titan karticama.
Anyway, thread je Poceo capcom i spremaju patch
Sto se same igre tice, konacno Dead Rising po mojoj meri. Jako ne volim kad igra ima vremenski limit. Iako je mozda dodovljno vremena da se igra opusteno predje, konstantan pritisak na to da mozda necu stici me je uvek odbijao od dead rising serijala. Konacno trojka ima vise opcija, medju kojima je i klasicna opcija sa vremenskim limitom, ali i opcija da se igra bez limita lepo natenane. Atmosfera Zombi panike je super uradjena, a graficki igra mozda izgleda lepse nego watch dogs, i mnog mnogo bolje radi (kad radi). Mislim da kad sve ovo zakrpe da cu prosto uzivati u igri.
U prevodu radeonke + fx + win7 we got a winer hehehee
pa da stavim win7 igram bez problema
Inace meni je sve u fullu i imam 30 fps. nisam hteo da skidam fps cap, jer i ovako crashuje mogu da zamislim sta bi bilo da mu skinem cap
Znači nebi trebalo bit problema sa FX 6300+R9 270X+8GB
jedino da instaliras i probas, mozda neces imati crash, ali ce ti mozda igra raditi jadno. a mozda ce sve biti u najboljem redu. stvarno je random
Nemam niti jedan od dotičnih problema (Win 7 64bit, i5 3570, R9 290)
A pazi kad je meni sa mojim problemom pomogo reinstall
Znaci ništa nisam u međuvremenu instalirao od onih redist programa ili šta god. I na moju kršinu od konfiguracije radi na medium super na win 8.1 x64, još nisam imao crash a oko 4 sata igrao. Na high mi bude ispod 25 fps, nije neigrivo ali smeta
Sinoc sam igrao 4 sata bez prestanka i ni jedan jedini problem nisam imao sve je radilo super i nikakav crash ili loading screen dug bukvalno sve leti bez problema
Kao sto napisah, nije da nikome ne radi, ali ima puno onih kojima ne radi including me. Stavio sve na full ili sve na low, 5-15 min i crash