Igre, verzije, patch-evi, DLC-evi i slicno VOL.2

Cudi me da je 29ti a da simse 4 jos niko neizbaci…

Zašto bi? Igra izlazi drugog septembra.

Ma znam, nego obicno ovi izbacuju pre, cak i po par meseci za neke naslove.

Pa to obično budu leakovane review verzije, a toga nema za Sims 4 jer ih EA ne daje.

Izbačen je Sims 4 FULL ISO, ali se čeka na krek koji će verovatno u utorak.

Pishe da ce danas lekic za sims 4, jel zna neko nesto vise o tome ?

Ne zna niko. Kada bude izasao Full Sims 4 sa sve lekom, bice postavljeno ovde.

Neće danas sigurno, sutra će, doduše na Originu piše da izlazi 5. septembra, ali sutra se valjda pojavljuje retail izdanje, dakle krek izlazi sutra.

Ode ceo dan i nishta od cracka i preko bare isto ko ovde aks kuriri :slight_smile:

Jel kapiraš da igra još nije izašla? Crack će se pojaviti kada igra zvanično izadje.

Pratim vec ovo vezano za Sims 4 i umirem od smijeha,pa i sto sto vec ima za download igra kad nema CRACK.Crack uvijek izlazi na dan izlaska igre uvijek je tako bilo(mislim da je i sada) i nezz cemu svo to cimanje vamo tamo :slight_smile:

ah kad se setim simsa u studentskim danim tj. nocima uz pomoc raznih biljnih pomagala, napravis cetiri zida bez prozora i vrata, ubacis 5 ljudi u nju, stavis jedan krevet, pored njega wc solju, i jednu barsku stolicu na koju stavis kasetofon, i jedan mali frizider i nista vise ne radis, samo ih pustis da vidis kako se AI ponasa. Brate mili, u zivotu se nisam vise i jace smejao nego tu noc sa cimerom i cimerkom.

Otprilike :smiley: ali kopca izmedju kreveta i wc solje je bila kljucna. Posto je AI bio dobar, bila je fora, devojka oce da ide u wc sedne na solju, i pritom pored nje ide lik do kreveta da spava. posto se ona stidi, ustane sa wc solje i krene da se dere na njega i ode. lik legne da spava, posle 5 minuta ona opet na wc solju, samo sto ovaj put ona budi lika, i on pocne na nju da se dere i ona na njega dok iza njih treci lik ostavlja tan jir na podu i seda na solju. Ma hilarious :smiley: :smiley:

A vi se cudite sto se toliko zurim za crack :slight_smile:

[SIZE=3]The Sims 4 - Digital Deluxe Edition [CRACK INCLUDED] (PC)[/SIZE]

Gde je taj krek, ja nigde ne vidim niti krek niti kakvu verziju za DL.

Imas ga na svim boljim privatnim torrentima, torrentday…

Ja nigde da nadjem personu 4 za ps3,pomagajte!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Jbg nisam registrovan na nijednom privatnom torrentu, ajde ako neko može nek skine samo krek i nek okači na neki hoster, pa nek mi pusti link na PM.

Imas je na blackcats-u za PS3:

• Persona 4 Arena PS3-STRIKE -