A dali ste probali da igru uradite preko ISO2GOD
Problem je bio do dasha, instalirao sam novu verziju i sada radi najnormalnije.
Ako moze mala pomoc…
Da li neko ima FIFA 16, koja je verifikovana na abgx? Ja sam vec dve verzije skinuo… Prvu sam probao da narezem bez verifikacije, pa nije uspelo, a proton verziju vec vise od mesec dana provlacim kroz abgx, i nikako ne verifikuje… Pa ako neko ima verziju koja je verifikovana, neka sibne na pp…
Da li je igra verifikovana ili ne nema veze sa rezanjem,ti mozes da rezes igre i koje jesu i nisu ver. a ako ne uspe rezanje razlog je nešto drugo…
a ovo za fifu,sry,nisam fan iste pa ne znam.
Jedno pitanje, za ove koji su upoznati… Zamoli me sestrin sin da mu ubacim Minecraft na rgh konzolu, skinuli minecraft, 8 i nesto giga, raspakovao iso fajl sa xbox backup creator, ubacim igru, pokrenemo je i non stop izbacuje kako je to trial verzija igre i posle toga neki eror, igras tako sa ok, ok i onda posle odredjenog vremena izbaci iz igre i kaze kako je ovo trial verzija igre i ako hocemo da se igramo da kupimo full verziju i tako to
Susretao se neko sa slicnim problemom?
Za one koji su poput mene uz novi Ps4 sacuvali stari Xbox 360 iz nekih nazovimo to emotivnih razloga
** Pinball FX 2 DLc - Star wars Force awakens** ( dvije ploce )
Resident Evil Zero HD Remastered PSN-PS3
Resident Evil Zero HD Remastered Xbox 360
Lego_Marvels_Avengers_PS3-PROTOCOL
Lego_Marvels_Avengers_XBOX360-PROTOCOL
My life is complete! Yeaaaaah!
Ne rece niko nikad
Bas krasno iznenadjenje za moj Box 360 :ninja:
Dakle stigao dugo ocekivani DLC Rise: Tomb Rider : Baba Yaga .
Stavljamo Playku 4 a zasluzeni odmor (neko vrijeme) i palimo Box 360
Poz
Jel zna neko šta se desilo sa Yakuzom 5 za ps3, što se još nije pojavila engleska verzija?
Na K/P, samo kucaj ime igre, izađe par rezultata. Košta 3800din. Lik je legit, bio sam kod njega kući danas, tako da nema zajeba (znam gde živi ). NS btw.
Dobiješ acc sa svim informacijama, možeš na licu mesta sam password da promeniš. A lik ima sve živo. Pošto je Amazon sad u banani.
A, ma tako reci, da je u pitanju account a ne cd key. Ima toga na netu kolko hoces.
Jel ima neke značajnije razlike?
Acc imas i za skiro pa duplo manje para od tih koje si dao
Edit: padawanov post, glupi tapatalk baguje nesto sa userima.
Gde sad pa ima account za duplo manje?
Razlika je, sto mozes da zakljucis pre svega po duplo nizoj ceni, onda mora da se duplo necega i gubi, logicno.
Ja iskreno jos pokusavam da shvatim gameshare na XO, tako da nisam bas siguran za restrikcije u pogledu deljenja tog accounta. Potpuna mi je misterija jer ovde neobjasnjivo svi rade po share-buddy principu.
Ako ces samo ti da koristis taj account, ne bi trebalo da bude razlike u odnosu na to kada igras sa svog accounta, osim ocigledne, sto igra nece biti redeemovana na tvom accountu a samim tim mozes posle i da prodas namenski account sa igrom. Ovo mu onda dodje kao dodatni benefit pored nize cene.
Postoji i sigurnosni aspekt, mogucnost da vlasnik accounta, ukoliko nemas dodatno i password za mail adresu koja je povezana sa accountom, u bilo kom trenutku moze naknadno da resetuje account password preko iste, pa onda mozes lepo da se slikas. Moze da uradi i reset email passworda, putem dodatne email adrese ili mobilnog telefona, koji se definisu prilikom otvaranja email naloga. Sad ti, kao, znas gde ovaj zivi, ali na netu ima gomila sajtova gde dobijas neke instrukcije na francuskom, a nekada pojma nemas ni ko je prodavac, jer je sajt preko koga kupujes samo hub koji posreduje u transakciji. Ovaj tvoj je mozda tu samo nekakav preprodavac, samo neka “ruka”, i u fazonu je “neam ja pojma br’te”, mozda je neko vec prevaren, a on kupio account za, lupam, 15$, a tebi proda za 30. Ako si mislio da je ovo sve, MS moze sa prvim sledecim apdejtom vrlo jednostavno da promeni share policy, na primer ogranici broj accountova po konzoli, uvede dodatne home console restrikcije, itd.
Ukratko, dilovanje accountova je shady business. Zato i cveta na PS4. Samo sto se tu bazira na poverenju zajednice i nekim best practice resenjima, pa manje vise se zna ko je za sta odgovoran i sta sve moze da podje naopako.
Puno hvala na detaljnom objašnjenju. Videćemo šta će biti sa ovim, valjda neće za*ebati. Definitivno je preprodavac. Daje mail od acc-a, kao username, pass za acc i još mail preko kojeg se radi ta promena pass-a accounta. Ali nema i pass-a za taj sigurnosni mail, tako da teoretski ima šanse da neko izradi …
Ako mozes da izbrises sigurnosni mail/br tel u podesavanjima mail naloga bez potvrdjivanja akcije preko istih onda si 100% siguran. Ovako bar teoretski izlozen si riziku.
Btw, da li si se pitao gde odlazi jos 30$ od pune cene igre tj u kojoj kombinaciji ti nudi po duplo nizoj ceni, na koji nacin mu se isplati da prodaje po 30$?
Pa proda je dvojci. Jedan pravi kao home nalog a drugi mora da se uloguje na taj nalog pa posle prebaci na svoj i igra.
Aha, otprilike mi je jasno.
User 1: udje na account, aktivira kao Home za svoju konzolu, izloguje se, i vise nije bitno da li je na tom accountu ulogovan ili nije, ima pristup igri sa svog accounta (ekvivalent Nosiocu na PS4)
User 2: svaki put kada zeli da igra, mora da se uloguje prvo na namenski account sa koga je kupljena igra, pa prebaci na svoj da bi sa njega igrao igru zbog trofeja, al’ caka je u tome da mora biti stalno online (ekvivalent Guest accountu na PS4, s tom razlikom sto moze da igra sa svog accounta, a ovaj je samo aktivan u backgroundu).
Jel’ sam dobro shvatio ovaj deo?
Imam jos (samo) dva pitanja…
-
Da li postoji ogranicenje u broju Home aktivacija na konzoli? Negde kazu da je moguce 3x godisnje, sto znaci da ti mozes 3 “nosilac” naloga godisnje da registrujes.
-
Koliko usera moze istovremeno da igra sa ulogovanim guestom u pozadini? Pretpostavljam samo jedan.