Pazi ovako, ja i ti ocemo u share. Ja ti dam moj nalog, ulogujes se na njega i postavis za home. Vise nikad ne moras da se ulogujes na njega, sa svih ostalih profila na tvojoj konzoli moci ces da koristis moj sadrzaj. Na koliko god hoces profila na tvojoj konzoli. I to je cela mudrost.
A imas i foru npr. Ja delim igre sa larkom, ali ti hoces nesto da odigras sa mog naloga, ja ti dam moj profil, ali on mora da bude kod tebe u pozadini online(na xo mozes koliko hoces profila online u isto vreme) i ti igras igru sa tvog profila, skupljas gamerscore na tvom profilu sve normalno kao da je tvoja igra, samo ja za to vreme ne mogu da igram. To je dobro kad neko ode na more npr, pa pozajmi nalog nekome da ovaj igra igre.
home moze 3x godisnje da se menja, ali mozes da kontaktiras support i oni ti resetuju da mozes opet da menjas
Znaci, imamo 2 ogranicenja
- Na koliko konzola jedan account moze biti postavljen kao home (trebalo bi na 1)
- Koliko puta neki account mozes na svojoj konzoli da postavis kao home (trebalo bi 3x godisnje).
Ovo sa supportom mi se ne dopada, nisam ubedjen da resetuju svima, uvek.
edit: upravo sam se setio, kako to mislis da se menja home? postavljanje jednog accounta kao home ne brise postavljanje drugog accounta kao home? tj da li ima ogranicenje u broju istovremeno aktiviranih home (nosilac) accounova na konzoli?
Nisam znao gde da se obratim… Treba mi gears of war1 download link ako neko ima za 360, bio bih mu mnogo zahvalan.