Igre, verzije, patch-evi, DLC-evi i slicno VOL.2

Tako je, rešio sam problem sa novim Multiman-om, zaboravio sam da skinem novi polse promene CFW.
Tako da je novi multiman sredio problem sa igrama koje traže novi FW

Da li je bezbedno raditi update igara na CFW Ps3?

Što da ne. Apsolutno je bezbedno. Samo iskreno ja sam to kao i dlcjeve skidao u pkg formatu na kompu i onda preko fleša instalirao kao package.
Ima nekoliko programa za tu svrhu koje sam koristio: Ps3gameupdater, ps3 game updates installer i psnstuff

Call.Of.Duty.Black.Ops.III.XBOX360-iMARS

Bješe nema SP za X360?

Meni se cini da nema :frowning:

Upravo Skinuo Call of Duty Black Ops III za Xbox 360 prvo sam sem ucio da je pokrenem, posle preko Aurore skidao Update da bi mi zatim izaslo da je igra iskljucivo samo MultiPlayer .

Tako da do daljneg necu da gi igram. :(-o

Hvala druže, probaću.
Inače pitao sam zato što ranije, još u samom početku CFW posle update-a neke igre nisu htele da rade.

Rise of the Tomb Raider XBOX360-iMARS

Upravo skidam pa javljam utiske.

NE PALI DA JE IZASLA ZA 360! Ja provalio da je samo za XO. :smiley:
Javljaj sto pre.

e ovako posle 2-3 sata igre zakljucio sam da je grafika malo bolja nego na proslom Tomb Raider-u.

Sto se tice Gaimplay-a i komande iste su kao i na proslom , isti princip nadogradnja oruzja preoblacenje.

Jedino sto mi je zapalo zaoko je dami je 2-3 puta igra usporila na par sekundi sto pretpostavljam da su mali framedropovi.

Vredi je igrati definitivno.

Pitanje :
Da li i tebi kroz abgx baca PFI does not match error ?

Hvala

e Zux neznam ja sa Premium torrenta odakel skidam je veci gra bila namestena i to u formatu iso2god tako da ti janemogu tu pomoci

PS: upravo sam presao iigru i ima savrsen ending.

Upravo skinuo Rise of the Tomb Raider XBOX360-iMARS, provukao kroz ABGX, PFI does not match error or new wave…
Ako sam ja dobro skontao dali je moguće da je novi Tomb Rider XGD2 igra (kao i prethodni)?

Sad citam na Trackeru odakle sam ja skidao i vidim da psie da je XGD2

Kod mene radi super :slight_smile: I nekako je mocan osecaj igrati igricu koja jos nije ni “izasla” :smiley:

Rise Of The Tomb Raider Xbox 360

Da li jos neko ima problema sa pokretanjem tomb raidera. Provukao sam kroz Xbox creator ali dzaba

Mozda ne valja ta sto si skinuo. Preuzmi od nekog proverenog clana torenta pa sve ispocetka. Sto se instalacije tice, nema nikakvih komplikacija, samo copy/paste.

Može li samo odgovor na pitanje da li je Metal Gear Solid V The Phantom Pain XGD2 pošto je Ground Zeroes bio.

Ja ga danima provlacim preko ABGX-a i jos uvek nije zelen. Pocelo je da me nervira strasno.