Igre, verzije, patch-evi, DLC-evi i slicno VOL.2

**FIFA.16.NTSC.XBOX360-PROTON

FIFA.16.PS3-iMARS**

Inace od ove godine je Ultimate Team market konacno razdvojen na last i next genu. To su uradili pre svega zbog PS3 coin glitch-a koji je narusavao ekonomiju. Vidim da se dosta zale najvise xbox 360 vlasnici, pa se moze desiti da malo skoci prodaja XO-a upravo zbog FIFE, koja je bila i jedan od razloga early prodaje next gen konzola. Iako mnogi hvale stari dobri last gen gameplay, vreme je da ode u penziju…

Zašto je sramota?

Verovatno sramota što su uopšte i pravili igru za old gen, obzirom da ni našta ne liči…

FIFA.16.PS3-iMARS

Fifa 16 Complex Region free :slight_smile:

NBA.2K16.PS3-iMARS (8.1GB)

NBA.2K16.Xbox 360-iMARS-RF

nista za sada na abgx-u?

Transformers Devastation XBOX360-COMPLEX

WRC.5.XBOX360-COMPLEX

Pozdrav svima, moze neko da mi pusti link u poruke od 2k16 za xbox 360 ali da radi, skinuo sam neki link udjem napravim igraca i onda kad treba da pokrenem neradi. Hvala unapred.

Baca kroz ABGX **PFI error iako meni registrira da je XGD2?
Ako se dobro sjecam treba manualno podesiti/patch
PFI **file.
E, sad da li je to upoce potrebno vise odradjivati ali da se zna.

Mislim da igra mora da se pojavi na abgx360 sajtu. Ona , po meni, još ne moze da se provlači kroz abgx…

Back.To.The.Future.XBOX360-COMPLEX

Дајте ваљану ‘‘продавницу’’ за народну верзију ФИФА 16, РФ или ПАЛ, цео интернет претурих и не могу да нађем…

Just.Dance.2016.PAL.XBOX360-COMPLEX

WWE.2K16.XBOX360-COMPLEX

Na Rogero 4.55 je seckalo, nije moglo da se igra, posle prelaska na REBUG_4.70.1 igra radi odlično ali

Kad se pokrene igra, crn ekran, i tako večnost (neće ni sa dugme da se isključi), jedino da se vadi iz struje
Ima li neko ideju do čega može da bude?

Meni miriše da je aktuelan neki ofw novji od 4.70 rebuga, tako da moraš ili naći patchovane eboot.bin ili ih patchovati sa multimanom/irismanom za tvoju verziju cfwa