Igre, verzije, patch-evi, DLC-evi i slicno VOL.2

probao i isto kao i pre tj kako je ovaj lik objasnio u testiranju da se javlja seckanje na ATI karticama, jednostavno FPS nikad ne padne ispod 45, ide od 60 do 121 zavisi gde, redovno se vrti oko 60… i sad ides tako 60 fps-a imas a igra stuca li stuca…

eto je optimizacija, nije izrazeno kada se hoda normalno, ponekad kad se trci ali kad sednes da vozis nesto momentalno krece da ludi

a ovo je problem i do drivera i do resto zajbevancja od strane Ubi-a, definitivno usrase PC gaming nacisto

a ne ide mi u glavu kako radi tako lose na ATI karticama ako su sada one u konzolama, pa bemu mater lakse vam sada za celu optimizaciju, ali je ipak NV umesala prste…

Imam utisak da kada bih sada uzeo nvidiu da bi ovi presli na ati.

od prilike je tako heheh

ma jes sredice se to samo ne sad nego za par dana, ima sta da se igra za to vreme

Nonsense. I na konzolama moras da je skines, kupis disk, narezes na disk ( sto cak i ne mozes ako nemas PC, jelte ), odradis one verifikacije ili sta vec ( ne igram na konzoli pa ne znam sta tacno i kako ) , pa instaliras, pa tek onda igras. Ako se slucajno dogodi da nemas disk pri ruci, ili ti se PC pokvari ili nesto trece, nema igranja. Dakle svi su u istim govnima kad se o pirateriji radi.

FC4 na PC-u radi sasvim ok kad se kupi igra, piratske verzije su malo s****ne, ali sredili su i to.

Pa i ne!
Skineš - verifikuješ - narežeš - instaliraš - igraš, ili kupiš narezan disk (225din) - instaliraš - igraš.
Verifikacija, rezanje i instalacija ukupno traju 32min.

ne radi na ATI eto :stuck_out_tongue: tj ne radi kako treba jer ubisoft nije zeleo da optimizuje… javlja se “stuttering”

Igro sam igru sad jedno 2 sata na xbox 360 izgleda sasvim korektno bolje od Far Cry 3,dog god izlase ovakve igre za ovu generaciju konzola kupovati PS4 ili One + orginal igru je maltene besmisleno jedino što se dobija je malo lepša grafika ,na koju obraćaš pažnju prvih sat vremena a kasnije se fokusiraš na igru bar je kod mene takav slučaj.

Pa to sam i ja napisao! :smiley: Aj sad racunaj koliko ti treba da skines fix od 2mb i malo graficka podesavanja po zelji sredis. U najgorem ali najgorem slucaju pola sata, vecinu vremena ni toliko :smiley:

padawan spominje dolazak kuci i opustanje… pa svi je moramo za prvi put srediti, kad jednom napravis sve, kod svakoga je parola upali-igraj :smiley:

Koliko se ja secam ovo sam uradio, na obe konzole.

1. Logovao se na nalog,

2. (kupio)

3. Sacekao da se skine

4 igrao

5 opcionalno: Kupio gricke, sok, uvalio se u krevet i igrao sa ZERO problemima 6+ sati na 40" TVu sa odlicnim IQ-om

Ne znam o kakvom rezanju i verifikacijama pricas jer znam da je Padawan imao iste korake kao ja, tako da NONSENSE nije.

Isti feeling sam imao posle toliko igranja, a onda su dosli slonovi, leteca freza, malo vise zasao u Kyrat itd itd i odusevljenje all over again :slight_smile:

Sent from my iPhone using Tapatalk

sa odlicnim IQ-om

Say whaaat?!?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Image Quality

Za neupucene :stuck_out_tongue:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeah :slight_smile:

Uspeo sam da apdejtujem moj Skidrow release na SKIDROW 1.03 patch, zatim sam to krekovao sa RLD krekom i plus sam uspeo da izmuvam Save iz Skidrow verzije da radi :smiley:

A igra je sada bombona, da li je do RLD verzije ili je ovaj 1.03 patch ispravio neke gluposti, inace radi ekstra :slight_smile:

Vidi se da nisi ni procitao sta sam napisao. Sve ove probleme koje ljudi spominju u threadu su vezani za piratsku verziju igre. Retail verzija koju kupis radi savrseno. Dakle na PC-u :

1. Login
  2. Kupis ( za manje para )
  3. Skines
  4. Instaliras i igras
  5. Igras iz kreveta sa ZERO problemima, koliko god oces sati, na kakvom god TV-u ili monitoru oces, sa kontrolerom ili M+K, sa jos boljim “IQ” i vecim FPS-om.

Sasvim isti broj koraka, bez ikakve muke. Ko hoce da igra dzabe, vala nek se potrudi onda bar malo :smiley:

Ima li neko problema sa 360 verzijom igre? Complex verzija nece da radi na rghu, doduse nisam probao kao go varijantu, isti problem imam sa shadow of mordor. Cudno, odavno nisam nista igrao, pa ne znam u cemu je caka.
Sorry , sad vidim da vec postoji tema. Iz nekog razloga ne mogu da obrisem post

[SIZE=3]Escape Dead Island-FLT
[/SIZE]****[SIZE=3]Escape Dead Island XBOX360-COMPLEX[/SIZE]

Ma dzaba, moracu da instaliram nanovo Reloaded verziju. Sada kada sam Skidrow izdanje krekovao sa Reloaded patchom i namestio stari save da radi, sada mi ne racuna progress kompletno, otkljucao sam neke tornjeve, ono mi kaze da nisam…

Delimicno se slazem sa rantom ali uzmi uobzir da pravis komparaciju piraterije i originala. Kupi fc4 preko steama, kliknes download, skine igru i odmah sve patcheve i kliknes play. Jedino ti treba poznavanje hardverske limitacije tvog racunara. Patchevi su isto tako prisutni na konzolama kao i na pc-ju

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Ovo nije tema za takva pitanja sta vise imas temu za FARCRY 4 i resenje problema… Jos sto je naj zanimljivije imas resenje i na google vrlo lako i na prvu izbacuje resenje.

Ja sam probao FC4 na X360 koliko sam video radi ok, mada verovatno uzitak je mnogo bolji na XO nego na prethodniku.

Delicimicno se slazem sa odgovorom na rant, ali uzmi u obzir da cak i originali na pc-u umeju da prave glavobolje – evo na sopstvenom primeru poslednjih meseci: od nekoliko kupljenih igara, sto preko steama sto preko origina, barem dve su se jogunile, i morao sam da cackam po internetu kako da ih namolim da prorade. Sve vreme sam mislio, “evo zasto sam 2006. napustio pc igranje…”

Mada opet, nove konzole ih i po ovome sustizu.

Ovde je glavni problem u developerima i njihovom “busanju” u grudi, prave od svega jedan ogroman biznis i masinu koja pravi lovu, shvatite da je samo to poenta i nista vise apsolutno njih ne zanima dalje. Proizvodi su im svi do jednog “ofrlje” uradjeni, ulazu u marketing i sav hype se dize oko toga, na kraju svi plate lepo, oni trljaju ruke a mi dobijemo polu ili nedovrsen proizvod.

A sad ono sto je najgore, oni to urade opet sledece godine… i one tamo i one tamo i tako dalje