Rabbids.Invasion.XBOX360-COMPLEX
Ljudi ne možete da računate da je Far Cry 4 loše radio na PC. Igra je oficijelno izašla juče, dakle ko je juče otišao na torrent mogao je lepo da nađe RLD verziju, skine i uživa. E sad što to što je neko već tamo negde 15-16. hteo da igra, pa se mučio sa ALI213, 3DM, Skidrow i ostalim glupostima, to je druga stvar.
Meni igra sada radi odlično, jedino što ne valja jeste što FPS ide do 100, pa onda padne na 50 i to se primeti. Razmišljam se da igru ograničim na 60FPS, pa i ako padne na nekih 45-50 neće biti toliko primetno.
samo se ti tesi da ce da radi
nijedan fix trenutno ne pomaze za ATI kartice, zapravo zale se i na NV takodje, to sto imas je micro stuttering, nije to pad FPS-a tj jeste ali u realnosti ti ne treba da primetis pad dok ne padne ispod 30… ali ovde imas recimo lupam konstanntih 60 padne na 55 a ono igra zastuca zesce
problem je sto igra pati od toga, a patio je i FC3 kad je izasao, cekas lepo nove drivere i novi patch kao sto i ja cekam i tako dalje
i da znas da onaj disable mip i GPU Buffer bla bla ne otklanjaju problem
Sve ovo sam doziveo na ovom poslednjem Call of duty-u, dok nisam tebe poslusao s tim sto u FC4 to ne vazi
ma ljudi nikako da se trgnu da ispeglaju drivere, a moze… 50% je sama igra 50% je optimizacija drivera… mislim uvek sad
a pazi na Ubisoft forumu kao intenzivno rade sada sa AMD-om na optimizaciji i patchu, i vec se sprema Patch 2.0… nedovrsen proizvod, to je ono sto se igre stancuju na godinu dana umesto na 2 ili 3 pa kad izadje da se prica o njoj sve do izlaska sledece
nije ni nvidia sjajna secam se i da sam sa njome imao muka takodje.
Glavni problem sada ne samo kod PC-a vec i kod konzola su DAY ONE PATCHES, pa ovo pre jedno 6-7 godina nije ni postojalo i sve je radilo kako treba, sta sad evo igra, ali izvinite zasrali smo neke gluposti i sad moramo opet da ispravljamo greske hehehhe i to prvog dana, pa ovo postalo moda, igra bez day one patcha nije izgleda dobra igra
cist primer AC Unity
smucio mi se gaming u globalu trenutno, sutra palim PS3 ili 360 i da igram neke starije naslove koji znam da rade kao zmaj a povrh svega izgledaju isto kao na PC…
next gen is here blah blah… moj malo next, zaleteli se svi pre vremena, 10 godina bre trebalo je da traje vladavina 360 i PS3, 10 godina… dok se lepo ne izuce kako se radi optimizacija pa onda da prave novo sve…
sorry za rant, specijalno za @iKaran izvini druze ali tako je kako je zgranut samo kao igrac pa moram da se jadam negde
Evo jos o optimizaciji :swear:
Ono što svakako moramo istaći jeste da je igra prosto optimizovana za Nvidia grafičke kartice, i ne libi se da vam to stavi na jasno znanje. U opcijama ćete vrlo brzo pronaći neko podešavanje koje je bukvalno nazvano „Nvidia to i to“, a možete da pogledate i preporučene specifikacije. U njima se kaže da se preporučuju Nvidia GTX 680 ili AMD Radeon 290X, kartice potpuno različitih generacija i sirove snage, te je jasno da je igra optimizovana za Nvidia kartice.
Sa karticom iz potpisa, tj. GTX 670 modelom, u principu sve može da se igra bez problema skoro na samom maksimumu, pri čemu je potrebno možda jedan ili dva parametra smanjiti na „ispod Ultra“, jer na kompletno Ultra setovanjima frejm rejt nije dovoljno tečan. Takođe, prilikom vožnje je primetna određena doza tzv. „stutteringa“, za šta pretpostavljamo da je do količine okolnih stvari koje se učitavaju.
OBAVESTENJE:
Od sada sve za PC igre kacimo ovde
http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=12722
Zamolio bih vas da postujete ovo pravilo i izvinite na ovolikim slovima, morao sam da bi svi uocili
Jel zna neko gde ima da se skine full dlc za pes 2015 ?
studiovpc
posto nmg privatnu da ti posaljem, pa cu ovde za jedno inf. pitanje.
Jel buduce igre koje izlaze za PC ce se postovati u ovoj temi ili za pc dole ?
Odsada se piše sve vezano za PC igre u novoj temi. Link gore u Vladinom postu.
Trebaju svi fajlovi i folderi da se prebace u Instalation folder u root-u
Nakon toga radi kao po loju
Zavrsava se The Evil Within x360 …
Nije lose ima svojih blistavih trenutaka ,ali stekao sam dojam da se ponavlja dosta ideja iz Silent hill-a 2…
Ocekivah vise ali ok. Sto je tu je
Tesko da se mogu uporedjivati alien isolation i navedeni naslov ,ali moram primjetiti sto se zvucne strane tice da je Alein Iso.
zvucno i atmosfericno jednostavno trenutno nedodirljiv u toj sferi …
Poz
Ja bi pre rekao da mnogo vise lici na Resident Evil 4…
Dragon.Age.Inquisition.EUR.PS3-PoWeRUp
Zamolio bih nekoga da mi kaze oko Call of Duty Advanced Warfare, koji je install disk koji se koristi za igranje? Unapred hvala!
Prvi je install, drugi za igranje.
Skinuo sam Dublado verziju CoD Advanced Warfare i prvi dvd je verifikovan, a za drugi mi izlazi: there is no verified rip of xex?! Kako je to moguce, isti torent za oba diska, jedan pralazi verifikaciju drugi ne?
Pa koliko ja znam moguce je,svaki disk se verifikuje posebno. Mada uglavnom odma izbace odmah,u isto vreme.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
BioHazard HD Remaster PS3 Retail
ajde “trojkasi” javljajte kakav je remake
The Crew XBOX360-COMPLEX