RLD je jedan jedini. Ovi ostali ne mogu ni vodu da nose.
Sent from my G3
RLD je jedan jedini. Ovi ostali ne mogu ni vodu da nose.
Sent from my G3
Jbg dosli neki novi klinci. Ja mislim da sam skidao bas skoro… NBA i Unity? Ili to bese RLD
Generalno pirate su ubili steam, rasprodaje i oni ludi republikanci koji su probali da proguraju antipiratsku legislativu, bilo je gusto.
Mene nervira i moj Bitsoup private torrent tracker, svaki drugi dan moljakaju i prete kako ce propasti ako bas ja njihov verni clan ne uplatim 20$.
2014-11-18 19:07:40 - FarCry4
Frames: 78911 - Time: 875899ms - Avg: 90.091 - Min: 43 - Max: 495
Upravo sam ubacio Update v1.3 SKIDROW preko onog ALI213 kreka. Jer sam pročitao da na W7 64bita radi odlično, i zaista je tako. Pogledajte kakav sam fps dobio u 15 minuta, sve na ULTRA. Mislim da je ovo dobitna kombinacija, ili RLD. Mada mislim da nema razlike, možda čak i skinem i RLD verziju, nego ne znam da li će raditi save, a prešao sam nekih 2h i mrzi me da opet prelazim.
Razor ne postoji vec dugo godina , raspali su se
Far Cry 4 Proper Crack Only-RELOADED
radi i na skidrow verziji, samo prvo instaliraj igru pa skidrow patch 1.0.3 i onda stavi ovaj crack
_Release notes:
We decided to also release a Crack Only release so that those of you whom
have already downloaded the complete game can skip download the entire
package - and go straight to this crack only release instead
Requires the following releases installed:
Far.Cry.4-SKIDROW
Far.Cry.4.v1.03.Update-SKIDROW
Proper notes:
Far.Cry.4-SKIDROW contains the preloaded data (v1.2) from Uplay packed
together with bug filled binaries (v1.0) from an unknown source. This means
that the known bugs, listed in the game Support\Readme files as fixed, are
still present. Also when using the CrackFix
On top of that, using Far.Cry.4.v1.03.Update-SKIDROW doesn’t fix the release
either. Despite what the nfo claims, the crack is still bad and is causing
problems, e.g. game crashes and missing saves, especially in Windows 8.x
Notable example: the first door you open down the stairs at the beginning
We bring you the version released to retail on Steam today, fully updated
with the v1.3 release day patch (lol) and a working crack
_
Hoce li neko metro 2033 imam jos jedan key sa HB-a Nek se javi na pp ako nekom treba
EDIT otislo …
Samo da javim nesto
stavio sam RELOADED crack na onu budjavu prvu verziju, nije ni skidrow znaci… cisto ajde da se zezam da vidim jel ce da radi
kad ono igra mi leti jednostvno receno, lowest fps koij sam video je sada 49. redosvno radi na 70+ ide i do 91
haaa optimizacija majka uspeha kazem ja, cekma da se lepo skine do kraja RLD izdanje pa lepo da krenem iz pocetka kako dolikuje jer nisam ni odmakao bas zbog ovog problema
Dang!
save problem sam sredio i crnu mapu …samo oni efekti sto mora da se smanje zbok senki i osvetljenja to nije i dalje dobro…kada sam u senci drveca ili nekoga objekta u igri dubina crne boje je ok…cim izadjem na osvetljeni deo staze odma mi nekako pobledi vratim se pod senku super je…dok ne izadje neki oficijalni patch nema nista bolje mislim
skini RELOADED verziju izasla pre koji sat, ona radi provereno sve super
:ruk:
Boom! Headshot za achievement
jesi probao da pokrenes igru kao administrator ?
uvek kao admin ali to nije resenje…sve je do crack verzije…sada skidam RELOADED verziju a da vidimo …
toliko o AMD karticama tacno je ono sto sam rekao da je NV potplatila maltene Ubi da optimizuje iskljucivo za njih…
elem ima i novih 14.11.2 Beta drivera za AMD
**Highlights of AMD Catalyst™ 14.11.2 Windows® Beta Driver ** Performance Improvements
Ma, PC gaming is broken.
Sve se svodi na benchmarke, optimizacije, milion crackova, crackfixeva, patcheva, novih drajvera, da bi lepo radilo, i gde je tu onda uzivanje u samoj igri?
Jbg PS4 verzija ima 30fps cap ali bar ne razmisljas, dodjes kuci s posla umoran i mozes malo da se opustis. A prosto bole oci kako lepo izgleda.
Mislim da mi je ovo prvi put da vidim uzivo ‘fur’ u igri. Ne racunajuci Larinu kosu.
Inace posle sat igranja pomesani utisci – mnogo lepo izgleda, narocito ceo pocetni odeljak, ali evo vec kad sam otisao da oslobodim prvi toranj nije vise toliko wow, ne znam jesam se vec navikao, sta li. A gameplay je bas, ali BAS, isti kao FC3, sto je i dobro i lose. Ocu opet morati da lovim pume za novi kais?
Malo me brine koliko je sve vertikalno - dramaticno izgleda, ali plasim se da ce biti smor za tumaranje. Vidim dali su mi kuku s uzetom kao resenje, aj videcemo i za to. On the plus side, igra se ubi od truda da ti pruzi fleksibilnost u pristupu.
Naravo. Dodaj tome slonove medvede i nosoroge i zabava/smor zagarantovani
Setite se, niko vas ne tera da je igrate ako vam je sve već viđeno i smor Ja nisam ništa više očekivao od FC3 (sem pojedinih grafičkih poboljšanja ) i to sam i dobio, a za ovaj jesenji period + kako radi spram AC Unity, meni i previše
Sent from my D6603 using Tapatalk
Kad probas drivere javi