Ma kakva grafika… Ipak je to “Splinter Cell”… Dan-danas upalim starije dijelove i igram… Ne mogu dočekati pa da probam ovaj nastavak
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Ma kakva grafika… Ipak je to “Splinter Cell”… Dan-danas upalim starije dijelove i igram… Ne mogu dočekati pa da probam ovaj nastavak
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
posto si igrao Last Of Us, videces. Jos pocetak gde Sam malo sepa pa ide sporo kao Joel, tek onda ces videti koliko je u stvari Last Of Us jak graficki. Tako i treba ovo uzeti. Nije grafika u SC slaba, nego je u Last Of Us vanserijska (za sada)
grafika ingmae u TLOU nije nista posebno,dok su cutscenes druga prica,to ne pricam na osnovu predjene kapamnje i 10h u igri vec ~100h tako da da je bajna nije uopste ali nije ni losa,bolja sto se mene tice ne treba…
ako je tebi grafika u Last Of Us prosecna, onda se pripremi za SC
hah nisam to rekao,vise je od proseka,ali iskreno ako pricamo ne odskace mnogo od danasnjih igara,a to sto vecina tih danasnjih igara izgledaju kako su trebale pre godinu-dve to je vec drugo…
Grafuka nije losa u SC.Nemojte zaboravit installirati HD PACK
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Splinter.Cell.Blacklist.XBOX360.RF-GPX
koja je ovo verzija?
Nju imam skinutu pošto je iMARS imao očajan dl speed. XBC nije hteo da otpakuje ali iso2god i xbox image browser su završili posao. 13,7GB je otpakovana. Javljam da li je ok verzija.
Ljudi ako nekome nije tesko da mi odgovori kakav je postpuak trenutno nakon skidanja SCa? Nisam odavno bio na forumu i i mam lt 3.0… Samo mi recite jel treba nesto posebno da radim ili samo da rezem sa img burnom? Hvala unapred
Ovako nareži: http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-24-03-2013-a.html
P.S. Koga interesuje, Splinter.Cell.Blacklist.XBOX360.RF-GPX je ok verzija, sve radi, skidajte nju ako iMARS ima previše leechera.
Ja skidam neku GOD varijantu 13.7GB.
da otpakovana i sredjena za RGH, oni pricaju o LT varijanti.
Pojavio se i The Bureau XCOM Declassified XBOX360-SPARE (RF)
Inace savet, uvek je bolje da skidas ISO file pa da ti manuelno odradis extractovanje igre nego da skidas gotov rip, jer u vise slucajeva taj rip za rgh nije dobar… A imas i ono da na nekim konzolama zeza GOD rip dok XBC rip radi ili obrnuto… zato je ISO file zakon za sve
Samo sam se hvalio, nisam se nadovezivao ni na koga.
Pa mozda te poslusam jer posle celog dana tek sad provalim da mi je pauziran torrent, nije ni poceo da skida. Pa cu da skinem neku drugu verziju. Nego sam stavio GOD jer je 15GB i mrzi me da otpakujem toliko.
**[FONT=comic sans ms]The_Bureau_XCOM_Declassified_XBOX360-SPARE
[/FONT]**Ko ce da poskida sve ovo xD
Splinter 2 diska 13 GB ovo 1 disk 8 GB plus treba i BF3 da skinem za PC nabavih original.
Pa no da treba odrzat ratio na bcg i bitsoup jbt,a ima jos da dodje i SR IV
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
ufff the bureau,vanzemaljci u doba l.a noire igre,jedva cekam da je krenem :)))
Baci neke utiske obavezno, tek ce mi se sutra zavrsiti download.
Xbox
Our next #GamesWithGold freebie is a two-fer!
Get Dead Rising 2 and Dead Rising 2: Case Zero FREE with #XboxLive Gold. Happy zombie hunting.
Games with Gold - two free games a month with Xbox Live Gold - Xbox.com
ESRB Rating: MATURE (Blood and Gore, Intense Violence, Language, Sexual Themes, Use of Alcohol)