Horizon Forbidden West - Story Trailer | PS5, PS4

Jailbreak :grin:
Ima i full otkljucana verzija, ali je nisam uspeo pronaći :grin:

Eh, te piraterije me ne zanimaju.

Za single player savršene :grin:
Za ostalo gamepass :grin:

1 Like

Malo upozorenje za Elden ring, izbacili su i kompletan scenario na internet, isto kao što su debili uradili sa Last of Us2 …

Opušteno, dan danas da me pitaš za priču u dark souls-u pojma nemam da objasnim niti sam išta skontao. :joy: Samo idem od boss-a do boss-a dok me strpljenje služi :joy:

4 Likes

Realno, cuj, scenario za Elden Ring :smiley:

2 Likes

Ne pojma, samo sam prekinuo čitati kada je stiglo do dela kad je Godwyn ustvari živ i da ce on biti neki glavni blacksmith :rofl:
Iako nem pojma sta to tačno znači prestao sam čitati, to je neki izgleda veliki plot twist :rofl:

Malo vesti za sve nas koji cekamo…

1 Like

Joj ne mogu da docekam :grin: samo jos da vidim da li cd ili digital. Ali svakako brojimo sitno.

Kad vidim koliko dobro igra izgleda na konzoli matoroj blizu deceniju, ne mogu a da se ne zapitam kako bi izgledala da je radjena samo next-gen verzija.

Original i dan-danas izgleda odlicno, blizu pet godina kasnije (!)

Mislim, DF ce sigurno u sitna crevca da analizira razlike, bice dugackih ucitavanja i krzavijih senki na old-gen verziji, al igra izgleda neverovatno kako god okrenes.

Ako im je verovati sta pricaju i gledajuci ova traversal/combat poboljsanja, slutim da ce Forbidden West biti veliki skok u odnosu na prvi deo, koji je vec bio fantastican.

5 Likes

posalji pare, saljem ti ja :rofl:

Mislim da ću da zabodem ovu igru na disku. Nekako mi dođe jeftinije, a i možda je prodam posle :blush: Za sada sve ps5 igre koje imam su na diskovima osim Demon’s Souls.

1 Like

A Demons Souls tek se tesko nalazi van diskova, bukvalno su prepuni oglasi pa ne znam na koju foru si to uspeo da preskocis.

Ja se prijavio kod Taska na temi, i za jos gomilu drugih februarskih igara, nemam pojma kada ce se popuniti grupe jer nema PS4 nosilaca, sto je lepa zamisao al propust u dizajnu sharing koncepta jer zvrje prazni slotovi u svim grupama, pojma nemam kada i kako se to na kraju popuni - nikoga izgleda vise ne zanima PS4.

Da, ali ih nema, PS5 se i dalje tesko nabavlja - gde su onih 70 miliona preostalih PS4? Svi presli na pirateriju?

Ne znam, cudna je situacija, ili da batale PS4 u share modelu jer nema smisla ovako.

1 Like

Obe Tri igre sto imaju :stuck_out_tongue_winking_eye:

Realno sve i da nemam PS4, ne bih igru igrao na PS4 vec bih cekao da nabavim PS5. Obicno ne volim da ponavljam igre a ako sam vec u tom fazonu, bolje cu sacekati PS5 :smiley:

1 Like

Novinari krenuli danas da igraju. Embargo se izgleda podiže 14 februara.

4 Likes

Kasno se prijaviš, Tasko je otvorio temu za te februarske igre pa čak i martovske(GT7), još pre mesec dana.
Moje grupe su se popunile, ali da, možda bi trebalo nuditi te PS4 nosioce posebno u temi za njih.

Ma da, trebalo je jos u oktobru da se prijavim. Ja to nonsalantno ostavim 2 dana pred izlazak, a mozda i sacekam da neko predje pa da otkupim njegov guest. Ali iskustvo sa Galaxy-jem naucilo me je da se bas slabo pojavljuju na razmeni neki aktuelni naslovi, i Zoki nije mogao da dodje do Returnala, pa reko daj da se prijavim. Sad cu igrati na kukovo leto, ili da lepo napravim svoj share.