Jailbreak 
Ima i full otkljucana verzija, ali je nisam uspeo pronaći 
Eh, te piraterije me ne zanimaju.
Za single player savršene 
Za ostalo gamepass 
Malo upozorenje za Elden ring, izbacili su i kompletan scenario na internet, isto kao što su debili uradili sa Last of Us2 …
Opušteno, dan danas da me pitaš za priču u dark souls-u pojma nemam da objasnim niti sam išta skontao.
Samo idem od boss-a do boss-a dok me strpljenje služi 
Ne pojma, samo sam prekinuo čitati kada je stiglo do dela kad je Godwyn ustvari živ i da ce on biti neki glavni blacksmith
Iako nem pojma sta to tačno znači prestao sam čitati, to je neki izgleda veliki plot twist 
Malo vesti za sve nas koji cekamo…
Joj ne mogu da docekam
samo jos da vidim da li cd ili digital. Ali svakako brojimo sitno.
Kad vidim koliko dobro igra izgleda na konzoli matoroj blizu deceniju, ne mogu a da se ne zapitam kako bi izgledala da je radjena samo next-gen verzija.
Original i dan-danas izgleda odlicno, blizu pet godina kasnije (!)
Mislim, DF ce sigurno u sitna crevca da analizira razlike, bice dugackih ucitavanja i krzavijih senki na old-gen verziji, al igra izgleda neverovatno kako god okrenes.
Ako im je verovati sta pricaju i gledajuci ova traversal/combat poboljsanja, slutim da ce Forbidden West biti veliki skok u odnosu na prvi deo, koji je vec bio fantastican.
posalji pare, saljem ti ja 
Mislim da ću da zabodem ovu igru na disku. Nekako mi dođe jeftinije, a i možda je prodam posle
Za sada sve ps5 igre koje imam su na diskovima osim Demon’s Souls.
A Demons Souls tek se tesko nalazi van diskova, bukvalno su prepuni oglasi pa ne znam na koju foru si to uspeo da preskocis.
Ja se prijavio kod Taska na temi, i za jos gomilu drugih februarskih igara, nemam pojma kada ce se popuniti grupe jer nema PS4 nosilaca, sto je lepa zamisao al propust u dizajnu sharing koncepta jer zvrje prazni slotovi u svim grupama, pojma nemam kada i kako se to na kraju popuni - nikoga izgleda vise ne zanima PS4.
Da, ali ih nema, PS5 se i dalje tesko nabavlja - gde su onih 70 miliona preostalih PS4? Svi presli na pirateriju?
Ne znam, cudna je situacija, ili da batale PS4 u share modelu jer nema smisla ovako.
Obe Tri igre sto imaju ![]()
Realno sve i da nemam PS4, ne bih igru igrao na PS4 vec bih cekao da nabavim PS5. Obicno ne volim da ponavljam igre a ako sam vec u tom fazonu, bolje cu sacekati PS5 
Novinari krenuli danas da igraju. Embargo se izgleda podiže 14 februara.
Kasno se prijaviš, Tasko je otvorio temu za te februarske igre pa čak i martovske(GT7), još pre mesec dana.
Moje grupe su se popunile, ali da, možda bi trebalo nuditi te PS4 nosioce posebno u temi za njih.
Ma da, trebalo je jos u oktobru da se prijavim. Ja to nonsalantno ostavim 2 dana pred izlazak, a mozda i sacekam da neko predje pa da otkupim njegov guest. Ali iskustvo sa Galaxy-jem naucilo me je da se bas slabo pojavljuju na razmeni neki aktuelni naslovi, i Zoki nije mogao da dodje do Returnala, pa reko daj da se prijavim. Sad cu igrati na kukovo leto, ili da lepo napravim svoj share.