Iskreno, ovo ti je najbolja opcija. Pogotov sto stavis cenu koliko da zaista pokrijes troskove samo i to je to. Bez ikakve zarade kao sto radi Tasko. Pa ljudi te tamo pitaju da smanjis cenu za 200 din kad prodajes nesto tako da, oglasi share sa boljom cenom od Taska i verovatno ces brzo naci ljude.
Doduse, Collector i ja smo recimo pravili naloge bez da pravimo share pa onda samo prodavali slotove. I to je radilo pricu.
Ne moze nikako jeftinije jer on prodaje PS4 slot, ne postoji magija kojom ces da postignes tu cenu za guesta i nosioca jer su kodovi danas bas preskupi. On samo preko toga pravi zaradu inace bi sutra malo PS5 guest i nosilac bili tako âpovoljniâ⊠neke igre su 70$âŠ
@lesa kontam da je malo, ali zasto se onda odmah popune grupe za ps5, u koju su se rupu zavukli ostali? jedino to ako cekaju ps5, ili sto kaze @jahalang0112 te konzole came i niko ih ne koristi.
Zasto? Ako je 70$ = 7500 dinara, a Tasko prodaje PS4 nosilac 3000 a gosta 2500, zasto ti ne bi stavio PS4 2500, gost 2000? Tebe izadje PS5 nosilac 3000. Neka moja racunica.
Slabo ulazim u podforum za ps4 share pa nisam ispratio jel se tamo uopĆĄte kaÄe ovi crossgen share-ovi? MoĆŸda ljudi sa ps4 ni ne prate ps5 podforum. InaÄe i ja sam isti, sve tik pred izlazak se setim da bi trebao da pogledam razmenu jbg
Ne volim jednostavno da vidim na konzoli ikonu od igre sa katancem kad se uradi preload i to ti je
Verovatno sve utiÄe, ne znam ni ja. Zato se prijaviĆĄ meÄu prvima kod Taska ili sam praviĆĄ share kao ĆĄto kaĆŸe Mladen, ali isto ranije a ne 10 dana pred izlazak igre kada su veÄ svi popunili svoje grupeâŠ
I onda meni pricate âpa sto ne ides na razmenu, pa tako je bolje, pa to je dzabe, ti si blesavâ
Jbt umorio sam se dok sam procitao samo ovo sto ste napisali. Pa jebes mi sve ako bih samo ovako mogao da igram ne bih ni igrao
Ili kupis lepo polovan disk kada neko predje ili kupi ti nov pa prodaj posle. Izgubis 2000din i cao.
Imao si dobru zabavu za 2000din. Da odes u kafanu spalio bi 2000din za 1h
Ovo ces igrati danima!
Razmena je i dalje odliÄna stvar samo je sada ova tranzicija i nedostatak PS5ica malo âoteĆŸalaâ situaciju, ali i dalje funkcioniĆĄeâŠ
Ja sam joĆĄ pre nedelju dana dobio podatke za Dying Light 2 i Äekam da krene preload za igru.
Demons souls sam uzeo na popustu za 30 dolara pre nekih 5 meseci otprilike, a ostalo sve na disku jer vidim da osim Spiderman-a i GoT retko ĆĄta je na popustu od ekskluziva za ps5.
Da se ne lazemo, u poslednje vreme nema par igara na razmeni za ps5. Da ne menja par nas naloge, mimo razmene, ne bi imali sta da igramo ako bi cekali razmenu A i izgubilo je sve smisao jer vecina prodaje umesto da menja.
A dobro je koliko vidim ipak nece biti neke osetne razlike izmedju PS4 i PS5 verzije, prakticno jedina razlika je u broju fpsa, sto znaci da je igra ipak primarno radjena za PS4.
Verovatno tek Horizon 3 ce biti ono bas pravi next-gen i verovatno ce trebati da prodju jos jedno godinu ili dve dok next gen odnosno current gen ne postane standard i dok ljudi vec prakticno ne zaborave na PS4 (a tako bi verovatno bilo sve i da nije bilo ove krize sa cipovima i manjkom hardvera na trzistu).
Verovatno tek tamo kad izadju Spider-Man 2, Wolverine, Uncharted 5, GoW 3 (ili kako li se vec zvati) , GTA VI , itd videcemo sta je pravi next-gen i sta PS5 moze.
Nego zanima me jedna stvar vezana za prvi deo serijala , moze li se nekako ona Frozen Wild ekspanzija igrati bez da se predje glavna igra ?
Ja sam nabavio i odigrao standardnu verziju igre i odigrao je jos pre nekoliko godina a u medjuvremenu sad skinuo onu complete edition verziju sa sve ekspanzijom (onda kada je bila free za download mislim negde prosle godine) i sad bi hteo da probam i da odigram tu ekspanziju ali mi se bas i ne da da opet celu igru prelazim ponovo kako bi mogao da odigram i tu ekspanziju.
Ć ta se bunite kad ste sve pokupovali i odigrali, naravno da nema niĆĄta
Evo ja Äekam day one da krenem sa Dying Light i Horizon FW, malo li je
Na razmeni je uvek bila primarna kupovina i prodaja naloga, kao i pravljenje ĆĄera za nove igre pa tek onda razmena igaraâŠ
Ja 8 godina tu funkcioniĆĄem i meni je top priÄa, ali jeste od pojave PS5 malo opao âkvalitetâ.
Sad sam video i mislim da treba da predjem jedno 6,7 glavnih misija od pocetka igre kako bi mi se otkljucala ekspanzija i kako bi mogao da je igram , stone zvuci strasno, prvih 6,7 misija kontam da bi mogao za par sati da zavrsim. ; )
Ne mogu da se setim da li se otkljuca posle 6-7 misija.J sam imao taj problem isto i na kraju sam bukvalno protrcao kroz main story bez jurenja bilo cega osim Main misije i mislim da mi je trebalo oko dan za to i tek onda sam presao na Frozen Wilds.
@padawan i svi ostali koji cekaju zadnji momenat da se prijave na RI, promenite to oravilo. Ako znaĆĄ da ti se neĆĄto svidja, prijavi se ranije. MoĆŸeĆĄ uvek da se predomisliĆĄ par nedelja pre izlaska igre. Nije da je sveto slovo, ako si se prijavio, da nije moguÄe odustati. Drugo je ako odustanes na dan izlaska, onda si ⊠(sami upiĆĄite)
@Fabrizio_Tagliano ja sam bio u sliÄnoj situaciji sa Horizon Zero Dawn, odigrao, platinirao i nikako nisam mogao da nadjem nalog na kom bi mi produĆŸio igru sa DLC-om. Kada su dali complete eddtion preko PS+, onako iz oÄaja instalirao i sve radi iz prve, odueĆĄevio se ko malo dete. Obrnuo sam DLC i topla preporuka. Prvo joĆĄ malo dodatnog sadrĆŸaja, nove ĆŸivuljke, a drugo odliÄan kraj koji puno toga objaĆĄnjava i popunjava rupu u znanju posle zavrĆĄene osnovne priÄe. Kada odigrate DLC skapirate ĆĄta se desilo, zaĆĄto, odakle mehaniÄke ĆŸivotinje, a kao bonus i ĆĄta se moĆŸe dalje deĆĄavati.