Kolektor je u stvari Ištvan, provalio sam 
Hahahah, nije
on(a) je njegova zena 
Ma znam. Dobra je Ildiko. Nekad je 3x pitam nesto ili zamolim da ponovi
generalno okej ljudi, ali sam preso na viber only
lakse i meni i njima 
Sve hit poteze su poubacivali, od grappling hook do pentranja u stilu assassin’s creed 
Sad vidim i ovo letenje, nisam igrao Zeldu, ali kontam da je to maznuo od nje 
Vrh !
Ma vazi…
Ej meni se to sve svidja, sad jos vise čekam da odigram 
Ovo svi jedva cekamo. Odvalice sa prodajom.
Neka me neko ispravi ali ovo je prva ekskluziva za PS5? Ili bese Spajderen prva.
Misliš samo za PS5 ne PS4 ?
Msm samo za PS5 je Returnal
A imao si prošle godine Ratchet and Clank i Spiderman MM. Ali oni su izašli i za PS4 .
Sta je bilo prosle god?? Sigurno ispod mog radara.
@stiveq tako je, te tri.
Oronule babe na botoksu se ne racunaju 
Samo piletina. Samo prave nove igre.
Od toga sto je izaslo novo najinteresantnija mi je ova. Returnal mi je teska…
Ostale me ne zanimaju.
Meni Spiderman 1 bio savršen, 100% sam ga očistio sa uživanjem, dok Miles Morales, 2 puta ga krenuo i nikako me nije zakačio da ga nastavim igrati…
Nem pojma zašto.
Ista situacija i sa Ratchet and Clank…
Misliš na Rift Apart, odličan je.
I MM mi je bio dobar, to sam prvo prešao na PS5.
Ratchet and Clank : Rift Apart nije izala za PS4.
Nisam ni gledao iskreno, znači od letos zadnje sto sam bio krenuo spiderman MM i onda mi nenadano uletela ponuda za XSX, i od tada eno još mi stoji MM, a i sad skoro insalirao da probam Elden ring demo ni to nisam
već dao konzolu bratovom malom da igra dok ne izadje Forbidden west, i Kena mi se isto igra i svašta nešto 
Ali znaš ono kad imaš next gen konzolu pored nikako da se nakanem igrati 
Nadam se će uskoro izbaciti makar onaj spartacus što najavljuju ili makar jailbreak za PS5 da ga konačno kupim, jer ne mogu si naterati da dam za jednu igru novaca koliko me izadje 12 meseci gamepass-a, a koju ću jednom odigrati i ostaviti da skuplja prašinu …
U najgorem slučaju igramo je na PS4 
Pa dobro profo to je već problem geografske prirode 
Skoro instalirao demo? Ja koliko znam nemas klasican demo na raspolaganju vec je bio closed network test u novembru koji je trajao 3 dana i nije vise dostupan.
mozda se sporazumemo