Pogledao upravo na TV-u, predobro izgleda.
Odlicno izgleda.
Još manje od mesec dana
Pih moraću da igram na PS4
A kontam da će i tu da izgleda ok, msm nadam se
Oce, u 720p na low settings kupi PS5, ne stiskaj se
Aha vazi, nema šanse
Ne dam alavom Soniju ništa !
Pogledaj MS, koliko 60 milijardi, ma daj evo bakšiša za šminku i dodajte te igre tamo ljudima na gamepass da se igraju deca malo
A zamisli da je Sony kupio Activision…
E da, uzeo bi sve IP za svoje ekskluzive i svaki bi naplatio 100 dolara !
E zato će od mene da dobiju Forbidden west na jailbreakovanoj PS4
Iz principa !
Ja ću im dati 20$ pošto će toliko biti dok nabavim ps5
Izgleda fantasticno i na ps4
Po meni i suvise slicno ps5.
Ajd ne zezaj, gledaj malo klip
Jesam. Naravno da je bolje na PS5 inace bih se tacno roknuo
Ali ozbiljno dobro izgleda i na ps4 sto je moja pohvala za optimizaciju.
I jos ako je pustiš na starom 1080p plazma tv-u, ih ima da izgleda kao lutka
Iznenađujuće da osim rezolucije i malo bolje saturacije boja na ps5 (i 60 fps-a) nema neke preterane vizuelne razlike. Tačno se i dalje ne bih prebacio na ps5 da i dalje imam ps4 pro. A isti slučaj će biti i sa God of War.
Ako tako gledaš, onda nema potrebe prebacivati se na next gen uopšte, pošto je isti slučaj sa svakom cross gen igrom, a one čine 95% svih trenutnih naslova.
Aj ne lupajte, pogledajte u4k na velikom TVu, nebo i zemlja.
Momci možemo mi da se zamlaćujemo oko tih detalja koliko hoćemo, realno sve je to kesa na svim konzolama, dok je @Djordje1990 ne kresne na PC-u u 8k hdr, dobly vision mambodžambo 360hz ray tracing ti ispadne levo oko kad vidiš uživo
Meni je dovoljno i kako izgleda na PS5, ako je vama mala razlika između [email protected] i [email protected] samo napred, uživajte.
Ja ovo ne bih igrao na četvorci taman čekao i godinu dok ne nabavim PS5.
Tako ću ja, čekam ps5 a do tada će izaći i ono što nije ni najavljeno
Ja cu sačekati da vidim recenzije i utiske, jer prvi deo me oduševio pričom, ali ne toliko dizajnom sveta, nekako mi sve bilo meh, previše šarenila za moj ukus, ali borba i priča top …
Ako su ovog puta odradili sve kako treba, kažem vredi sačekati, a i možda do tada sony napravi servis i ubaci je, ali ako bude kao prvi deo, igram za dž. na ps4