Kod mene je igra na 80%, valjda će do večeras.
EDIT: I skinulo se sve, ne znam koja je magija u pitanju ali ne bunim se.
Bile su odlicne partije, ali je meni pola zabave sto slusam Lamparda kako moli da ga zaobidjemo i ne ubijemo, to jos nisam doziveo.
To bih stvarno voleo da mogu da snimim taj voice chat. “a nemoj me moooolim te, aj nemoj, pusti me da prodjem” - Lampard 2014
Hahaha…
Kad popizdim bice: e kevo aj izvadi mario kart i ubaci mi zeldu u konzolu… - lampard 2015 
Ocrniste me pomislice ljudi da ne znam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedno noob pitanje, jel moze u halo 2 mp-u da se menja loadout? Udjem u jednu partiju kad ono igram sa bezveznim smg-jem.
Ne mozes, nalazis ih na mapi, imas team slayer to si ti igrao i team slayer br(battle rifle) obicno se taj igra, i onda po mapi imas magnum, plasma pustol, snajper, rocket launcher ili sword zavisi od mape.
Uhvatis još jedan u drugu ruku pa raspalis. 
Jel vama posle odigranih meča izlazi iz grupe i mora da se traži nova? Pa zar to nije ispravljeno patchom…
Da tako i meni
Skroz bezveze
Odes i nadjes neku UK adresu i broj.
Ok, uspio sam! Hvala.
Igra li ovo neko?
Sutra ću napisati huge rant o matchmakingu.
Igram ja ali mi je ranking totalno nejasan. Udjem kad nemam sta da radim da odigram par partija i smorim se, nije to to kad nemas sve modove da biras koje ces da igras kao u posebnoj igri. Ovde na H4 samo Haven, Haven, Haven Team slayer ili Team Slayer BR…
Ja pocinjem za nekoliko dana cim mi stigne XO sa MCC
Evo konacno sam I ja poceo
Doci ce dan kada cu i ja to napisati :P, jer sam isto uzeo MCC Bundle…
Btw. Uzivaj, izigraj se ![]()
Jel postoji Xbox Republika klan za Halo TMCC?
Ne postoji nikakav klan. 
Postojimo samo mi koji ga redovno igramo, i ne znamo da ga igramo(osim 4ke), i oni koji redovno igraju i znaju da ga igraju odavde 
Dodaj nas na live pa cemo igrati
Jel igra idalje neko ovo?Mene malo smorilo pa rekoh ponovo da pocnem.
Pa pazi, postoji grupa ljudi koja igra Halo, ja, Lampard, Wahadinjo, Stefi. To je ono sa foruma, postoji i druga grupa ExYu, mada sa njima smo u pocetku igrali samo destiny, pa sada samo BF4, ali vecina njih ima i Halo MCC. U ostalom, svi mi koji igramo BF4 ozbiljnije smo u ExYu klanu… Mislim da ce na forumu tek biti ljudi za Halo 5 ili se ja bar nadam.