Halo: The Master Chief Collection

No no, receno je da Spartan Ops nece biti na releaseu odmah na revealu :slight_smile: ali niko nije ocekivao da ce ubaciti pre nove

I igra sasvim ok radi vec par nedelja, ljudi ti to mogu potvrditi. A to sto ti nisi bio obavesten, tvoj problem :stuck_out_tongue:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nisam siguran u to, Lampard je kol’ko prekjuce nesto kukao i kacio neki klip. Ovo uopste vise nema veze sa konzolom, izdavacem, vec samo sa modernim trendovima u gejmingu, koji mi se gade.

Ja kukam jer ne znam da igram :smiley: sad kako se popravljam tako mi i igra “bolje radi”

Lynx brate, jesi li ti uopste gledao kako neko igra, citao forume, probao sam igru? :smiley:

Jesam. Gledao i citao. Nisam imao prilike sam da odigram. I ne kapiram sto si se nasao uvredjenim, samo sam prodiskutovao moderne trendove u gejmngu kroz prizmu Spartan Opsa. Uzivaj u igri, zelim ti puno sati zabave od srca, najozbiljnije.

Ja odavno uzivam u igri, nisam se nasao prozvanim nego lupas a nisi ni probao igru da se uveris da li je tacno :). Vec nedeljama sve radi kako treba, meceve nalazi za 30tak sec bukvalno. Svi achievs i ostalo su popravljeni itd itd…

Nisam baš pratio uopće je li bilo ili nije problema sa igrom. Znam samo da prema viđenom, ako igru kupim sad problema biti neće… Kako god, meni je svejedno, Halo nisam nikad igrao pa ćemo kako god bit odlično iskustvo.

Kako :O?

Promeniš regiju konzole na United Kingdom, kad završiš kupovinu samo vratiš na United States i to je to. Ne može da se kombinuje sa US kreditom, ali bar može da se iskoristi.

Ok to znam, samo je ponovo skuplje za neke igre 45 funti od 60usd… Hoćeš li deliti sa Milanom?

Imaš sad neke igre na akciji ako hoćeš da iskoristiš te pare, tomb raider je 16 funti, dragon age je na akciji, CoD AW i sve telltale igre.

Sve to imam :slight_smile:

Vidiš, ja sam u startu bio na UK. S tim da sam morao acc nakon par dana od kupovine Xboxa ponovno napraviti. Naime, prvi puta sam uz billing podatke unio i adresu, svoju adresu u Hrv, bez obzira što je pisala regija UK, i na neku foru me Xbox “skužio” i počeo javljat neke problrojeme sa live-om jer kao nisam na dobroj adresi… Pokušavao sam promjeniti u neku random adresu u UK ali više nije dozvolio niti mogao prepoznati kod za live pretplatu. Onda sam napravio novi acc, isto UK, ovog puta nisam upisao nigdje svoju adresu, samo pustio region UK i sve ostalo prazno, unio isti taj kod za live i sve prošlo normalno… sad me strah išta kupovat preko njihovog storea da mi nešto ne s****. Iako ako idem preko paypala nebi smjelo bit problema?

Nisam koristio paypal na xboxu, ali kartica mi normalno radi, kupio sam titanfall i evo juče Halo sasvim normalno.

Jako lepe partije u Halo-u su bile večeras :slight_smile: lampard, lark, aterzin, koza nostra i ja :). Koza Nostra vodi u pobedama! Za sada :D! Pretimo mu svi mi sem Lamparda xD

Hvala hvala! :slight_smile: okacicu klip kasnije, da se vidi kako taksista sa planete zanzibar barata snajperom :smiley:

Edit: Videcemo mi kad se ja uigram pa kad krenem da terorisem :D, fazon je sto uvek sve vas do kraja unisistim i uvek jedan jedini udarac mi zafali da vas ubijem, plus ne mogu doci do snajpera i maca od vas :slight_smile:

Znas kako narod kaze, to sto tebi malo fali, devojci srecu kvari. :smiley:

“Taksista sa planete Zanzibar” ROFL

Steta sto nema neki easy nacin za snimanje voice chat-a.

Pa kazem ja njima, daj da zovem ertana on je gori od mene mozda, on ne igra mp nikad :smiley:

Hehe, znam ja za jadac :smiley:

Ne brini Nikola, sledecom prilikom sam tu :slight_smile:

To kad ja ****am 200 na sat! :smiley:

Morate malo da raapletete jezik :stuck_out_tongue:

EDIT: da jos milan uzme halo i dimon xbone pa cete moci jednom psovkom cetvoricu psovati :smiley: