Halo: The Master Chief Collection

Matchmaking je najveća mana ove kolekcije, odnosno igre. Čekam danima u lobbyu da odigram jednu partiju.

To je od pocetka bio problem. Cak su sa tehnicke strane to i dosta ispeglali. Nazalost veci je problem mislim broj ljudi koji to igra trenutno. Pogotovo ako jos dodas da je novembar, odnosno da je izasla gomila novih igara, problem postaje jos veci.

Sve je to meni jasno, ali ispade da jedini ja ovo igram s obzirom koliko vremena provedem čekajući. Jutros sam čekao 40tak minuta i odustao.

Oce to tako ujutru. Probaj sad i bice bolje.

Da, navečer je kud i kamo bolje.

Pa da, mrtva igra, jutro, evropa i xbox… Ne ide

x.x

1 Like

Da dignem malo ovu temu iz pepela. Juče @xX8Lampard8Xx i ja krenuli da igramo kampanju pošto su serveri u Battlefield 1ci bili nedostupni. Prvo smo probali, samo da bi videli, lasso run. Znači, najveća težina + sve lobanje aktivirane. Dovoljno je reći da nismo prošli dalje od prvog lobija prve misije i nismo uspeli da pređemo prvih par neprijatelja :laughing:
Posle upalili kampanju bez lobanja, na najvećoj težini i za samo nešto više od sat vremena prešli prvu misiju :laughing:

Evo par klipova:
Tri metka iz BR puške, dva headshot-a :cool: (ne obraćajte pažnju na ono bacanje granate pod noge, Master Chief je imao lošu ruku u dvojci)
http://xboxclips.com/Emiraga88/539fc3a3-1ce7-4f38-81c4-77763469fd59/embed

Profesionalno izbegavam granate i metke po kućama, povoljno i pouzdano. Kontakt PM.
http://xboxclips.com/Emiraga88/72d0037d-54f9-465a-9f36-54cad5384520/embed

1 Like

Samo plasma pistol i proffesional combo i nema zime :smiley:

1 Like

Danas je izašao patch, 73.70gb koji vraća igru a i serijal u život ja se nadam.
Igra će biti od 01.09. u game pass.
Skidajte sad ko nije, sad je vreme da se vrati Halo na vrh :slight_smile:

5 Likes

73 gb patch #trebamivecihard? :smile:

Inace Collection kljucevi godinama bili u opticaju za smesne pare i ne znam zasto ga jos nemaju svi vlasnici Xboxa.

1 Like

Size igre se skoro duplirao, mislim da li su normalni sta rade, definitivno ko da imaju raw teksture u igri.

Ima opcija za selektivni download, tako da se ne mora cela igra skinuti, samo ono što vas zanima ili vlasnici vanila i S konzola ne moraju da skidaju 4K patch itd…

2 Likes

Nije se duplirala, samo su zamenjeni postojeći fajlovi. imaš inteligent delivery kako oni to nazivaju, možeš da instaliraš npr sve kampanje i multiplayer samo Halo 2 i 3. Svaku igru možeš da biraš posebno hoćeš da skineš mp i sp ili pojedinačno ili ništa iz date igre u kolekciji.
Sinoć sam igrao, nalazi mečeve bukvalno za 5-10 sekundi, radi fantastično, konačno…

3 Likes
3 Likes
1 Like
1 Like

Poz,jedno pitanjce,zapoceo sam Master Chief collection,u igru kad udjem i zapocnem kampanju redom su ponudjene igre :
halo reach
halo ce aniversary
halo 2
halo3
halo 4.
Buni me to sto je Halo reach izasao posle Halo CE ,je l su ovo namerno stavili ovako da se lakse prati prica celog serijala?

Ako idemo po timeline, to je ispravan raspored, samo nedostaje ODST.

Hronoloski:

Halo Reach
Halo CE
Halo 2
Halo ODST
Halo 3
Halo 4

Ali neces pogrijesiti ako igras kako su izlazile, cak bih ti i preporucio da ih igras tim redom. Reach je prequel u kojem ti nista nece biti jasno, niti ce ti biti jasna tezina situacije u igri, ako nemas prethodno znanje Halo igara.

Da meni neko postavi pitanje, preporucio bih da igras kako su izlazile. Jos ces na ovaj nacin da vidis i kako se serijal razvijao, te neces imati situaciju da igras Reach kao najmoderniju igru, pa odmah Halo CE koji je prvi Halo koji je izasao i za nekoga ko nikada nije igrao ove igre mozes imati potpuno konfuziju zbog promjene stila igranja.

Jos jedna napomena: Halo 4 je u neku ruku uljez u ovoj kolekciji. Ostale igre su radili Bungie, H4 je 343 industries.
U ostalim igrama glavne opasnosti su Covenant i Flood, u H4 su Forerunneri.

1 Like