Ovo sto si CAPS LOCK-ovao je bilo jasno i za to niko nije ni pitao
Ja mislim da bi to ps4 potjerao u 1080p.
Ja mislim da bi čak i Vita to poterala u 1080p/60fps A tek na 3DS… To bi letelo
Ma sta bre PS4… PS3 bi to isterao lagano…
Mislite da sam glup ali sada mi tek nista vise nije jasno oko ove kolekcije izgleda da ni oni nezanju kako ce sta da urade a mi mozemo da nagadjamo .
Btw Halo 5 neci biti sigurno 1080p da rascistimo to na startu siguran sam da nece moci da izvuku.
Ajde sada da se uhvatimo svi pod ruku i zajedno da placemo.
Bolje igrati halo 5 u 720p nego ne igrati ga uopšte
Послато са LT30p уз помоћ Тапатока
Ps2 takodje, samo bi malo smanjili osvjetljenje. Jos ako imas dobar tv pa sve izgleda bolje…
Elem, vec je bilo price o ovome. Halo 2 ce da ostane kakav je i bio, sa svim bug-ovima, sve kao sto je bilo prije deset godina bice i sada, oni dodaju na osnovni kod, kao sto je bilo sa Halo CE Anniversary. Dakle, nije uopste cudno sto igra nece raditi savrseno, nije radjena ni za taj hardware. Ali dobro, neka je smijesno sto Halo 2 Ann nece raditi u 1080p/60fps, evo meni licno se smucio sada Halo i necu da ga igram uopste. Cuj nije 1080p?! Sta je sledece?
Kad upalim igru ima da sjednem i prebrojim sve i jedan piksel ovogamikrsta prekrsti se
Lepo receno Igore
Meni samo nije jasno ako moze Halo 3 i 4 sto nemoze Halo 2 u tu famozu 1080P rezoluciju(nije moguce u igri ili sta vec nemamo jasno objasnjenje zasto ?) jer nagadjanjima nikad kraja kada izadju igre vedecemo kako ce raditi i izgledati u svakom slucaju ja cu ih sigurno igrati
Eno brate, rekoh ti gore sto, a vi me popljuvaste - zato sto Halo 3 i 4 rade sa teksturama iz 2007. odnosno 2012. godine, a Halo 2 Ann ce raditi sa novim, svezim teksturama iz 2014. godine.
EDIT: Isto tako, Halo:CE Ann radi sa teksturama iz 2011. godine.
Ok samo siguran sam samo da bi x1 mogao da izvuce ovo nije ruzna igra ali opet nije Ryse ili KZ level grafike da se sledis zato me cudi sta znam …
Ma sprda se Stefi za 1080p. Kome je do rezolucije neka kupi masinu od 3000e, 4K tv od 10.000e i neka uziva u grafici. Samo mi jos u zivotu fali grafika i u kojem tacno broju piksela radi moja igra.
Al’ to ti je valjda ta mentalna gimnastika, “ja to imam, i zato je to najbolje”.
Aman ljudi igrajte igre, ja i ovako trebam uskoro da pocnem da nosim naocale, necu vidjeti bjele macke ispred sebe, a kamoli koliko piksela ima koja igra. Vecinu nas to ceka, pa ono, ako hocete da nastavite da volite igre i igranje, trazite neki drugi aspekt da se skoncentrisete
Pa stvar je u tome sto developeri jos uvek nisu dovoljno uvezbani (ili nemaju dovoljno jak hardver - licno mislim da je to u pitanju), pa moraju da prave kompromise. Ryse ima besnu grafiku ali samo 900p, i 30 fps.
Ja bi prije igrao ‘Ryse’ nego KZ ili SS, nek’ je vala i 720P. Taj tip igara me privlaci… Iako sam za Ps4 all the way…
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Ja mislim da treba banovati ko vise pomene rezoluciju na igrama Ok, shvatali smo da je PS4 jaca masina i da sve igre moze da potera u full hd-u, XO ima poteskoca u tome i ne moze da postigne u svim igrama.
Kome je rezolucija najbitnija stvar u igrama, neka kupi PS4 i zavrsena stvar. But there is so much more than that…
Sad mi nedostaje stara generacija, pricalo se o grafici, ali niko nije bre pominjao ovoliko rezoluciju. Najgore je sto su sad i developeri i sami proizvodjaci konzola poceli da se hvale sa tim, ako su postigli 1080/60, napravili su dobru igru…yeah right :/]
To je nametnula industrija PC (i ponavljam, PC) igara, zato sto su se oni uvek isticali kako imaju superiornije performanse, i sada mucene konzole se hvale kada isteraju 1080p/60fps jer je to na PC-u standard.
Ponavlja se 16 bit VS 32 bit Doduše, tamo se lepo videla razlika, dok ovde…
Nego, šta mislite, hoće li izmisliti neki specijalan kontroler zbog Master Chief Collection? Nešto nema MS neku raznovrsnost kontrolera, osim TF kontrolera Dok su na X360 za maltene svaku izbacivali
Izbacili su za Titanfall, ocekujem i za Halo. Realno, do sad nije bilo igara koje bi zasluzlile poseban kontroler.
Za Halo 5 bice sigurno, ja bi da vidim neki ludacki dizajn za Sunset kontroler, makar neki koncept…
Za ekskluzive? Ryse? Forza? DR3? Pa i u nekoj drugoj boji makar? Bilo bi dobro kaa bi napravili kao Reach kontroler ili kao za GOW3, to bi bilo mnogo dobro
Dzaba sto su ekskluzive kad su u najboljem slucaju prosecne igre.