Govorim ti za klasicni MP, ne za ‘Spartan Ops’
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Govorim ti za klasicni MP, ne za ‘Spartan Ops’
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Nastavak prve sezone. A možeš igrati MP preko Linka ili splitscreena, a ne Spartan Ops, jer za Spartan Ops treba Gold
1.5 isto ****** kao i 1.0… Moze, ako planiras sam da igras… Meni je dosadno bilo i u co-opu, ne znam kako ce tebi biti alone
Ae se sad dogvorite ko je u pravu. xD
Ne moze ni solo ni u coopu bez Golda
Ko god voli Halo, neka pogleda, ovo zvuci odlicno sta Frankie isprica. Ma i ko ne voli Halo neka gleda
Dodatak, Halo 2 Anniversary gameplay, Cairo Station:
Bice ovo ekstra Ovo spada pod must buy
Ajde sada da cujem komentare:
Here’s all of those maps.
Halo: Combat Evolved
Battle Creek
Blood Gulch
Boarding Action
Chill Out
Chiron TL-34
Damnation
Danger Canyon (PC)
Death Island (PC)
Derelict
Gephyrophobia (PC)
Hang ‘Em High
Ice Fields (PC)
Infinity (PC)
Longest
Prisoner
Rat Race
Sidewinder
Timberland (PC)
Wizard
Halo 2
Ascension
Backwash
Beaver Creek
Burial Mounds
Coagulation
Colossus
Containment
Desolation
District (PC)
Elongation
Foundation
Gemini
Headlong
Ivory Tower
Lockout
Midship
Relic
Sanctuary
Terminal
Tombstone
Turf
Uplift (PC)
Warlock
Waterworks
Zanzibar
Halo 2 maps remastered using Halo 4?s engine (Some still to be announced)
Ascension
Lockout
Zanzibar
Halo 3
Assembly
Avalanche
Blackout
Boundless
Citadel
Cold Storage
Construct
Epilogue
Epitaph
Foundry
Ghost Town
Guardian
Heretic
High Ground
Isolation
Last Resort
Longshore
Onslaught
Orbital
Pit Stop
Rat’s Nest
Sandbox
Sandtrap
Snowbound
Standoff
The Pit
Valhalla
Halo 4
Abandon
Adrift
Ascent
Complex
Daybreak
Erosion
Exile
Forge Island
Grifball Court
Harvest
Haven
Impact
Landfall
Longbow
Meltdown
Monolith
Outcast
Perdition
Pitfall
Ragnarok
Ravine
Relay
Settler
Shatter
Skyline
Solace
Vertigo
Vortex
Wreckage
106 mapa je najavljeno
Auu brate necu do proleca sledece godine stici sve da odigram lol
Evo intervju s 343 .Posto teksta ima mnogo bolje da postavim ovako
http://www.eurogamer.net/articles/2014-06-12-halo-the-master-chief-collection-is-pure-fan-service
No ono sto mi je smjesno i nadam se da nece biti tako je ovo
Crucially, all four games run at 60 frames per second. But 343 still isn’t sure if it’ll get all four games to output at 1080p resolution. It’s looking good for Halo 1, 3 and 4, but Halo 2 is the sticking point, which I find slightly bizarre.
“We’re heading for 1080p,” Ries says. "That’s what we want to do, but I can’t commit to that right now.
“Some of the levels in Halo 4 are already running at 1080p. I’m confident some of the games will get there. I’m not confident in all of them.”
“The only open question right now is Halo 2 Anniversary mode,” O’Connor adds, “because we have the two frame buffers, and we’re doing Xbox One level of graphics. The idea is we try and get it to 1080p but we may have to sacrifice the resolution on that to have that mode. Our target is to get to 1080p.”
Ako HALO 4 ne moze u 1080p pa na koliko onda ide HALO:Guardians.
Istina meni grafika nije bila toliko bitna u halo igrama no ovo je ipak next gen i remake pa je za ocekivati da igra bude full hd
Pa rekli su da Halo 4 moze 1080p problem im je Halo 2 sto ni meni nije bas jasno ali kada izadju igre videcemo.
Pa, malo je logičnije da imaju probleme sa Halo 2 nego sa ostalim igrama, jer oni moraju skroz iz početka da naprave igru, ove ostale treba samo da upscaleuju, i ako žele, malo doteraju.
E jbg, nista onda, necu ni da uzimam ovu kolekciju, najbitinija mi je bila ta rezolucija i bez toga to nije Halo.
Ja sam razumeo da nista oni iz pocetka nerade vec sve igre doteruju i povecavaju rezoluciju neke vise sminkaju kao halo 2 a neka manje halo 4 neka me ispravi neko ako gresim.
Trebalo bi da Halo 2 rade u potpuno novom enginu koji je koriscen za Halo 4.
Možda grešim, ali oni možda imaju osnovu za stariju verziju, ali novu prave maltene iz početka, barem u pogledu grafike. A i uz to, trebalo bi da ima opciju kao i u Halo CE Anniversary da se menja grafka pritiskom na jedno dugme u bilo kom trenutku. Videćemo na kraju, ali mi je to jedini razlog zašto bi neke igre mogle, a neke ne da rade kako oni kažu. Na kraju krajeva nije bitno kako rade, već samo da rade
Naravno, i da prodaš Xbox, pa da se pridružiš mračnoj strani, Nintendu ****š rezolucije i FPS, console Wars i svu tu detinjastu prepirku.
Mislim da sam to vec napisao ranije, ali ponovicu: Halo 1 ce imati iste teksture iz Halo 1 Anniversary, Halo 2 obija nove teksture jer rade remasterizaciju. Halo 3 i 4 NE DOBIJAJU NOVE TEKSTURE JER NE RADE REMASTERZACIJU TIH IGARA. Konkretno sta ce da urade za Halo 1 Annversary, Halo 3 i Halo 4 je da ce da dobiju face-lift u smislu povecanja rezolucije na 1080p i povecanja fps na 60fps. Zato i imaju problema sa Halo 2, jer ce on imati NAJBOLJU, NAJNOVIJU I NAJSVEZIJU grafiku. Jel jasno sada?
Niko nije rekao da Halo 3 ili 4 dobijaju Remaster, to će biti tek 2017, odnosno 2021, jer, inače, kako da zarade još malo na tome?
Ma totalno sam okej, nego vidim ljudi postavljaju stalno ista pitanja, pa kontam da ce CAPS LOCK da im se ureze u mali mozak.