Halo Master Chief Collection - E3

https://youtu.be/ADgnVUUQtb4

da volim ovaj serijal, verovatno bi danasnji dan bio najsrecniji u mom gejming zivotu

Karan pocinje da slavi danasnji dan kao praznik :slight_smile:

Ovo je odlican dan, bar sto se tice Halo-a. XO je sada izjednacio sa PS4, dobro cu razmisliti sta cu prvo uzeti.

Steta, ukusi su razliciti, meni je ovo siguran pre order…

Definitivno kolekcija koja zasluzuje paznju svakoga, cak i onoga ko nije igrao ‘Halo’ nikad… Ovo se mora uzeti. @iKaran, mogu zamisliti kako je tebi :smiley: :slight_smile:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Deluje ok i definitivno je jedan od poena za kupovinu XO

Do what you are born to do fulfil your destiny and come to the dark side.

Mislim samo da bi bilo okej da ima i Halo 2 Anniversary za X360 :slight_smile: Mislim, meni nije bitno, ja sam to pikao na kompu, al ono, mozda ne bi bilo lose.

Ono sto me je iznenadilo je da svaki mapu iz sve cetiri igre dobijamo odmah na disku…dobar potez u svakom slucaju

Ja igrao samo Halo 4 i bio odusevljen. A ovo mi dodje kao kec na deset :slight_smile:

Igraces Halo 4 opet sada u jos boljem sjaju :slight_smile:
Joj kada krenemo da igramo od Halo 1 pa do Halo 4 pa imamo ladnu dovoljno zaliha za celu zimu :smiley:

Zimnica obezbedjena :smiley:

Nemaš pojma šta si propuštao :slight_smile: Halo Anniversary, Halo 2, Halo 3 i Halo 4… Šteta što nisu ubacili i Reach i ODST, jer u Halo 4 fali Firefight, ali dobro, i ovo je jako dobra ponuda :slight_smile:

Imam pojma, zato sam i uzbudjen za ovo :wink:

Slazem se steta za Reach ali dobro nemoze sve iskreno meni je dosta Halo 2 Mp ja sam i vise nego srecan sa njim samo :smiley:

Dovoljno? Nikad dosta MP, sve dok imaš sa kim da igraš :slight_smile:

Kada imas sa kim da igras Halo njega nikada dosta :smiley:
Ali mp u 2 je bio numero uno na to mislim naravno da ce se sve igrati :slight_smile: :slight_smile:

Ali zamislite, CETIRI IGRE na jednom disku, sa svim MP mapama. Talk about bang for your buck :smiley:

PS. Nisam presao samo Halo 3 na Legendary

Meni je on bio samo ok, u 3, a pogotovu u Reach-u su objasnili šta je pravi MP, samo što malo ljudi tako misli iz nekog razloga :slight_smile:

Ni ne pokušavaj :slight_smile: Halo 1, Halo Reach, Halo ODST, Halo 4, nema problema na Legendary. Halo 2 i Halo 3… Proviriš iz covera i mrtav si :slight_smile: