Halo Master Chief Collection - E3

Nesto mi govori da hoces preci na Legendary-u ove zime :smiley:

Halo 2 nije toliko tezak, sa izuzetkom snajpera. Gdje god je Jackal sa snajperom, odmah znas da ces izgubiti pola sata na tom djelu. U Halo 3 mi se cini da ce biti pakao na Cortanna nivou, ostalo mi nije problem.

I meni se cini, iako je moguce da potpuno odustanem od ove generacije i kupim sebi samo stare konzole. Gaming ide u smijeru koji se meni ne svidja, izgubio sam volju za 1080p/60fps igrama gdje je osnovni cilj ispucati zilion metaka i gledati particle efekte.

Ako ništa, drago mi je zbog Karana što će ovo izaći, verujem da će se on sit izigrati kao jedan od najvećih ljubitelja serijala! :slight_smile:

Послато с’ моје Нексус Пет’це

Je li moram opet sa Caps Lock napisati je najbolja igra ikada? :smiley:

PS. CAPS LOCK JE SRBIJA :smiley:

Vidi se da nisi igrao Hao 3 na Legendary, druge ili treća misija, kada spašavaš one marince, to je pakao, pogotovu šuma, jer imaš 10-ak Jackala sa Sniperima koji nikad ne promašuju i koji te smaknu još pre nego što ih vidiš :slight_smile: Pa onda onaj deo u pustinji sa scorpionom… Koja je patnja to bila…

Da to je pakao kao i pri kraju gde se nalazi Cortana, ne znam kako se zove taj nivo…

Nisam Halo 3, a bas mi zao, htio bih da kompletiram serijal. Ako su snajperi kao u Halo 2, onda znam o cemu pricas.

Nivo Cortanna, napisah vec gore. Stvarno pakao za preci.

Cortana :smiley: Tako se zove nivo, batalio sam ubrzo nakon Tsantsa Highway, jer nisam imao živaca, mada, sada bi mogao lepo da igram, samo da sredim laser, lepo, polako, sve igre odjednom, da kompletiram koliko mogu :slight_smile: Ne treba mi Next-gen za to zadovoljstvo :slight_smile:

Sva sreća, pa ovde protivnici ne mogu da ti maznu vozilo u nivoima gde ti je bitno vozilo, inače bi bilo mnoooooogo za****no da pešačiš kroz pustinju peške :smiley:

The graphics and resolution in Halo 2: Anniversary are superb! Check out Sgt. Johnson taking a beautiful selfie!

Halo 2 Anniversary Cairo Station Gameplay

Samo da ga moje rucice docepaju jedva cekam :slight_smile:

Opet nema Firefight :headbang: Šteta, ne bi nikom smetao, a bio je zabavaniji od Spartan Ops u coopu.

Nema jer je Firefight bio u Halo 3: ODST i Halo: Reach, koliko ja znam.

Jeste, ali opet, mogli su da ga vrate. Ovim tempom nikad neće da biti opet Firefighta, možda tek 2019 ili 2021, kada budu bili Halo 3: ODSTAnniversary ili Halo: Reach Anniversary

Ja imam RGH konzolu, pa nikada nisam igrao Halo u multiju, jedino me je nerviralo sto su provukli pricu kroz Spartan Ops. Sva sreca pa su oni klipovi dostupni javno cak i na oficijelnom sajtu.

LiNK…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Hteli su da bude sto verodostojnije orginalnom izdanju koliko god otrcano to zvucalo lol Firefight je iz Odst-a i pojavljuje se u Reach-u nikada nije bio u ovim igrama zato ga i nece ubaciti nevidim zasto je to minus.

Lepo, jer su umesto njega ubacili Spartan Ops u Halo 4, i opet ovde. Ako bi gledali tehnikalije, ODST ti je Halo 3: ODST, svojevrsna ekspanzija Halo 3, tako da su mogli i da ga ubace, kada su već navodno ubacili i sve mape koje su bile u Halo 3, koje su dolazile uz Halo 3: ODST, a kasnije postale DLC. Ja konkretno ne bi želeo da ga zaborave, a izgleda da su baš to uradili, jer će valjda biti Spartan Ops Season 2 u Halo 5, pa gde bi onda ubacili Firefight? Ili ovde, ili tek u nekom Anniversary, bilo za ODST ili Reach, a ako se pogleda njihova popularnost, šanse za to su jako male.

Spartan ops je bezveze bolji je firefight slazem se ali nije ga bilo u originalu nece ni sada spartan ops je bio u Halo 4 naravno da ce se pojaviti u ovoj kolekciji to sta su oni mogli da urade mozemo da pricamo do sutra neverujem da ce se pojaviti u Halo 5 firefight nego opet spartan ops e sada neka ga urade bolje malo.
Uostalom klasican Mp ce se igrati najvise.

343 je izjavio da su naucili iz gresaka prve sezone i one 1.5 sezone :smiley: A sta su naucili ne znam, ali sam siguran da ce da nam kazu… ALI to je 343, usrali su H4, ako u**** i H5, onda neka ih ugasi MS i napravi bolji studio :smiley:

A kakva je to 1,5 sezona?
Inace, da pitam samo za taj Link - ja se secam kada sam otvorio temu i pitao da li moze da se igra spartan ops bez live-a, i odovori su bili da ne moze.