Halo Infinite izlazi 8. decembra + najavljena prva sezona za multiplayer

6 Likes

Evo ga i Steelbook edition za one koji su previse kul za GamePass…

4 Likes

Znači naručuješ?

1 Like

Uprkos popularnom misljenju, ja nisam previse kul za Gamepass. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ali zato Halo Elite kontroler. :eyes:

5 Likes

Konzola je brutalna

2 Likes

Imamo temu za to.

Neko je spominjao da mu je kontroler dobar pa reko i konzola je :wink:

4 Likes

3 Likes

2 posts were merged into an existing topic: Halo Infinite - Tech Preview 2: 23-26. septembar + 30. septembar - 3. oktobar

Ko je spreman za tryhard! @xX8Lampard8Xx

1 Like

Imaš ovde jako cool skinova za XSX, jel postoji nešto slično kod nas ili u okolini ?

Kao grafički dizajner ti mogu reći da je ovo mokap i da tu na slici izgleda kul, ali uživo ne izgleda baš tako kolorično i drečavo. Uživo bi ti boje bile “ispranije” malo pogotovo ako nisu uradili pripremu za štampu valjano. Jer ovde vidim da među skinovima ima neka lava i sl. što kao zrači svetlom ali mislim da to uživo ne bi bio slučaj nego prezentuju slike sa doste efekata, kontrasta itd. Ali svakako može nešto da izgleda ok, na tom sajtu dostavljaju za Srbiju (to mi je izbacilo čim sam ušao da vidim). Ali mislim da ovo može da se napravi lako, samo da su dimenzije tačne i da je slika velike rezolucije ili još bolje vektor.

1 Like

Au…. Ko nije :heart_eyes:

Odgledao sam tek 6 minuta i oduševljen sam.
Oni su stvarno poslušali community ovog puta… Nadam se istom za kampanju.

A pro igrači gotovo i da ne koriste sprint, potrče 2 koraka, što dokazuje ono da je skoro beskoristan, što ie opet fenomenalno.

Nema motion trackera :smiley: Spremi se za low cat, blue sneaky… oops blu skviki :grin:

1 Like

Ovo sam uspeo naci na YT, dosta su skuplje od ostalih, obični su na amazonu od 10 do 20 dolara, ali jeftinije nemaju taj glossy efekat, znam da lava nema šanse teoretske da izgleda tako, ali pod određenim uglom svetlosti verovatno dodje do efekta taj glossy look .
Ovo su njihove easyskinz, ali su mi sumnjivi čim su isključili komentare na kanalu… hmm

A ovo su te jeftinije x Vinyl Skins, ali nemaju taj glossy look…
One su do 20 dolara …

1 Like

Gledao sam sinoć live, chat poludeo od sreće.

Bukvalno uspevaju nemoguće, da ispoštuju legacy i da se dodvore ‘nekim novim klincima’.

Naravno, ima tu još dosta stvari koje se meni/nama koji volimo H3 like multiplayer ne svidjaju, ali mora neki kompromis da postoji, a oni su ga čini se uboli ovaj put.
Halo 5 je isto solidno balansirao sprint sa onim da se ne vraca shield dok trčiš, ali uz ostale ability igra je bila sweaty i toliko brza da se posle competitive partija treseš.
Ja sam bio neki mid/high diamond rank, iznad je bio jos samo onyx… mogu da zamislim kako je to u onyz mecevima bilo, tj dozivljavao sam da me spoji protiv njih…

Ovde, sve deluje mnogo sporije, prirodnije, mnogo više Halo.
I konačno je power u sandboxu opet, borba za equipment, za kontrolu mape, a ne na tacni na startu meča kao deo igračevih mogućnosti što je bio slučaj u 5.

2 Likes

Pa kontam da je pristup “easy to pick up, hard to master” najbolji način da se pokrije što veći broj ukusa i pristupa igri. Početnici imaju na raspolaganju sve ‘prednosti’ dok stari vukovi znaju da je sve to na višem nivou igranja nepotrebno (sprint, radar).

1 Like
1 Like