Halo Infinite | Campaign Gameplay Premier

Pa nacitao sam se komentara da je graficki losiji od Halo 5, pa cak i od Halo na Xbox 360 :slight_smile:

Zanimljivo je da se ne prica o Stalkeru, Medium… bitno je blatiti i ponizavati, a nama balkancima to najbolje ide.

1 Like

Pa samo pogledaj da se uopce ne prica o tome sto PS5 nema punokrvni RDNA 2. Cak su komentari da nema veze koji je RDNA jer je brz SSD :slight_smile:

To je za mene veliki propust od strane Sony-a i najveca negativna vijest po pitanju novih konzola. Ali eto, imaju SSD koji nitko nema, tako da brzina procesora i RDNA nisu bitni…

1 Like

Samo da se razume da nisam nikog direktno oslovljavao da je ps fanboy, zalim ako su neki sa foruma se pronasli. Pricam o generalnoj slici. Pa setite se samo kada je MS izbacio all digital verziju konzole. Pa to je pljuvacina na sve strane. Al zato kad je PS izbacio, ono komentari svaka cast, pomerate granice itd. Ovo je samo jedan primer i generalno je tako. I da imam pravo da sudim jer sam se igrao na obe konzole. Ps pravi vrhunske igre i to ne osporavam ali njihova baza su ili deca ili ljudi sa teskim psihickim problemima. Takav utisak steknem kada citam komentare ps igraca sa yt i drugim forumima.

Edit: I samo da se zna da podrzavam obe konzole jer je meni konzolno igranje najbolje gaming iskustvo bez obzira dal je ps ili xbox. Od pc sam se oprostik iz vise razloga i ne vracam se.

2 Likes

Pisao sam i na temi za PS5 da nema RDNA 2, pa je vece hejtanje na Halo. Takodjer sam vise puta rekao da sam zelio kupiti PS4 Pro jer Sony ima par igara koje zelim odigrati. Tako da nemam problema reci pozitivne i negativne stvari za oba tabora.

I da, u zadnje 2 godine sam vise na strani Microsofta jer se puno vise trudi, imam pravo na svoje misljenje.

Sve potpisujem. Samo zamisli da novi Xbox nema punokrvni RDNA 2. To bi bilo zesce hejtanje :slight_smile:

Sony je izgradio takvu percepciju da trenutno moze sve prodati jer ima dosta sljedbenika.

1 Like

u ovoj temi ti si viŔe pominjao sony nego halo :rofl:

1 Like

Zaboravio sam jos reci, ja sam i dosao na ovaj forum jer sam mislio da je bas za Xbox fanove, a kako ne bih citao ruzne izjave na racun Xboxa. Ako sam vlasnik neke robe ili usluge, ne treba mi da slusam ili citam kako je to zesce sr*nje i slicno.

Branim Halo :slight_smile:

Pa ovaj forum se zove Xboxrepublika samo zato sto admin koristi xbox inace lagano mogu da menjaju u Playstationrepublika. :joy:

1 Like

a nas farbaÅ” kako si neturalan, provalili smo te mi odmah :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Pa vidio sam to, zato vise necu i ostavljati komentare. Vec sam rekao da mi ne treba to u zivotu da slusam kako je nesto sranje sto sam kupio svojim novcem.

Pa ja sam neutralan za sve brendove, a ako neki imam, ne znaci da sam slijepo zaljubljen u taj proizvod.

Nisi slepo zaljubljen ali ti zato ne treba u zivotu da slusas kako neko prica nesto lose o nekoj stvarcici koju si kupio sopstvrnim novcem :rofl:

2 Likes

Pa ja sam odgojen da ne ponizavam nikome nesto sto je kupio ili stvorio vlastitim novcem. Nazalost to dominira kod nas na Balkanu, ponizavamo sve sto se moze, a samo zato sto isto ne posjedujemo.

Dobro, kad vec tako smetaju moje izjave, ovo je moj zadnji post. Uzivajte momci i sve najbolje.

Ma nema potrebe da izlazis, samo opusteno. I ja sam imao par puta neprijatne situacije pa nisam izasao. A tek sta su radili oblakoderu, eeee. :joy:

A joj coveka :rofl: uzivaj druze, sprdnja, zajebancija. Ja sam prvi jeo g…a za MS dok nisam uzeo XB1S i naigrao se lepo uz GP. Sada kada sam video da ce sve one igre za Series X doci u GP na D1, u ozbiljnoj sam dilemi, jer sam u godinama gde zelim najvise za svoj novac. Markama ne robujem odavno, prelezao sam te decije bolesti.

HALO!

3 Likes

Ono Ŕto je pokazano za Halo je moglo i trebalo je da bude bolje. I to je činjenica.

Ne moraŔ da voliŔ MS ili Sony da bi mogao to da kažeŔ. Ovo jeste flagship franŔiza koja je podigla Xbox brend na to mesto gde je sad. Mnogi su kupovali Xbox zbog Halo.

Kada neko kaže da je grafika loŔa ili da gameplay izgleda čudno, ne mora uvek da znači da je fanboy.

8 Likes

Iskreno. Ne bih da dolivam ulje na vatru. Ali cisto da se podsetimo kako je nama prezentovan game engine demonstration pre 2 godine i sta smo kao rezultat dobili sada.
Ja im ni trunku ne verujem dok ne vidim kako igra radi na X konzoli.

2 Likes