Apple i Xbox (MS) su zakon XD
Da dodam i ja - licno stvarno ne bih stvarno voleo da napustis forum zbog bezazleznog razlikovanja misljenja. Retko si kulturan i dobronameran clan. Eto. ![]()
YouTube drama lol
Da sam vlast ukinuo bih YouTube.
Turkska će uskoro kako je krenulo
Možda je vreme za selidbu? 

I ti ljudi treba od nečega da žive a od drame se najbolje živi 
Kruze glasine da je Microsoft pravo “nalijepio” pojedine ljude iz 343, spominju se i otkazi…
Mozda nije lose ako je tako, treba ih malo razbuditi.
Najingeresantnije mi je da su najmanje zabrinuti diehard fanovi Halo-a. Najviše brinu oni koji je usput odigraju, kao i svaku drugu multiplayer igru.
Opustite se, lako ćemo da ih pljujemo ako bude trebalo.
Pa zato sto ovi zagrizeni ima da odigraju sta god im izbace pred njih.
A ovi ostali ipak ocekuju nesto vise. Za sada stvarno izgleda tuzno. Od grafike, boja, sad oko fizike ne znam suvise malo se videlo ali ono sto sam video igrica je na nivou i vremenu npr Titanfall 1
Ja sam taj zagrizeni preko 2500h u Halo generalno…
I igracu sta god izbace, ali necu u svakom uzivati podjednako. Sto se infinite tice meni se sve dopalo kao i vecini zagrizenih, paim naravno grafike to je jedino sto nije dobro. Ali sreca pa ja i dalje igram Halo 2 i Halo 3, pa mi grafika stvarno nije uopste vazna.
Volim da vidim da sve seva, ali nine presudno.
Ma ja sam malo razmazen kada je grafika u pitanju…Volim da je svaka sledece igrica lepsa od prosle. Kada ne mogu da pustim na High ili Ultra ne igram. Sta cu, razmazen sam 
Krenuo sam pre dva meseca da igram Witcher 3 i prvo krenem i bas secka, pa malo spustim detalje… Pa opet nije glatko, kada sam dosao do toga da izgleda kao da je upravo pocela 2005god… Reko PALI! ne mogu ovo da gledam 
Znaci build ipak nije od prije par mjeseci kao sto su neki navodili. Nema veze, igrace se.
120fps koji ce moci da iskoristi 0,1% gamera…
PC gaming = isto kao konzole ![]()
Pa zato sto je komp boga pitaj kada ulozeno u njega, sigurnih 5-7god nisam 1e dao za njega. Komp je sastavljen u osnovi 2012god.
Zadnja investicija mi je bio dzojstik za xbox pre 3meseca.
Da sam ulozi kao sto pisem na 3god po 600e bio bi zver sada. Tako da moja prica pije vode.
Fora je samo sto ja nisam dao 1euro za njega jako dugo.
A da sam ulozio to sto pisem po 600e na 3god svakako bi svaka igrica izgledala 5x bolje nego na bilo kojoj konzoli.
Opet se vracamo na ono da je to samo prica oko skracenja ciklusa konzola.
Izgleda. Ja sam pitao ljude koji su tvrdili da je build od januara i rekli su mi da jeste, ako_su_lagali_mene_i_ja_lažem_vas.mp3
.
Sa druge strane, dobro je da o ovome pričaju i da postoji neka komunikacija.
Ovo za 120fps Halo multi je korak prema esport i visoko kompetetnoj multiplayer sceni.
Cekaj, ja sam ubjedjen da sam to procitao na gafu, ne ovde. Mozda sam i procitao od tebe, ne sjecam se.
Uglavnom, mislim da sa ovim vizuelnim pravcem ne mogu nesto jos puno da izvuku u grafickom smislu, ali uvijek govorim, gameplay is king.

Ajd na stranu sta engine moze ili ne moze, al napraviti svesnu odluku da ti grafika bude throwback na rane 2000-te, kad su likovi u totalu imali po tri poligona, taj flavor nostalgije ne razumem uopste.
Svaki put kad mi se ucitava ovaj forum, pa na sekund vidim Master Chiefa koliko je kockast, malo se iznenadim koliko su vratili dizajn unazad. Dobro izgleda, al za moj licni ukus vise mi se svidja verzija iz Haloa 5, gde ima i pokoju krivu i malo vise mikro-detalja. Naginjem i toj zagasitoj maslinastoj boji:
@n00dle
Kako samo imamo dijametralno aumprotno misljenje 
Ja sam prezadovoljan vidjenim, a posebno Mjolnirom u Infinite.
2 stvari mi se gade za sad, to što su magnum i shotgun napravili novim, th zamenili kultna oružja iz prethodnih igara, za ove hibride. Ubacice oni to kasnije kroz DLc, ali je meni totalno nejasno. Ovo je ista prica kao i za rocket launcher u h5, promena radi promene. Cudi me da nisu naucili lekciju…