Halo Infinite | Campaign Gameplay Premier

https://youtu.be/OkMY1hRAlfc
https://youtu.be/pTp3W0mlsJA

Nesto mi se cini da ce 343i nakon ove igre imati dobro restruktuiranje na vrhu.

1 Like

Grafika je prosta i veoma cista tj kristalna sto volim u igrama onaj silni blur koji svi furaju da bi izvukli 30fpsa me smara.

Nece, lagace sebe da je igra sjajna jer imaju 25 miliona igraca, od toga 80% u game pass. I zaradice nikad vise para.

Meni grafika u halo nije ništa posebno. Apsolutno kao da sam gledao halo 4 na 360… Posle prošlogodišnjeg trailera sam očekivao toliko više… Ok biće 4K 60 ali opet moglo je to još mnogo bolje.

Svi su zatečeni što Halo izgleda i igra kao Halo.

1 Like

Ne nego što je grafika ništa posebno. Čak i u nižem proseku. Svi su očekivali da halo bude grafički pokretač i bukvalno igra koja će grafički da te natera da kupiš sledeću konzolu…

2 Likes

‘Ništa pOsebNo’

Tacno je da Halo ne izgleda nista revolucionarno ali isto tako je daleko od loseg. A vi sto pisete da izgleda kao igra sa x360 nadam se da niste ozbiljni i da se samo zajebavate. :slightly_smiling_face:

1 Like

Na stranu grafika koja mozda nije ispunila next-gen ocekivanja (mada ne moze se reci da ne izgleda lepo, samo nije oduvala), ovaj gameplay sto sam video deluje odlicno. To je tih starih Bungievih ‘30 sekundi zabave’ na videlu.

1 Like

U kulturi smo gde stvari mogu biti samo najbolje ikada ili najgore ikada.

1 Like

Ajde sada nakon sto sam se zezao, cisto da bacim koji konstruktivan komentar.

Vizuelni izgoed je ocito prilagodjen ovoj generaciji konzola na kojoj ce i Infinite raditi, ali cudno je da engine ne skalira bolje na jaci hardware. Izgleda da su zbog toga izabrali cistiji izgled sa malo detalja, bez neke guste vegetacije ala Naughty Dog, ali sta da se radi.

Ono sto je dobro:
-povratak Brutes-a Yaaaaay
-Brutes i Ellites su napokon ponovo zajedno i bore se na istoj strani
-napokon nova oruzja koja nisu samo alien verzija postojecih UNC oruzja
-enemies detektuju pogotke u odredjene djelove tjela (pokazano kako Brute posrce nakon pogotka u nogu)
-hook ce biti osvjezenje u gameplayu
-koliko vidim vratili su dodatke iz Halo 3 (stit)
-gameplay djeluje brzo
-napokon je radnja ponovo na Halo-u Yaaaaay
-nadam se da vise nikada necemo vidjeti Prometheane

Lose:
-gameplay feedback ipak previse podsjeca na Halo 5 (hit feedback prvenstveno)
-magnum nije magnum nego pistolj iz Halo ODST :pensive:
-misija koju su pokazali je idi-i-pritisni-ono, pa onda ce biti sada-idi-i-pritisni-ono-tamo, mrzim ovo od Halo 4
-cini se da opet nema Cortane, nego da ono prica Dr Halsey :pleading_face:
-jos trebamo da vidimo kako ce da radi open world struktura u rukama 343i
-gameplay jeste brz, ali bih voljeo da je malo vise frenetican
-previse su otisli u stripovski izgled igre. Ok, ovo vuce dosta na Halo CE, but still

To je otprilke to, nabacano na 'rpu. Naravno da cu i ovo sa uzitkom igrati, ali malo mi je krivo sto je 343i nastavio kruto da prati Halo izgled, i cini se da dizajniraju igru tako da je 70% iste vec unapred odredjeno i urezano u kamenu, a oni popunjavaju ostatke sa idejama koje su vjerovatno fokus testirane do iznemoglosti, pa onda opet skalirane unazad zato sto misli da bi uvredilo fanove.

Ako je jedan God of War uspio da se izvuce iz ucmalosti i predstavi potpuno novi gameplay i vizuelni stil, ne znam zasto to ne bi mogli uraditi i sa Halo.

2 Likes

Meni Halo izgleda u najbolje slucaju prosečno, vizuelno, ne znam kao da ta grafika cini celu igru taj momenat mi nije jasan, igra ne pomera neke lestvice kada je grafika u pitanju mora da je bezveze, ne pije mi to vodu. Opet Halo nikada nije bila igra koja vizuelno pomera neke standarde nije to nikad bio akcenat cak je na momente cartoonish izgledala. Opet sa druge strane predstaviti tako jaku konzolu i ne napraviti nesto od nje barem vizuelno da odudara od ostalih mi je ogromna greska cak i da je igra dobra. Ali kao sto rekoh meni jednostavno 343 nije studio od kog ocekujem nesto spec, deluju mi kao gomila genericnih likova koji ce za lovu odraditi posao cisto da to otaljaju a za sam Halo ih savrseno zabole, zato tako i izgleda, takav mi je i Halo 5 bio.

1 Like

E da, ne znam na kojoj texini je bio demo, ali mi se cini da NPC AI nije blistav.

Btw ko ne daje gas mid air sa warthogom :roll_eyes:

Konačno da se neko bavi i ostalim stvarima iz demoa: protivnicima, oružjima, AI, fizikom, muzikom… Malo su stvari sa lošom grafikom prenaduvane ali šta se može, Halo takve reakcije uvek izaziva.

Možda su mogli interesantniji deo da izaberu, sa više različite akcije.

Uglavnom, čini mi se da su našli dobar balans između starog i novog.

@robotnjik Nisam dugo na ovom forumu ali citajuci tvoje postove cinis se kao jako stalozena i objektivna osoba, zato svaka cast na tome. Najlakse je biti suprotno od toga, pogotovo u danasnje vrijeme.

4 Likes

Sam gejmplej je sasvim ok i na mestu, međutim ljudima smeta posna grafika i nedostatak next-gena. Što je sasvim ok, samo ponekad se desi da se hejt/trol maskira kritikom.

A staloženost se izgradi vremeno, jednostavno se ne obazireš na gluposti i baviš se stvarima koje te zanimaju i u njima da vidiš nešto što je tebi bitno. Šta i ko misli o tome, baš me zabole.

Malo sam se smorio jer sam očekivao (kao i većina verovatno) da pokažu mogućnosti te najjače konzole na svetu kako je promovišu. Apsolutno su sada imali šansu da zalepe usta svima koji su kukali kako xbox ekskluzive ne izgledaju nikako u pređenju sa Sonijem. I to sa jednim legendarnim system seller-om koji itekako ume da pokaže grafičke mogućnosti (Halo 4 na xbox 360, jedna među najlepšim igrama na toj konzoli, ne kažem najbolja ali među najlepšim igrama) i opet su izazvali ono “meh”. Ako su već digli toliki hype, ako se već zna da je Halo jedna od 3 ekskluzive koje drže brend xbox-a i tu su da pokažu šta može nova konzola - pa trebali su da nasviraju da ovo izgleda tako da im dlake iz nosa lepršaju otprilike makar u kampanji, i da začepe usta svima. Ali opet generički i prosek, i opet se vade brojem igara koje imaju, a pola od tog broja su tetrisi otprilike. Došli su sa jednim system seller-om i onda jedan TLoU2 izgleda bolje na ovoj generaciji nego nešto što treba da bude x puta jače i da navuče nekog na novu generaciju. Ne sumnjam u gameplay da će da bude dobar, fluidan i šta ti ja znam i jasno je da nije sve u grafici ali imali su šansu da vizuelno oduvaju ljude i pokažu stvarno šta su te brojke na papiru u koje se kunu. Sad čekam Hellblade da me oduva izgledom bar.

2 Likes

Po mom mišljenju Halo grafički izgleda ok ali ništa posebno, bojim se da su po svaku cenu morali da gurnu tih 4K60 fps i pokazali nam da mogu,ali onda mora manje detalja, a gde je tek ray tracing itd…

Slicno mislim, imali su target ovo mora biti obavezno 4k60 u polu open world igri, sto nije lako, mada nekako se od Haloa puno i ocekuje sto je ok i treba. Da su napravili kampanju 4k 30 i da lepse izgleda, bili bi komentari, garantujem, eto uzas 30fps katastrofa, sta je ovde snaga o kojoj pricaju itd. Ima vremena do kraja novembra, moze samo bolje da izgleda od ovoga kad izadje xD.

Momenat koji ke zasce razocarava, ne znam jel ste obratili paznju, pored sve price o ssd novim mogucnostima itd, pop in trave i ovog zbunja i sta ja znam je ogroman i izgleda isto kao na mom one s… Da li su zbrzali sve da naprave neki gameplay, da li su zbrzali celu igru ne znam, ali nadam se da nece da ce popraviti takve stvari, bas volim Halo mozda je kao igra ovo i dobro, ali nije okej jednostavno nije.

2 Likes